.
Отговор в тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 220

Hybrid View

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Известна съм, но това не значи, че се мисля за нещо повече от дурите. : )

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Цитирай Първоначално написано от Inn0cenCe
    Известна съм, но това не значи, че се мисля за нещо повече от дурите. : )
    е не

Град
    Сливен
    Ами ние нашия клас всички ни знаят! Щото пети клас се въртяха някви интрижки, глупости... Освен това никой не знае другите от шести и седми клас(вече пети и седми ). Само от нашия випуск сме си.
    Почти всички ме знаят от другите класове и с повечето от тях се разбирам.
    А в класа сме разделени на групички. Първата групичка е тази на кифлите( мноо са смешни! Сичките едни дебели със 130 тона грим и носят само черно и розово! А пък иначе са... тотални ДВОЙКАДЖИЙКИ! Не могат и тройка да изкарат без да препишт отнякъде...). Другата групичка сме няколко хора, фр сме всичките, най-известни сме сред другите класове, ама в нашия кифлите се мислят за "най-". Другата групичка е на момчетата. При тях няма известност, те всичките се знаят и са бфф. А пък последната групичка (тази на единаците) са всички останали, от които всеки си има приятел(и той от групичката) или пък се мъкне с кифлите, ама не им е бфф.
    JusT SmiLe anD LeT ThE WoRLD WonDeR WhY!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Известни ли сте в училище ?

Цитирай Първоначално написано от malibugirl
    Здравейте , незнам дали има такава тема , но реших да напиша та известни ли сте в училище , как ви възприемат другите , защото в моето училище има много които се мислят за така наречените \" випове \" айде пишете
    чакай сеа.. има разлика между за какво те имат другите и за какво се имаш ти... а за какво другите мислят за мене ми е през кобура..

мда,даже много.Миналата година имаше School Talents и бяхме група 3 момчета и го спечелихме,като заслугата беше основно моя има си предимства да те знаят всички,по коридорите много ме поздравяват...даже едни бяха почнали да ни копират ама се разправихме стях
    Усмихни се,живота е кофти

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    Ами ние нашия клас всички ни знаят! Щото пети клас се въртяха някви интрижки, глупости... Освен това никой не знае другите от шести и седми клас(вече пети и седми ). Само от нашия випуск сме си.
    Почти всички ме знаят от другите класове и с повечето от тях се разбирам.
    А в класа сме разделени на групички. Първата групичка е тази на кифлите( мноо са смешни! Сичките едни дебели със 130 тона грим и носят само черно и розово! А пък иначе са... тотални ДВОЙКАДЖИЙКИ! Не могат и тройка да изкарат без да препишт отнякъде...). Другата групичка сме няколко хора, фр сме всичките, най-известни сме сред другите класове, ама в нашия кифлите се мислят за "най-". Другата групичка е на момчетата. При тях няма известност, те всичките се знаят и са бфф. А пък последната групичка (тази на единаците) са всички останали, от които всеки си има приятел(и той от групичката) или пък се мъкне с кифлите, ама не им е бфф.
    гледам кво пишеш и ми се плаче... от смях естествено.. първоначално да ти кажа - не завиждам, спокойно "бфф"?! за теб дума "приятел" няма ли?! По твойто разпределение аз в моя клас съм единак, щото с кифлите (и аз не мога напоследък без да преписвам, тва не ме прай двойкаджия, сешисе? Има разлика между преписване и преписване.. ) не се разбирам (нямам и намерение), с тия световноизвестните (към които явно попадаш и ти в твоя клас) нямам кво да си кажа, а и са ми леко противни.. и ми остава един-двама, с които мога да си поговоря като човек

Отделно си имам познати из другите класове... ама чак за известност не мога да говоря..

Може да се каже

Banned
    Град
    Кърджали
    Цитирай Първоначално написано от ilko0214
    Цитирай Първоначално написано от Nafarforii
    Цитирай Първоначално написано от KaramiteV
    Нося ланец за 3000 лева , часовници маркови , дрехи , очила

Кой те е питал колко ти струва ланеца, бе? Тцтцтц...
    Ти да не си си спестявал тея 50ст. през 6-те години. Щото нали знаеш че това са 3кг., то ше е ебати смешното

БТВ. А моя ланец е за 10,000лв.

По темата: В старато не бях "Вип", но ме знаеха всички.., в новото не знам как ще е...
    govorim zlaten ;]
    eto ti link se uveri 26 g zlato e http://www.chafeto.com/index.php?productID=411 ;]

Цитирай Първоначално написано от ilko0214
    Цитирай Първоначално написано от Nafarforii
    Нося ланец за 3000 лева , часовници маркови , дрехи , очила

Кой те е питал колко ти струва ланеца, бе? Тцтцтц...
    Ти да не си си спестявал тея 50ст. през 6-те години. Щото нали знаеш че това са 3кг., то ше е ебати смешното

БТВ. А моя ланец е за 10,000лв.

