- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Известни ли сте в училище ?
Ем всички ме знаят .. ама не се чувствам ВИП .. не ми и трябва
Сега ще видим в новото дск![]()
theo <333
Не , не съм известен до такава степен че всички да ме канят навсякъде или да се познавам с всички . Нормален ученик съм си имам си приятели , но не ща да съм известен щото има едни "фешънчета" в класа ни и уж се познават с вички и идват по 50 човека в стаята винаги си приказват някви такива задължени са един към друг да ходят на скучните им кифленски купончета. Тъй че не !
Ами след училище оставам допълнително , за да раздам автографите .
След това право в лимозината <3
В днешно време "известни" са само пушачите, наркоманчетата и кифлите.Е, не съм от тях!
Знаем се до толкова, че да не си бъркаме имената
Тъпото е, че се делим на популярни и непопулярни. Ами не знам дали мога да се нарека известна. Преди пушех, пиех и бягах от даскало. Това ме направи ''известна'' ако мога така да го нарека. Лошото е, че вече се отървах от тези лоши навици, но името ми на ' лошо момиче ' пак си остана. : ) Още по-глупавото е, че всички искат да движат с теб само за да се направят и те на голямата работа. Тоест нямаш никакви приятели, а само хора, който търчат около теб и ти се мазнят. Та, мисълта ми е, че няма смисъл от популярността, след като повечето или ти завиждат и само ти мислят лошото или те използват, за да ги забележат и тях. : )
choocoollate го е казала много правилно.
Сега ще съм в ново даскало,така че още не ме знаят,но преди това съм сменила две училища.И в двете всички ме знаеха.Не е защото съм някаква невероятна звезда или нещо от сортаНе съм бягала от даскало,нито съм пушела или пиела,имах и хубави оценки..Просто постоянно се карах със учителите
Даже преди 1 месец минах покрай старото ми даскало,където бях до 5-ти клас и чистачката ме разпозна.. Та все пак това деления на известни и неизвестни е пълна тъпня.
![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Какъв е смисъла да съм известна в училище? Аз се боря за световна слава! Кво знаеш ти!![]()
Доста хора ме знаят и ме мразят, много ми пука да знаете
Просто предизвиквам хорската злоба...
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Ами познавам се със всички,случвало се е някой да ме познава,а аз него не,но не се надувам или нещо подобно.Канят ме на купони,говоря със всички,но не съм тъпа и надута кифла.Хубаво е да си общителен,но гадното е,че започват едни клюки,едно говорене зад гърба,някой уж ти е приятел и после те храни пред някой друг... Мисля,че си е по - добре да си имаш един малък кръг от приятели,ама... сама си го направих ;дд Иначе е яко,че те канят навсякъде и никога не си сам...
да, но лапетата под 96 не искам и да ги чувам
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Може би бях един от най-неизвестните докато все още ходих на училище. Доста рядко се случваше някой да ме потърси да говори с мен или даже да забележи, че съм в стаята.
Не бих казала,че съм известна. Даже определено не съм.Имам няколко познати от другите класове,но даскалото ми е толкова голямо,че просто...
Отначало не много,после се прочух...![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Не бих казал, но не ми и пука !![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
Не и не ми пука...ама хи4.Ся кат сте известни да не мислите,4е после някои 6е ва погледне
За мен това не е от значение.Не мога да кажа,че съм известна.Имам приятели от другите класове,но това не ме прави популярна в училище.Просто не ме интересува.Има далеч по-важни неща от това да си известен.Познавам някой хора,които се имат за супер популярни.С тях не можеш да разговаряш..ще се обърнат и ще си тръгнат.Толкова са надути.![]()
Че как .... всички на училище ходят само мен да гледат. хаха :Д
Сред учителите бях доста известен, защото постоянно се заяждах с тях, особено с пачата по биология.
(Понеже тя е голям "шпионин" и голям "компютърен спец" ако случайно четеш това, ще ти кажа-еби си майката и се пръсни от яд, че не успя да ми преебеш дипломата!)
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!