- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Известни ли сте в училище ?
мм в старото даскало, абсурд да е имало някой, който не знае коя съм..... сега съм в нов град и логично в ново даскало.... че разбраха коя съм, разбраха.. ама май много, много не им се нравя, че доста им сипах .![]()
ами тези които са от 7 клас нагоре ме знаят ама иначе до 5ти клас не![]()
- Навън е нощ, в леглото той и тя. Тя го целуна, той подскочи. Тя го щипна, той подскочи. Накрая той не изтърпя, удари я и тя умря! Ах…горката муха.
Да.. Простаците са винаги на мода и винаги са център на внимание ! Аз съм ЛЕГЕНДА...![]()
Мм познавам всички нзз това ако се брой за известност![]()
Мразя тия дето се правят на кралици и крале и си мислят, че земята се върти около тях (направо ми се драйфа от такива) Иначе в класа ми (бившия клас) всички ме знаят или като момичето което играе футбол и се бие с момчетата или като мръсницатаили като шегаджииката
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от nefchi_bs
същото .. !
[/i]
Еми сега съм за 8 клас ии незнам как ще е в новото даскалоВ старото всички ме познаваха и аз познавах почти всички
![]()
В училище бях бунтар.Просто отстоявах себе си и се борих за това ,което исках и защитавах другите.
![]()
НЕ ! .. само си се познаваме двата 8-ми класа![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
ДА! ИЗВЕСТЕН СЪМ КОЛКОТО АЗИС НА РОМИТЕ!!!
Who's next!
Не съм известна и това донякъде ме дразни,защото в нашата гимназия да си известен означава всички да те познават,а мене тук не ме познава почти никой.![]()
Иначе да си известен не е кой знае колко важно,важното е да намериш няколко дружки и компания,пък другите могат да си гледат работата.Не ме бърка толкова,че не съм известна.![]()
намирам си приказка с почти сички
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Оууу дааа. От всеки випуск имам човек с който да съм гъста![]()
Оууу дааа. От всеки випуск имам човек с който да съм гъста![]()
епа, в миналото даскало бях, ся съм нова в т`ва ама пак познавам доста хора..
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
аз под випове разбирам сички тея дет са фрашкани с пари![]()
![]()
![]()
![]()
F**K YOU!![]()
![]()
-__________----_____|]= ==
...../_==o;;;;;;;;_______.:/
.....), ---.(_(__) /
....// (..) ),
...//___//
..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
_________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______
Оффффф хора ставате банални!
Какъв "VIP" в училище. Училището е за учене!
И какво означава "VIP"... Да си облян с пари , да носиш маркови очила , дрехи , да си имаш някво яко гадже и то фрашкано до шията с пари..... :X И да се чудят завистливите хора в кой ъгъл да те натиснат и да ти откраднат парите ..... :X ( И то незнаеш парите от какво са изкарани) ......
И какво и аз нося скъпи неща по-мене но отново не се правя на "VIP" ... Като си богат не те прави "VIP" аз не искам да ми е пълен джоба с пари искам главата да ми е пълнаи без пари може да се живее. Аз съм живял 6 години с 50 стотинки на ден , ама това ме направи човек лишавах се от много работи. Но с времето нещата се промениха (започнах да уча да спортувам и с това си изкарах хляба и сега стигнах до максимума за 8 клас момче ) Нося ланец за 3000 лева , часовници маркови , дрехи , очила и глупости но това отново не ме прави "VIP" . За мене всички са с равни права (бедни , богати) всички са хора.
А за училището цялото училище ме знае но отново и това не ме прави "VIP" .
ето го и най-честния човекПървоначално написано от WaterLilly
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
вери импортант пипъл няма в мойто даскало
всъщност мойто даскало е най забутаното и за тва сички се знаемD:
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
мии да
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Не съм известна,не изявявам и огромно желание
![]()
така си ми е перфектно!!
Има много "ВИП" ..или поне те се мислят за такива..хъъх .. еми в моите очи изглеждат мноогоо .. интересно![]()
направо пфффшш..
![]()
Няяхх ... да се спасяват!Тия дето създават проблемите ..се мислят за нещо..там.Изправят ми се 2-3 срещу 1 .. и вече караници,
![]()
ем тва е много тъпо .. ся и кво като еди кой си казал,че другия и е такъв и онакъв ..
с бой и караници нищо няма да се промени .. мнението си остава една и също ...
Диишш...
![]()
![]()
Тия префърцунените .. яко игноооррр :P![]()
- only GOD can judge me !! ;]