.
Отговор в тема
Страница 1 от 9 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 220

Известни ли сте в училище ?

Здравейте , незнам дали има такава тема , но реших да напиша та известни ли сте в училище , как ви възприемат другите , защото в моето училище има много които се мислят за така наречените \" випове \" айде пишете
    0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]

Мега фен Аватара на ameli
    аз по 'випове' разбирам сичките с напомпано самочуствие без покритие..

иначе познавам почти всички, ако това се брои за известност ся да видим в новото училище как ще е ;//
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от ameli

иначе познавам почти всички, ако това се брои за известност ся да видим в новото училище как ще е ;//
    И аз бях така.
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    НЕ съм толкова известна,но повечето хора ме знаят..Не се мисля за "ВИП",защото и не съм..Просто тези - известните се гъзарят и тем подобни,за да привлекат нечие внимание и така..Няма смисъл да ги обсъждам..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

аз познавам всички и почти всички ме познават но по известен станах когато награждаваха за участие в областен кръг по олимпиадите иначе моето училище не е толкова напреднало та да има "випове"или поне само егоистите се смятат за такива

Голям фен Аватара на LeDa
    Мноу Къв ВИП в даскало бе братле .. ОТмойта смяна сички ме знаят и от другата 8 класова,ма тва не значи,че сички ме харесват.

[/b] нямах предвид да ви харесват а да се правите на отворени на всеки втори и да правите проблеми щото в старото ми даскало беше така и сега в новото пак е така ...
    :P

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Не, но не ми и трябва.

Един от съседния клас чак в края на осми клас ми научи името /от осем години учим заедно/ - така че - НЕ съм изwестна, но предпочитам това на фона на 'ВИП" съученичките и съучениците ми. Щом никой не споделя интересите ми, няма да се навирам в разни измислени групи и класи, само за да бъда някаво фалшиво ВИП-че.
    Heywhatayawantfrom me?

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от shakira96
    Не, но не ми и трябва.
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    В този смисъл не съм известна.Но ако имаш предвит много познанства в училище - да.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Цитирай Първоначално написано от malibugirl
    [/b] нямах предвид да ви харесват а да се правите на отворени на всеки втори и да правите проблеми щото в старото ми даскало беше така и сега в новото пак е така ...
    Аз не съм луда.Момичетата,с които се събирам,дъ кифли , то праат тва,ма то смешно,брат.Облегнат се на стената,мляскат неква дъвкаа,праат некъвв балонн ии викатт "Шшшш,ало,София,къв ти е проблема" И седи отсреща "нападнатия" и съ чуди как да им пукне балона в лицето. И тъй,викам им аз " ко се закачати с петокласничка,уе" ии следаа отговор "тя ми казА,че съм курва"-тоест Пенка казала на Драганчо,че Даринка казала на Иванчо,че еди кой си чул как момиченцето ги обижда.И съ почват некви заплахии,чеее цял Люлин Сити щее и скочи и седим се хилим отстрани и мъ питат "Ти не си ли на наша страна ?!" И такаа .. Тва съ праи пред някойа батко фйешън,дет тряя го впечатлим.И отиваат мойте кукли при негоо и идваа деежурната фраза "такаа смее ние боксьоркитее" /щото в салона има два такива ръкавици и те ги сложиха,боксьорки съ/
    Не се заяждам,смешно е

да много даже

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от LeDa
    Аз не съм луда.Момичетата,с които се събирам,дъ кифли , то праат тва,ма то смешно,брат.Облегнат се на стената,мляскат неква дъвкаа,праат некъвв балонн ии викатт "Шшшш,ало,София,къв ти е проблема" И седи отсреща "нападнатия" и съ чуди как да им пукне балона в лицето. И тъй,викам им аз " ко се закачати с петокласничка,уе" ии следаа отговор "тя ми казА,че съм к***а"-тоест Пенка казала на Драганчо,че Даринка казала на Иванчо,че еди кой си чул как момиченцето ги обижда.И съ почват некви заплахии,чеее цял Люлин Сити щее и скочи и седим се хилим отстрани и мъ питат "Ти не си ли на наша страна ?!" И такаа .. Тва съ праи пред някойа батко фйешън,дет тряя го впечатлим.И отиваат мойте кукли при негоо и идваа деежурната фраза "такаа смее ние боксьоркитее" /щото в салона има два такива ръкавици и те ги сложиха,боксьорки съ/
    Не се заяждам,смешно е
    люлин сити маа фака
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Аз не съм луда.Момичетата,с които се събирам,дъ кифли , то праат тва,ма то смешно,брат.Облегнат се на стената,мляскат неква дъвкаа,праат некъвв балонн ии викатт "Шшшш,ало,София,къв ти е проблема" И седи отсреща "нападнатия" и съ чуди как да им пукне балона в лицето. И тъй,викам им аз " ко се закачати с петокласничка,уе" ии следаа отговор "тя ми казА,че съм к***а"-тоест Пенка казала на Драганчо,че Даринка казала на Иванчо,че еди кой си чул как момиченцето ги обижда.И съ почват некви заплахии,чеее цял Люлин Сити щее и скочи и седим се хилим отстрани и мъ питат "Ти не си ли на наша страна ?!" И такаа .. Тва съ праи пред някойа батко фйешън,дет тряя го впечатлим.И отиваат мойте кукли при негоо и идваа деежурната фраза "такаа смее ние боксьоркитее" /щото в салона има два такива ръкавици и те ги сложиха,боксьорки съ/
    Не се заяждам,смешно е
    люлин сити маа фака
    Но те не са от Люлин,просто..така са боксьорките.Известни из цялата Софийска държава.

може да се каже

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Не се заяждам,смешно е
    люлин сити маа фака
    Но те не са от Люлин,просто..така са боксьорките.Известни из цялата Софийска държава.

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    дa !
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Фен Аватара на Haker4ity
    Град
    anywhЕrЕ, ямаЙка, Еvrope
    може да се каже че повечето ме знаят ии аз познавам доста хора

ама ся ще видим в новия клас
    Студентска тройка - двама се еб*т, третият се прави, че спи.

Амии... Аз завърших тая година. Познавах се почти с всички, но нямах особено уважение към повечето Малко бяха стойностните хора, защото повечето в даскалото ми бяха "гъзарчета с напомпано самочувствие без покритие"... Не бях от тях, a и по-добре :} Предпочитам да не се набивам много на очи... Който каквото иска да мисли за мен, за какъвто иска да ме мисли, въпроса е какво мислят близките ми

Град
    In the middle of Nowhere
    Почти никои не ме познава от училище,но аз ги знам всичките кои са
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    кой не знае гошо метъла?

в даскало бях бунтар и ми се кефеха просто отстоявах себе си и не съм се правил на голямата работа

с две думи бях малко против правилата

пп
    не са ме наказвали за лошо поведение
    ОДИН!!!

Супер фен Аватара на diksi
    Е*а ли го.. Сигурно.. Както го казаха преди мен.. Много ме знаят
    [...],ма тва не значи,че сички ме харесват.

не мисля че съм вип ама съм единствен по рода си и всичк ме познават

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    в миналото ми дск нямаше такива сички по групички и така тук там някоя кифла
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си