- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Известни ли сте в училище ?
миии от моята смяна ме знаеха сички (тфа са {1,2,3,4 и 5 кл не ги зачитам} 7,8 кл.), а от другата...ми 9,10,11,12ми да сички ме познават,а от учителската ме издирват дето им хвърлих пиратка през джама голямото
![]()
![]()
забавно моментче си беше де.имаше много крясъци и разревани даскалки като се качвах.
![]()
![]()
![]()
препоръчвам го на всеки бандит, който може да се укрие после де
![]()
![]()
не мисля..
Почти всички деца от моето училище ме познават, ак0 това се брои за " известност "не знам ... да видим на есен в новото даскал0 дали пък неа " всички да ме познават "
![]()
Никой няма да познавам
![]()
мхмПървоначално написано от nefchi_bs
![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
В ново даскало съм - няма шанс да съм много известна от първата година. Иначе в моя клас има такива които се мислят за велики - ама всъщност са НИЩО.
май че в старото си даскало бях, защото много хора, които срещнах за първи път, знаеха как се казвамно не бих се нарекла "вип"
сега ще видим в гимназията дали ще ме познават много непознати
![]()
Имах едни във фейсбука, дето сами ме добавиха, но никога не ме отразяват в даскало.![]()
По принцип аз в междучасията стоя в стаята или съм изцяло погълната от ядене навънка.Не ми трябват другите особено много. Това не е важно за мен.
Да.Най-голямата тъпняНадявам се сега да ме приемат,да замина и да започна на чисто,без филми.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Се едно,че има значение след 15 години,дали си бил газара на даскалото или пича на класа.Това са пълни глупости според мен всички сме равни,но има някой които имат високо самочувствие и си мислят,че са повече от всички други.
Иначе по темата,аз познавах всички,но всички ме мразеха... :P
I get off on you
Getting off on me
Give you what you want
But nothing is for free
It’s a give and take
Kind of love we make
When the line is crossed
I get off on you
I get off
В старото сигурно бях,щото участвах в концерти и нямаше как да не ме знаят ,но в новото май съм си регионално известен(в класа и около него малко).
честно,нищо не разбрах ;dПървоначално написано от LeDa
Не, не съм. И не ми е проблем.Знаят ме там някакво количество хора, но попринцип не съм от известните.Популярността е тежест, която нямам желание, нито виждам смисъл да нося.
В старото училище, почти всички ме знаеха, и аз познавах почти всички, но това за известност ли се счита?! Хубаво е да имаш познанства с доста хора, но в никакъв случай това не те прави известен, хах .. ;]]
Да съм казала, че отказвам се?!
В известна степен да. Познаваме се с по-големите, сред по-малките съм си чувал името 1-2 пъти
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ми в моето бившо училище наистина ме познаваха много хора , да хубаво е да имаш повече познати , но да си чуваш името от петокласници и да ти хвърлят някакви нагли погледи или да ти се подмазватНезнам просто пях и няколко пъти, бях солиска сигурно за това. Но наистина не съм се чувствала като ВИП
Не не ми и трябва няква смотла с прическа и 1 тон фдт и високи токчета вижте ме аз към кифла.
![]()
Да,аз съм ВИП,направих си рок банда и съм капитан на отбора по ръгби и харесвам само нафукани руси мацки.А чеки да си спра американския филм бе,много ги дзяпам,направо за закуска!![]()
Старая се да не съм.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
ми може да се каже че съм известна но не и вип вс ме знаят даже и тея от 3-4 кл.![]()
![]()
аз съм за 7-ми
![]()
аз познавах всички от 7ми клас ама тая година като го няма ще тряя да се запознаем с по-малките![]()
![]()
![]()
не
Ми знаят ме(то в даскало всички си се знаем,поне по физиономия),но има и по-известни да!Но аз НЕ искам да съм от тях!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
кви ли не истории витаят за мене.. не ВИП а ЛЕГЕНДА![]()
WE ARE NOT ANGELS!