- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Известни ли сте в училище ?
Здравейте , незнам дали има такава тема , но реших да напиша та известни ли сте в училище , как ви възприемат другите , защото в моето училище има много които се мислят за така наречените \" випове \" айде пишете![]()
0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]
аз по 'випове' разбирам сичките с напомпано самочуствие без покритие..
иначе познавам почти всички, ако това се брои за известност![]()
ся да видим в новото училище как ще е ;//
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
И аз бях така.Първоначално написано от ameli
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
НЕ съм толкова известна,но повечето хора ме знаят..Не се мисля за "ВИП",защото и не съм..Просто тези - известните се гъзарят и тем подобни,за да привлекат нечие внимание и така..Няма смисъл да ги обсъждам..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
аз познавам всички и почти всички ме познават но по известен станах когато награждаваха за участие в областен кръг по олимпиадитеиначе моето училище не е толкова напреднало та да има "випове"или поне само егоистите се смятат за такива
Мноу![]()
![]()
![]()
Къв ВИП в даскало бе братле ..
ОТмойта смяна сички ме знаят и от другата 8 класова,ма тва не значи,че сички ме харесват.
![]()
[/b] нямах предвид да ви харесват а да се правите на отворени на всеки втори и да правите проблеми щото в старото ми даскало беше така и сега в новото пак е така ...
:P
0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]
Един от съседния клас чак в края на осми клас ми научи името /от осем години учим заедно/ - така че - НЕ съм изwестна, но предпочитам това на фона на 'ВИП" съученичките и съучениците ми. Щом никой не споделя интересите ми, няма да се навирам в разни измислени групи и класи, само за да бъда някаво фалшиво ВИП-че.
Heywhatayawantfrom me?
Първоначално написано от shakira96
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
В този смисъл не съм известна.Но ако имаш предвит много познанства в училище - да.Първоначално написано от ameli
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Първоначално написано от malibugirl
Аз не съм луда.Момичетата,с които се събирам,дъ кифли
, то праат тва,ма то смешно,брат.Облегнат се на стената,мляскат неква дъвкаа,праат некъвв балонн ии викатт "Шшшш,ало,София,къв ти е проблема"
И седи отсреща "нападнатия" и съ чуди как да им пукне балона в лицето.
И тъй,викам им аз " ко се закачати с петокласничка,уе" ии следаа отговор "тя ми казА,че съм курва"-тоест Пенка казала на Драганчо,че Даринка казала на Иванчо,че еди кой си чул как момиченцето ги обижда.И съ почват некви заплахии,чеее цял Люлин Сити щее и скочи и седим се хилим отстрани и мъ питат "Ти не си ли на наша страна ?!"
И такаа .. Тва съ праи пред някойа батко фйешън,дет тряя го впечатлим.И отиваат мойте кукли при негоо и идваа деежурната фраза "такаа смее ние боксьоркитее" /щото в салона има два такива ръкавици и те ги сложиха,боксьорки съ/
![]()
Не се заяждам,смешно е![]()
люлин сити маа факаПървоначално написано от LeDa
![]()
![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Но те не са от Люлин,просто..така са боксьорките.Известни из цялата Софийска държава.Първоначално написано от ecstazy
![]()
може да се каже![]()
дa !![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Амии... Аз завърших тая година. Познавах се почти с всички, но нямах особено уважение към повечетоМалко бяха стойностните хора, защото повечето в даскалото ми бяха "гъзарчета с напомпано самочувствие без покритие"... Не бях от тях, a и по-добре :} Предпочитам да не се набивам много на очи... Който каквото иска да мисли за мен, за какъвто иска да ме мисли, въпроса е какво мислят близките ми
![]()
Почти никои не ме познава от училище,но аз ги знам всичките кои са![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
кой не знае гошо метъла?
в даскало бях бунтар и ми се кефеха просто отстоявах себе си и не съм се правил на голямата работа
с две думи бях малко против правилата![]()
пп
не са ме наказвали за лошо поведение
ОДИН!!!
Е*а ли го.. Сигурно.. Както го казаха преди мен.. Много ме знаятПървоначално написано от LeDa
не мисля че съм вип ама съм единствен по рода си и всичк ме познават![]()
![]()
![]()
в миналото ми дск нямаше такива сички по групички и така тук там някоя кифла![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek