.
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 220
    Град
    Ада
    В моето даскало да си известен значи да пиеш да пушиш цигари или трева да се правиш на голяма работа Моя отг е не , Не съм известна и ,ако това е цената която трябва да плата за да бъда "ВИП" .... Не мерси :P
    Greennight nirvana13 бебси SuckIt мъжо ми CR0W другия ми мъж

Повече от фен Аватара на PredrusalotoZaiche

Re: Известни ли сте в училище ?

Не съм,нито ми трябва ... и без тва не мога да понасям 99% от хората в даскалото ми
    ZaicheNaXeroin

Супер фен Аватара на JDeel
    Аз бях аутсайдер и само ми се подиграваха Това приключи когато започнах в университета... там всички "колеги" се държахме добре взаимно

Град
    Dreamworld
    Цитирай Първоначално написано от JDeel
    Аз бях аутсайдер и само ми се подиграваха Това приключи когато започнах в университета... там всички "колеги" се държахме добре взаимно
    Така става като си умствено по - развит от другите тъпи келеши в даскало.
    Жицата, жицата на тролея, вървя под нея, пуша и се смея..

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Да. Аз съм главната мажоретка и ходя с капитана на хокейния ни отбор.
    И аз така

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    аз по 'випове' разбирам сичките с напомпано самочуствие без покритие..
    В този смисъл не съм известна.Но ако имаш предвит много познанства в училище - да.
    и аз така..от мойта смяна ги знам всички..не всички по имена де..някой само по физиономии не знам колко ме познават мен...
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Мразя, когато някой каже "Е, мене много хора ме знаят аз съм известен!",а не знае колко го плюят зад гърба му
    В старото даскало всички се знахме, така че моеже да се каже, че до някаква степен съм известна.В новото не съм може и да стана, нищо не се знае. Познавам се със другите 8 класове и няколко човека от 9 и 12 клас знам , но попринцип 10 и 11 са големи тъпаци и нямам намерение да ги опознавам.
    I hate cold-blooded people !!!

Фен Аватара на beautifullslayer
    Град
    марсиtown
    Цитирай Първоначално написано от novasum
    В моето даскало да си известен значи да пиеш да пушиш цигари или трева да се правиш на голяма работа Моя отг е не , Не съм известна и ,ако това е цената която трябва да плата за да бъда "ВИП" .... Не мерси :P
    И в нашето е същата работа !
    Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3

Ми познаваме се с повечето хора.Дори от време на време разбирам,че ме познават някакви,които аз ги виждам за 1ви път. Чак изветна не бих се нарекла.Обикновено при нас "известни" са тези,които постоянно вършат и говорят простотии.Аз не съм от тях...само понякога

Супер фен
    За седма година съм в това училище.
    Всички се познаваме, пък и сме най-големите тази година

:)

Ами в моето ново училище известните са супер сноби които си мислят че света им е в краката ! Всъщност са много кухи и смешни ;дд
    От начало бяха напълно неизвестни и не познаваха никой , но изведнъж се надуха и решиха че света се върти около тях ;ддд В началото супер много ми се мазнеха и движеха с мен , но ми писна от такива и ги отебах : ) Предпочитам да не съм известна и да се разбирам с част от хората в класа отколкото да се праа на много велика да се гавра с другите и да се правя на изкуствен приятел говорейки зад гърба !
    I think i lowe you baby
    - I think i love you too !
    (h)

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]

Re: Известни ли сте в училище ?

Цитирай Първоначално написано от PredrusalotoZaiche
    Не съм,нито ми трябва ... и без тва не мога да понасям 99% от хората в даскалото ми
    И аз така
    Just Siseyy Hater's ...

Град
    Русе
    Ами не се смятам определено за Випче и повечето такива не ги понасям,'щото нещо много си позволяват .. ии не им завиждам общо взето ;]
    Любовта е неустоимо желание да бъдеш неустоимо желан.

Зайците ме познават, 12 клас също ме познават. Поздравяват ме из коридорите. Ако това е да си известен...

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Зайците ме познават, 12 клас също ме познават. Поздравяват ме из коридорите. Ако това е да си известен...
    Според мен е нещо такова. Това с надувките, пиенето, пушенето е по филмите. Всъщност в нащо даскало всички се знаем попринцип и не се делим на "загубеняци", "известни" и т.н.

