.
Отговор в тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 220
    Познавам почти всички.

40% от тях считам за хора, с които мога да проведа нормален разговор.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Не мисля, пък и не искам да съм известна...тва е гадно.. Иначе то даскалото е малко, почти всички си се знаем поне по физиономии..преди никой не познавах (така да се каже) пък сега си имам бая голям набор от хора хахаха но все пак НЕ МЕРСИ, I DONT WANNA BE FAMOUS.
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

likeameowmeow Мега фен Аватара на Eos
    Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    Хаха зависи как дефинираме `известни`.Познавам повечето от училище ..имам доста приятели,но и с доста не се понасям.Не знам това каква ме прави ;]

Познавам цялото даскало ( добре де, без някои от 1,2 клас, но те са малки ) Казвам си здрасти с този, онзи. Ходех малко на трен. по волейбол от там трябва да ме знаят Даже и чичото и лелята дето са на лафката ме знаят вече. Даже са бъзикат МОже да се каже, че съм известна.

Не, изобщо даже... и кво ми пука? По-добре така, отколкото да съм известна с лошо, както една, която напусна класа ми, е известна с курвенските си истории.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Не ме интересува как ме възприемат другите. Повечето са без грам покритие и въобще не се влияя от мнението им и тяхната "слава". Стигат ми няколко истински приятели и това, пък какво ще говорят зад гърба ми не ме хасае.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Не. И слава богу

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Не. Нямам особеното намерение да ставам `пОпУлЯрНаТъЪъ` в училище.

Град
    TaM..
    някак си не ми се връзва да съм приятел с 40% от училището , защото това са 400 ученика ....
    Не съм известен, в нашето у-ще няма такива индивиди .

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Не ме топли, както се казва

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Да. Аз съм главната мажоретка и ходя с капитана на хокейния ни отбор.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    Хаха зависи как дефинираме `известни`.Познавам повечето от училище ..имам доста приятели,но и с доста не се понасям.Не знам това каква ме прави ;]
    И аз по същия начин. Имам доста приятели, но чак известна.. Не мисля.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Град
    Dreamworld
    Аз съм най-хейтваната, хах. В нащо даскало има само "По дрехите посрещат". Треа да ходя с 10 санта токче че да не да ям сама през голямото междучасие.

Тъпи фешъни.
    Жицата, жицата на тролея, вървя под нея, пуша и се смея..

Тая тема ми напомня за сериала 'Забранена Любив'(който е много добър сериал) и една от героините - Нора Сартори ако искате да станете извесни следвайте нейният пример!

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Да. Аз съм главната мажоретка и ходя с капитана на хокейния ни отбор.
    Евалата!

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Ами познавам малък кръг от хора, с които обаче общувам нормално. Не смятам за нужно да познавам цяло даскало, това го правят хора, които искат да изглеждат като велики в очите на останалите.

Така че не съм В.И.П.

Град
    Dreamworld
    Цитирай Първоначално написано от Gavra
    http://vbox7.com/play:1263934d

абе чак известна надали ... но не е и като никoй да не ме познава защото се занимавам с неща в училище и се налага да общувам с повечето от учениците абе в края на деня не ме грее особено.... имам си няколко човека с които си общувам най често и за другите не ме грее особено

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Ами познавам повечето, и мен мн хора ме познават, но не мога да кажа че съм известна. А и с какво да си известен??.. с това че имаш някое "известно" гадже или че си се е*ала с някой "известен"

Град
    Lap of Gods
    ще прозвуча нескромно, но няма човек в училище който да не ме знае... кой с лошо кой с добро, но бих смял да се нарека известен.Понякога ме поздравяват хора които не познавам xD но за всичко си има причина. Просто участвам във всичко, смисъл състезания, проекти и etc, от там се познавам с много хора а и съм метъл, както може би съм споменавал и се обличам значително по-различно от останалите фешънчета и се набивам на очи.

You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
    I hate you ain't it true I hate you and everything you do.

Leeeeeeeeroy Jenkins!

Град
    Dreamworld
    Цитирай Първоначално написано от ChildOfBodom
    ще прозвуча нескромно, но няма човек в училище който да не ме знае... кой с лошо кой с добро, но бих смял да се нарека известен.Понякога ме поздравяват хора които не познавам xD но за всичко си има причина. Просто участвам във всичко, смисъл състезания, проекти и etc, от там се познавам с много хора а и съм метъл, както може би съм споменавал и се обличам значително по-различно от останалите фешънчета и се набивам на очи.
    Все едно слушам оная самовлюбената позерка от класа ми. Нищо не намеквам де..

Не, не съм известна и дори се радвам. Понякога изглеждам ужасно или се случва някоя гадна случка и добре, че почти никой не ме познава. Тук-таме няколко човека от други класове и моя клас.

Фен Аватара на beautifullslayer
    Град
    марсиtown
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Почти никои не ме познава от училище,но аз ги знам всичките кои са

To и аз съм така !
    Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3

Фен Аватара на beautifullslayer
    Град
    марсиtown
    Не съм кой знае колко известна ! В нашето у-ще известност се подразбира ,когато винаги излизаш -няма ден ,в който да не си навън ; да се радваш на 3ки и 4ки ; още от 4 клас да се гримираш-спирали,моливи,фдт, червила ; задължително трябва да харесваш момче ,което е с 1-2 години по-голямо от теб!
    За момчетата- винаги ходят след омазаните малоумни кифли, не им пука за нормалната част от обществото , също да се радват на 3 и 4 !
    Аз не бих искала да съм известна с това, но иначе познавам известен бр. хора - половината 5класници - всичките от 6 клас, няколко от 7 и 1 клас...
    Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си