По темата: В старато не бях "Вип", но ме знаеха всички.., в новото не знам как ще е...
    govorim zlaten ;]
    eto ti link se uveri 26 g zlato e ;]
    Първо, това че си дал линк към онлайн магазин не означава, че го имаш наистина. Второ, този ланец не е 3000лв., а половината (грубо казано). Трето, самият факт, че имаш нужда да споделиш стойността на ланеца си в тема със съвсем друга насоченост,.. ме разсмива.

И не, не съм популярна.

Banned
    Град
    Кърджали
    И не ме разбирайте че се гъзаря.
    А й ако искаш вярвай нали аз си знам че го имам .
    Второ ланеца е купен преди 2 години

Макар и да не го правя нарочно.. И в миналото и в сегашното .. Се знаем с почти всички .. Но сигорно е хубаво и да си еди кой си, който няма толкоз много познати и общува с тесен но приятен за него кръг от хора ..

Относно смешника по горе с готения ланец.. Млъкни бе смешник ...
    Znam li neznam .. No znaesh li ti, che az neznam?
    Vajnoto e che znam che ti znaesh che az neznam.. xahxha

Ми да всички ме познават .. аз съм най-лудата от момичетата с най-странния стил .. мога да се похваля с тфа че малките ми имат респект ма се пак училището ми е до 8 клас а са съм 7 .. от 4 клас станах по-нахакана, но бързо ме научиха

Ей такива 'випове' най-обичам да им смъквам самочувствието.. На 2 приказки и вече реват в тоалетната..

Цитирай Първоначално написано от diksi
    Е*а ли го.. Сигурно.. Както го казаха преди мен.. Много ме знаят
    Цитирай Първоначално написано от LeDa
    [...],ма тва не значи,че сички ме харесват.

Мега фен Аватара на December
    Амии и аз не знам Това някой друг трябва да го каже.
    Мене целият град ме е виждал защото поне 5 пъти на година излизаме целият театър и правим нещо като представления с разни пиески и подобни.И предполагам,че са ме мервали разни хора,но дотам.Те хората ме виждат,но аз не съм приятелски настроена.И не допускам много хора край мене,така че...
    От класа ми всички почнаха да се променят много,изпокарах се със най-добрата си приятелка защото и тя почна като тях и така.Като цяло се нямам с почти никой.
    Главно се мотам с гаджето ми(дето ме дразни,ама се привързах към него и не искам да се разделяме) и неговият най-добър приятел,който е голям пичага И със хорицата от театъра,които не са ми някакви супер приятели,ама пак стават.
    Мммм,като цяло бих казала,не.И се радвам,че не съм (:

Ами в училище...не не съм ''ВИП'' И НЕ ИСКАМ ДА БЪДА Повечето хора ме знаят и ме възприемат добре без да съм ''ВИП''

Град
    Пловдив :)))))
    И не ме разбирайте че се гъзаря.
    А й ако искаш вярвай нали аз си знам че го имам .
    Второ ланеца е купен преди 2 години
    Олее,,ако знаеш пък нас колко ни интересува дали го имаш или не
    То за 3000 лв и аз имам неща ама не се фукам :P А и тва е тема дали си известен в училище или не !

Иначе за мен: не съм известна в училище,но не ми и трябва,не ме интересува кво мислят за мен няквии малоумници...

Абе това не съм известен, но и не искам е избиване на комплекси, всеки иска да е от онези, на които всеки се бори за приятелството, на които никой нищо не може да им каже. Отстрани погледнато кой е пък този какво има повече от мен че е известен/отворен/вип , но не всеки е такъв и се оправдава с това че тези са въздух под налягане и че не иска да е като тях,но всеки иска поне веднъж да разбере какво е да си от тези. И сега ще се намери някой, който да отговори на коментара ми че съм в грешка но няма да е от вип-овете А до това дали съм известна, известна съм дотолкова че да не съм от безмозъчните лигли и лигльовци, а просто движеща с тях(надявам се хората да виждат разликата )

Град
    Пловдив :)))))
    ^ Ми за мен не е важно да имам приятели в училище,важно е извън училище! Пък и то както се казва познати много приятели-малко

Не ми пука дали съм известна.. знаят ме, ама не се водя някаква 'ВИП' персона..
    Интересува ме мнението само на приятелите ми. А когато то е добро, нека другите говорят каквото искат

Еми аз съм известен горе-долу във около 4-5 класа с бойните си умения
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !

Цитирай Първоначално написано от BabyBluee
    Не ми пука дали съм известна.. знаят ме, ама не се водя някаква 'ВИП' персона..
    Интересува ме мнението само на приятелите ми. А когато то е добро, нека другите говорят каквото искат
    По същия начин.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Може да се каже,след като имаше побой и всички защитаваха мен.
    От тогава всички искат да се запознават с мен...
    Но не ме интересува anyway ..
    Общувам с 40 % от даскалото и това ми стига.

40%

Аз общувам с ~10 човека там ( включително продавачката на лАфката )
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Град
    ФъФф КлубЪъ
    ъе как ее мен мн ма знаят, ама няма да каам каде уча шот койтоо ме знае той е пич
    [феШЪн sTАЙL]
    Камбаните ще бият за теб, защото ще умреш, ако със assd22 се заядеш
    Разполагам с личен отряд за мокри поръчки/наказателни акции
    внимавай с мене манец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си