- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Известни ли сте в училище ?
Познавам почти всички.
40% от тях считам за хора, с които мога да проведа нормален разговор.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Не мисля, пък и не искам да съм известна...тва е гадно.. Иначе то даскалото е малко, почти всички си се знаем поне по физиономии..преди никой не познавах (така да се каже) пък сега си имам бая голям набор от хора хахахано все пак НЕ МЕРСИ, I DONT WANNA BE FAMOUS.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Познавам цялото даскало ( добре де, без някои от 1,2 клас, но те са малки![]()
) Казвам си здрасти с този, онзи. Ходех малко на трен. по волейбол от там трябва да ме знаят
Даже и чичото и лелята дето са на лафката ме знаят вече. Даже са бъзикат
МОже да се каже, че съм известна.
![]()
Не, изобщо даже... и кво ми пука? По-добре така, отколкото да съм известна с лошо, както една, която напусна класа ми, е известна с курвенските си истории.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Не ме интересува как ме възприемат другите. Повечето са без грам покритие и въобще не се влияя от мнението им и тяхната "слава". Стигат ми няколко истински приятели и това, пък какво ще говорят зад гърба ми не ме хасае.
Не.Нямам особеното намерение да ставам `пОпУлЯрНаТъЪъ` в училище.
![]()
някак си не ми се връзва да съм приятел с 40% от училището , защото това са 400 ученика ....
Не съм известен, в нашето у-ще няма такива индивиди .
Да. Аз съм главната мажоретка и ходя с капитана на хокейния ни отбор.
И аз по същия начин. Имам доста приятели, но чак известна.. Не мисля.Първоначално написано от NeverTheSame
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Аз съм най-хейтваната, хах. В нащо даскало има само "По дрехите посрещат". Треа да ходя с 10 санта токче че да не да ям сама през голямото междучасие.
Тъпи фешъни.
Жицата, жицата на тролея, вървя под нея, пуша и се смея..
Тая тема ми напомня за сериала 'Забранена Любив'(който е много добър сериал) и една от героините - Нора Сарториако искате да станете извесни следвайте нейният пример!
![]()
Ами познавам малък кръг от хора, с които обаче общувам нормално. Не смятам за нужно да познавам цяло даскало, това го правят хора, които искат да изглеждат като велики в очите на останалите.
Така че не съм В.И.П.![]()
Първоначално написано от Gavra
![]()
абе чак известна надали ...но не е и като никoй да не ме познава защото се занимавам с неща в училище и се налага да общувам с повечето от учениците
абе в края на деня не ме грее особено.... имам си няколко човека с които си общувам най често и за другите не ме грее особено
![]()
Ами познавам повечето, и мен мн хора ме познават, но не мога да кажа че съм известна. А и с какво да си известен??.. с това че имаш някое "известно" гадже или че си се е*ала с някой "известен"![]()
ще прозвуча нескромно, но няма човек в училище който да не ме знае... кой с лошо кой с добро, но бих смял да се нарека известен.Понякога ме поздравяват хора които не познавам xD но за всичко си има причина. Просто участвам във всичко, смисъл състезания, проекти и etc, от там се познавам с много хора а и съм метъл, както може би съм споменавал и се обличам значително по-различно от останалите фешънчета и се набивам на очи.
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
Все едно слушам оная самовлюбената позерка от класа ми. Нищо не намеквам де..Първоначално написано от ChildOfBodom
Не, не съм известна и дори се радвам. Понякога изглеждам ужасно или се случва някоя гадна случка и добре, че почти никой не ме познава. Тук-таме няколко човека от други класове и моя клас.![]()
Първоначално написано от nefchi_bs
To и аз съм така !![]()
Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3
Не съм кой знае колко известна ! В нашето у-ще известност се подразбира ,когато винаги излизаш -няма ден ,в който да не си навън ; да се радваш на 3ки и 4ки ; още от 4 клас да се гримираш-спирали,моливи,фдт, червила ; задължително трябва да харесваш момче ,което е с 1-2 години по-голямо от теб!
За момчетата- винаги ходят след омазаните малоумни кифли, не им пука за нормалната част от обществото , също да се радват на 3 и 4 !
Аз не бих искала да съм известна с това, но иначе познавам известен бр. хора - половината 5класници - всичките от 6 клас, няколко от 7 и 1 клас...![]()
Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3