повечето които пишат , мене ме знаят от 1 до 7 клас или от 8 до 12.
    или цитати , аз ходя с капитана на отбора по хокеу и сам мажоретка
    просто излезте от филма ! За да си известен не трябва само да пушеш и да пиеш това за мене е начин на живот. да зи известен трябва просто да си забавен или да си на праел някои голяма простотиа или нещо което даскалото да се гордее с теб ;]
    А за да си вип и газе просто гледаи да се познаваш с важните от дскл Или просто да има кои да ти спаси газа
    А до колкото до мене не мога да се нарека известен в дскл защото не сам на праел нещо велико както казах познвам хора но не мога да се нарека велик или личност това са детски работи не сум голям но не сам и малак ;]

Попринцип танцувам модерен балет и се набивам на очи, всички ме знаят в училище, това се брои за известност, но не съм випче .. .. Но се надявам скоро да се махна от тук и да се оттърва от проблемите..

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    ми аз смених няколко училища .. всички навсякъде ми знаеха името,защото училищата бяха в един район и хората се познаваха големи са клюкари .. доста глупости съм правила ,доста ''гаджета'' съм имала,доста хора са ме мразили и доста хора са говорили за мен .. ако тва значи да си известен - не мерси ,предпочитам НИКОЙ да не е чувал за мен

Супер фен Аватара на nirvana13
    Град
    Моргата
    Повечето хора от даскалото се страхуват от мене . Имам малко приятели и честно казано така ми е по - добре отколкото да ходя с клюкарките на училището и да си мисля че сьм ВИП .

Да,руса и дългокрака съм,главна мажоретка и въртя всички момчета на пръста си.Проблем?

Ха-ха, не знам Всички ме познават и уважават (както и аз), това известност ли е ?
    Дори сега след като съм завършил, минавайки през даскало виждам хора на джамовете където ми махат
    >> В университета, може да се каже, че там всеки е БАЙ ХУЙ и аз не правя изключение

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Зависи какво значение има 'известен'. Не съм кифла, не се събирам с кифли, нито пък съм злобна, не изглеждам като наркоманка, нито съм зубър, или пък 'бисексуална', което е новата мода.. Ако твоето 'известна' е буквален превод на 'popular', тогава не мисля... За да си популярен в съвременното училище, трябва да си г*з- да си злобен, надменен и надут като пришка. Дали има на какво отгоре да се надуваш- не е важно. Важното е да си 'готин'. И тука се сещам за смешните зайки, дето слушат BFMV или Ивана от телефоните си в кенефа (тъй като там е сборния пункт, а музиката зависи от смяната), и се зверят на всеки, посмял да влезе и да си измие ръцете :Д:Д Ама когато някой 'голям' им каже нещо подигравателно, мълчат като телета :Д:Д хахах, уникаааллно

Иначе ако имаш предвид 'известна' като да се познавам и да се разбирам с много хора- определено...

Град
    Сливен
    Определено не съм ВИП. Смисъл от моя клас всички ме знаят, естествено, но от другите класове... Всички са ме виждали, де, нали всеки ден се разминаваме по коридорите, ама само няколко момичета ме поздравяват. Те другите или са няквииии супер задръстени или супер надути В нашия клас имаме едни ВИП-ки, които са кучки - въртят момчетата на малките си пръстчета и говорят зад гърба на всчики, ама те са едно НИЩО! Пият, носят 1 тон грим, обличат се като магистрални феички... абе, общо взето, мязат на излезли от кенефа Аз миналата година направих грешката да бъда с тях, обаче осъзнах навреме какви са дрисли. В момента се движа в групичка, която може и да е по-малка от тяхната, но определено сме по-задружни. Всички се уважаваме и няма човек, който да ме дразни. А с останалите "единаци" винаги мога да намеря за какво да си говоря.
    Тааа вече ми мина мерака да съм ВИП. Не ми е приятно, когато ме игнорират, но честно казано ми е още по-гадно когато съм център на внимание.
    JusT SmiLe anD LeT ThE WoRLD WonDeR WhY!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от ZaicheNaXeroin
    мголеми са клюкари .. доста глупости съм правила ,доста ''гаджета'' съм имала,доста хора са ме мразили и доста хора са говорили за мен .. ако тва значи да си известен - не мерси ,предпочитам НИКОЙ да не е чувал за мен

абсолютно същата история..
    не съм кифла обаче, съвсем нормална съм, малко лигава и тъжна от време на време..
    иска ми се всичко да върна, ама няма как..
    това ми се отрази доста между другото..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Хахах не, слабо вероятно
    chemicalX

I would go through all this pain. Take a bullet straight through my brain. Yes, I would die for ya baby;
    But you won't do the same.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си