.
Отговор в тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 220 от общо 220
    Мега фен Аватара на fenkaaa
    Еми почти всички ме знаят,защото в моето даскало са повече момчета и си знаят момичетата А това да обиждам някой или да му правя проблеми,случи се 1-2 пъти миналата година,но си имаше причина

Мега фен Аватара на gummybear
    Ем всички ме знаят .. ама не се чувствам ВИП .. не ми и трябва
    Сега ще видим в новото дск

theo <333

Не , не съм известен до такава степен че всички да ме канят навсякъде или да се познавам с всички . Нормален ученик съм си имам си приятели , но не ща да съм известен щото има едни "фешънчета" в класа ни и уж се познават с вички и идват по 50 човека в стаята винаги си приказват някви такива задължени са един към друг да ходят на скучните им кифленски купончета. Тъй че не !

Ами след училище оставам допълнително , за да раздам автографите .
    След това право в лимозината <3

Мисля, че вместо "извести", трябваше да напишеш жадни за внимание комплексари.

В днешно време "известни" са само пушачите, наркоманчетата и кифлите.Е, не съм от тях!
    Знаем се до толкова, че да не си бъркаме имената

Тъпото е, че се делим на популярни и непопулярни. Ами не знам дали мога да се нарека известна. Преди пушех, пиех и бягах от даскало. Това ме направи ''известна'' ако мога така да го нарека. Лошото е, че вече се отървах от тези лоши навици, но името ми на ' лошо момиче ' пак си остана. : ) Още по-глупавото е, че всички искат да движат с теб само за да се направят и те на голямата работа. Тоест нямаш никакви приятели, а само хора, който търчат около теб и ти се мазнят. Та, мисълта ми е, че няма смисъл от популярността, след като повечето или ти завиждат и само ти мислят лошото или те използват, за да ги забележат и тях. : )

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    choocoollate го е казала много правилно.
    Сега ще съм в ново даскало,така че още не ме знаят,но преди това съм сменила две училища.И в двете всички ме знаеха.Не е защото съм някаква невероятна звезда или нещо от сорта Не съм бягала от даскало,нито съм пушела или пиела,имах и хубави оценки..Просто постоянно се карах със учителите Даже преди 1 месец минах покрай старото ми даскало,където бях до 5-ти клас и чистачката ме разпозна.. Та все пак това деления на известни и неизвестни е пълна тъпня.

Цитирай Първоначално написано от amaz1nG Виж мнението
    Ами след училище оставам допълнително , за да раздам автографите .
    След това право в лимозината <3
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Какъв е смисъла да съм известна в училище? Аз се боря за световна слава! Кво знаеш ти!

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Доста хора ме знаят и ме мразят, много ми пука да знаете
    Просто предизвиквам хорската злоба...
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Голям фен Аватара на JuStElly
    Ами познавам се със всички,случвало се е някой да ме познава,а аз него не,но не се надувам или нещо подобно.Канят ме на купони,говоря със всички,но не съм тъпа и надута кифла.Хубаво е да си общителен,но гадното е,че започват едни клюки,едно говорене зад гърба,някой уж ти е приятел и после те храни пред някой друг... Мисля,че си е по - добре да си имаш един малък кръг от приятели,ама... сама си го направих ;дд Иначе е яко,че те канят навсякъде и никога не си сам...

да, но лапетата под 96 не искам и да ги чувам
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Може би бях един от най-неизвестните докато все още ходих на училище. Доста рядко се случваше някой да ме потърси да говори с мен или даже да забележи, че съм в стаята.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Не бих казала,че съм известна. Даже определено не съм.Имам няколко познати от другите класове,но даскалото ми е толкова голямо,че просто...

Супер фен Аватара на Glamour92
    Отначало не много,после се прочух...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Не бих казал, но не ми и пука !
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Не и не ми пука...ама хи4.Ся кат сте известни да не мислите,4е после някои 6е ва погледне

За мен това не е от значение.Не мога да кажа,че съм известна.Имам приятели от другите класове,но това не ме прави популярна в училище.Просто не ме интересува.Има далеч по-важни неща от това да си известен.Познавам някой хора,които се имат за супер популярни.С тях не можеш да разговаряш..ще се обърнат и ще си тръгнат.Толкова са надути.

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Че как .... всички на училище ходят само мен да гледат. хаха :Д

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Сред учителите бях доста известен, защото постоянно се заяждах с тях, особено с пачата по биология.
    (Понеже тя е голям "шпионин" и голям "компютърен спец" ако случайно четеш това, ще ти кажа-еби си майката и се пръсни от яд, че не успя да ми преебеш дипломата!)
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си