- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Известни ли сте в училище ?
VIP = A very important person ... такива са Бойко Борисов, (дам, дам, и той също) Георги Първанов, Аню Ангелов, от световен мащаб - Тони Блеър, Жозе Мануел Барозу. Хах...некви лапетии на по 14-15 години ми разправят, че са били "VIP"-ове.....моооля ти сееееТова, че си седнал в сепарето за VIP гости в DoubleVision, не те прави такъв, или имаш 50лв. в задния джоб на дънките.
Famous, не е равно на VIP!
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
Първоначално написано от KaramiteV
![]()
![]()
![]()
Кой те е питал колко ти струва ланеца, бе? Тцтцтц...
Средна изввестност, така да се каже . Въобще не се смятам за "ВИП", напълно нормално момиче съм . Въпросните хора, които се смятат за известни са няколко хлапачки с тетрадки за по 50 лв с камъче "Сваровски", дъщери на няколко известни личности и самочувствие на макс .
Love is everything!
на4и аз са 6е сам 8 клас а в старото ми даскало ме познаваха само от моя клас а от другите си 4увах името и то гре6нотака 4е аз не сам вип и не искам да бъда
![]()
Ех, злобари бееПървоначално написано от Nafarforii
Друго искаше да каже човека, ама вие злобейте, завиждайте, дееба злобата
Ма що си толкова скромен кажи и твоя ланец колко струва.Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
Човека каквото искаше да каже си го каза. Съгласен съм с повечето неща, ама не съм съгласен да се гъзари тука.
П.П. Обади се на г-жата си по БЕЛ и я питай какво трябва да има след всяко изречение...
Ти да не си си спестявал тея 50ст. през 6-те години.Първоначално написано от Nafarforii
Щото нали знаеш че това са 3кг., то ше е ебати смешното
БТВ. А моя ланец е за 10,000лв.![]()
![]()
![]()
По темата: В старато не бях "Вип", но ме знаеха всички.., в новото не знам как ще е...![]()
Nikak![]()
Ми във (вече) старото ми даскало бях известен , всички знаеха кой съм , не всички ме познаваха лично. Сега във новото се надявам отново да е поне тъй![]()
((( House Music )))
Предполагам доста хора знаят кой съм,но малко ме познават лично.
Еми да дойдат да се запознаят ле...
Пфф познават ме в училището... по коридорите непрекъснато ме поздравяват, но чак пък да съм известен...
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
училището е малко и сички се знаеме чак известна нз ама сички сме на едно![]()
Aз мisLя чe lюbovta e iзмaмa ..
Пуснато на: Вто Юни 22, 2010 8:38 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
аз по 'випове' разбирам сичките с напомпано самочуствие без покритие..
иначе познавам почти всички, ако това се брои за известност ся да видим в новото училище как ще е ;//
Не бих казал , че съм известен . Познавам доста хора , но има много които ги знам само по физиономия.
][/color]Абе вий луди ли стее ..на мене класната все ми бъркаше името .. вие за известност ми говорите тука
![]()
![]()
[color=red
ами да знаят ме,ама никои по име а по 1 доста кофти прякор,но върпоса е че като движа из коридорите повечето ме знаят,ама никои неми знаеи истиснкото име![]()
![]()
аззз съммм випчитууууууу майнааа
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Ами ние нашия клас всички ни знаят! Щото пети клас се въртяха някви интрижки, глупости... Освен това никой не знае другите от шести и седми клас(вече пети и седми). Само от нашия випуск сме си.
Почти всички ме знаят от другите класове и с повечето от тях се разбирам.![]()
А в класа сме разделени на групички. Първата групичка е тази на кифлите(мноо са смешни! Сичките едни дебели със 130 тона грим и носят само черно и розово! А пък иначе са... тотални ДВОЙКАДЖИЙКИ! Не могат и тройка да изкарат без да препишт отнякъде...). Другата групичка сме няколко хора, фр сме всичките, най-известни сме сред другите класове, ама в нашия кифлите се мислят за "най-". Другата групичка е на момчетата. При тях няма известност, те всичките се знаят и са бфф. А пък последната групичка (тази на единаците) са всички останали, от които всеки си има приятел(и той от групичката) или пък се мъкне с кифлите, ама не им е бфф.
JusT SmiLe anD LeT ThE WoRLD WonDeR WhY!