.
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 220
    миии от моята смяна ме знаеха сички (тфа са {1,2,3,4 и 5 кл не ги зачитам} 7,8 кл.), а от другата...ми 9,10,11,12 ми да сички ме познават,а от учителската ме издирват дето им хвърлих пиратка през джама голямото забавно моментче си беше де.имаше много крясъци и разревани даскалки като се качвах. препоръчвам го на всеки бандит, който може да се укрие после де

не мисля..

Почти всички деца от моето училище ме познават, ак0 това се брои за " известност " не знам ... да видим на есен в новото даскал0 дали пък неа " всички да ме познават " Никой няма да познавам

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Почти никои не ме познава от училище,но аз ги знам всичките кои са
    мхм
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Повече от фен Аватара на dark_angel3
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Почти никои не ме познава от училище,но аз ги знам всичките кои са
    +

В ново даскало съм - няма шанс да съм много известна от първата година. Иначе в моя клас има такива които се мислят за велики - ама всъщност са НИЩО.

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    май че в старото си даскало бях, защото много хора, които срещнах за първи път, знаеха как се казвам но не бих се нарекла "вип" сега ще видим в гимназията дали ще ме познават много непознати

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Имах едни във фейсбука, дето сами ме добавиха, но никога не ме отразяват в даскало.
    По принцип аз в междучасията стоя в стаята или съм изцяло погълната от ядене навънка. Не ми трябват другите особено много. Това не е важно за мен.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Да.Най-голямата тъпня Надявам се сега да ме приемат,да замина и да започна на чисто,без филми.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Се едно,че има значение след 15 години,дали си бил газара на даскалото или пича на класа.Това са пълни глупости според мен всички сме равни,но има някой които имат високо самочувствие и си мислят,че са повече от всички други.
    Иначе по темата,аз познавах всички,но всички ме мразеха... :P
    I get off on you
    Getting off on me
    Give you what you want
    But nothing is for free
    It’s a give and take
    Kind of love we make
    When the line is crossed
    I get off on you
    I get off

В старото сигурно бях,щото участвах в концерти и нямаше как да не ме знаят ,но в новото май съм си регионално известен(в класа и около него малко).

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от LeDa
    Цитирай Първоначално написано от malibugirl
    [/b] нямах предвид да ви харесват а да се правите на отворени на всеки втори и да правите проблеми щото в старото ми даскало беше така и сега в новото пак е така ...
    :P
    Аз не съм луда.Момичетата,с които се събирам,дъ кифли , то праат тва,ма то смешно,брат.Облегнат се на стената,мляскат неква дъвкаа,праат некъвв балонн ии викатт "Шшшш,ало,София,къв ти е проблема" И седи отсреща "нападнатия" и съ чуди как да им пукне балона в лицето. И тъй,викам им аз " ко се закачати с петокласничка,уе" ии следаа отговор "тя ми казА,че съм к***а"-тоест Пенка казала на Драганчо,че Даринка казала на Иванчо,че еди кой си чул как момиченцето ги обижда.И съ почват некви заплахии,чеее цял Люлин Сити щее и скочи и седим се хилим отстрани и мъ питат "Ти не си ли на наша страна ?!" И такаа .. Тва съ праи пред някойа батко фйешън,дет тряя го впечатлим.И отиваат мойте кукли при негоо и идваа деежурната фраза "такаа смее ние боксьоркитее" /щото в салона има два такива ръкавици и те ги сложиха,боксьорки съ/
    Не се заяждам,смешно е
    честно,нищо не разбрах ;d

Не, не съм. И не ми е проблем.Знаят ме там някакво количество хора, но попринцип не съм от известните.Популярността е тежест, която нямам желание, нито виждам смисъл да нося.

Повече от фен Аватара на bloodyred
    В старото училище, почти всички ме знаеха, и аз познавах почти всички, но това за известност ли се счита?! Хубаво е да имаш познанства с доста хора, но в никакъв случай това не те прави известен, хах .. ;]]
    Да съм казала, че отказвам се?!

В известна степен да. Познаваме се с по-големите, сред по-малките съм си чувал името 1-2 пъти

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Ми в моето бившо училище наистина ме познаваха много хора , да хубаво е да имаш повече познати , но да си чуваш името от петокласници и да ти хвърлят някакви нагли погледи или да ти се подмазват Незнам просто пях и няколко пъти, бях солиска сигурно за това. Но наистина не съм се чувствала като ВИП

Супер фен Аватара на spopi
    Не не ми и трябва няква смотла с прическа и 1 тон фдт и високи токчета вижте ме аз към кифла.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Да,аз съм ВИП,направих си рок банда и съм капитан на отбора по ръгби и харесвам само нафукани руси мацки.А чеки да си спра американския филм бе,много ги дзяпам,направо за закуска!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Старая се да не съм.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

ми може да се каже че съм известна но не и вип вс ме знаят даже и тея от 3-4 кл. аз съм за 7-ми

Град
    Враца
    Не
    еlsy

Фен Аватара на cool4eto0
    Град
    vn
    аз познавах всички от 7ми клас ама тая година като го няма ще тряя да се запознаем с по-малките

Ми знаят ме(то в даскало всички си се знаем,поне по физиономия),но има и по-известни да!Но аз НЕ искам да съм от тях!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    кви ли не истории витаят за мене.. не ВИП а ЛЕГЕНДА
    WE ARE NOT ANGELS!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си