.
Отговор в тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 220
    Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от novasum
    В моето даскало да си известен значи да пиеш да пушиш цигари или трева да се правиш на голяма работа Моя отг е не , Не съм известна и ,ако това е цената която трябва да плата за да бъда "ВИП" .... Не мерси :P
    ++

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Не

Естествено,даже и VIP Security идва да ме пази
    ~Tiesto. <3

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Не мога да определя. Познавам доста хора и доста хора ме познават. Един от отговорниците на класа съм, участвам във всички олимпиади, проекти и разни други извънучилищни занимания.
    Не се правя на интересна, нито пък гледам да извъртя номер на някого както правят някои мои "приятели" от компанията.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Хич не ми пука дали съм известен.Като се има напредвид,че половината от випуска не ги познавам,а уча 4та година с тях............Нататък си правете изводите.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

да щото в даскало всички имат голите ми снимки на телефоните си

Ами не знам точноо,повечето хора ги познавам , но не знам дали те мен ме познават. :P

Голям фен Аватара на Mirage3
    Уж познавам повечето, но те не ме познават... Или се правят, че не ме познават, като ме видят. Иначе не съм известна и дори така си ми е супер...

Aми незнам как е при момичетата,но не познавам момче което не иска да бъде популярно, мацките да му обръщат внимание, да се знае с всички пичове в даскалото. То може да си известен по много начини - да пафкаш тревица, да са ебеш с всеки срещнат,да си най-големия бияч, да спечелиш световна олимпиада по физика (примерно ) Според мен всеки ще се кефи ако го познават, уважават го, има много авери и му се лепят п*утките, но е важно как ще си известен

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    .
    Все едно аз съм го писала..
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Град
    Las Vegas
    Цитирай Първоначално написано от novasum
    В моето даскало да си известен значи да пиеш да пушиш цигари или трева да се правиш на голяма работа Моя отг е не , Не съм известна и ,ако това е цената която трябва да плата за да бъда "ВИП" .... Не мерси :P

и в нащо даскало е така
    още 4 годинки и се махам
    Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....

Град
    Boulevard Of Broken Dreams..
    Познавам се с почти вс от училището, но е нормално след като съм от 9 години вече там и потдържам някакви контакти. Не мисля, че някой от училище трябва да се смята за ВИП, защото вс сме там да научим нещо, а не да показваме известност, външен вид и пари. Това е отт мен .. :P
    Животът е поредица от избори -
    Да търсиш доброто или да се примиряваш със злото ... Да се стpемиш към истината или да приемаш лъжата ... Да се бунтуваш или да се приспособяваш ... Да бъдеш личност или да си част от тълпата ... Ти решаваш сам ! 

пффф теа така наречени фръцли съм срещала само в 1-2-3-4 клас ...но сега съм в ново даскало и има една 11 клас която е баси кифлата..и гръмотевици да има тая ще бъде с слънчеви очила,ходи като пиана манекенка,и зад нея има некви още две идиотки------ама точно като в ''mean girls'' ( филма )

Дааа мноу съм известна аз съм главната мажоретка

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Аз не съм от най-известните, но повечето ме знаят на физиономия, както и аз тях. Коментират ме може би, защото имам по различен стил относно облеклото, а и не съм толкова отворена. Имам предвид някои нито те знаят, нито те познават ама те заговарят.
    Не е нещастно момичето, изгубило любовта на един глупак. Нещастен е глупакът, изгубил последния шанс да стане човек.

Ако известен значи да си общителен и да имаш много приятели в училище,да иначе винаги ме е избивало на смях като ми кажат че еди кой си бил звезда в еди кое си училище
    Стар профил----->c0cii

Цитирай Първоначално написано от ameli
    аз по 'випове' разбирам сичките с напомпано самочуствие без покритие..

иначе познавам почти всички, ако това се брои за известност ся да видим в новото училище как ще е ;//
    и аз съм така

Повече от фен
    Град
    Русе
    lol не и не искам да бъда.

аз не сам известна в даскало но не ми и трябва защото повечето са лицемери и не искам да ги познавам
    Има ли желание има и на4ин.Няма ли желание....намираме оправдание....

От от 8 до 12 няма в клас в ,който да не влезна и да не познавам под 5 човека ,ама да се мисля за известен ,едва ли мисля ,че не привличам внимание да се правя на пакостник,най-добрия боец в цялото училище ,едва ли.....

Имам много голям срам от старото школо бях станал известен с това ,че с двама мой приятели ,когато бяхме 7 клас се правихме на барети и влезнахме с черни (маски,качулки) при 2-3 клас и бихме едни цигани и като влезнахме в стаята то стана пълен хаос пищене,всички напуснаха стаята мангалите изядоха тупаниците ,ама като се върнаха учителките с директора малка ни се видя стаята ,после се обадиха на бащата ми родителски срещи,психолози идваха да говорят с дребосъците и тая "акция" не беше сполучлива... и от там цялото училище ни знаеше с тая издънка на ченгета.. бяхме хлапета..

Град
    Beyond the Sea
    Познавам почти всички в даскало, но ми е все тая колко съм известна, все пак личният ми живот е извън училище, а и повечето са си дечковци - дори и хората от 11 и 12 клас..
    Can I steal your mind for a while?
    Can I stop your heart for a while?
    Can I freeze your soul and your time?
    http://www.youtube.com/watch?v=C_4kx8JvpqI

Град
    Пловдив
    Абе мен в училище ме зная всички и аз също.Знаят ме ,защото съм печелила доста конкурси и състезания , а и си ме харесват Обачее има точно двечки в моето училище дето са мислят за ВИПКИТЕ на Пловдив като видят някой от хубавите батковци (a те не са малкоо ) и почватт да се бият ..смис да се дъхат една на друга .. за да ги впечитлятт сс бойственостт . Обаче нищо не става почти всеки път . И тия двечките са пъллни Кифли лицето не им се вижда от фон дю тена . Обличат се и твърде смешноо .. като комбинацията : анцунг , с блуза с цветовете на дъгата заедно с червени обувки бели чорапи ии като за черешката на тортата синя диадема Ама те и на кифли не приличат по скоро селянки Косите им са като гръмнал боилер . О баче според тях те са най - яките бабуууу [/b]
    Не признавам системата големи-малки,
    има два вида хора - достойни и жалки.

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Познавам почти всички,но не мисля,че това ме прави известна.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Мне и не ми трябва.БФФ ми я знае цялото даскало и хората понякога могат да са много досадни...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си