- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Историята на моят живот
А когато си говорила с вашите, те направиха ли нещо?
Според мен не трябва да им се връзваш .. смисъл не приемай обидите им толкова навътре. Усетили са, че си уязвима и са решили да те тормозят.Страдаш от обидите им и именно това им прави кефа. Просто не им обръщай внимание .. кът ти кажат нещо не си го чула или пък отвръщай .. ама не да им налиташ набой ( е и тфа не е лоша идея де) по-скоро с думи .. кът им нацелиш и тяхното слабо място и тях шъ ги заболи
Аз предлагам да си затвориш тъпата уста,да спреш да цивриш и да се стегнеш.Защото не знаеш изобщо кво е кофти живот и не знаеш на мен колко по-трудно ми е било още от малък,дори и да не е свързано толкова това с училище и въпреки това не цивря като теб и съм се справил до сега.
затфа веднага почна с путкенските квалификацийки и лафчета - щот си много печен и силен и стоически понасяш ударите на живота, пък то кво - точно толкова лигав, слаб, мрънкащ сополив цървул си като някоя кифла с пъпка на челото... Онеправдан герой, ше знаеш..пу ваш'та ма'а...
---
сексибебс, що не ги спукаш от бой? Знаеш ли колко добре действа, пък и на тия, дето тепърва са замисляли да ти се заядат...
еми то много лесно да го кажеш ... ама при условие че те са две а аз една и са мн по- едри от мен кво прайм ?!Първоначално написано от 101001011
![]()
Не им обръщай внимание..
Остави ги да ги говорят,каквото си искат - знам,трудно е,но се опитай..Опитай се да не им обръщаш вниматие,а пък ако
не стане - то тогава ги затапи с нещо,че да спрат да се заяждат..
БЪДИ САМОУВЕРЕНА В СЕБЕ СИ И ВЪВ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ !!
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Пълно е с посредствени хора на този свят .. различните, гласните букви трудно оцеляват днешно време, но все пак успяват .. някак.
Различна си .. и малките хора в обкръжението ти те тъпчат, защото не си като тях, а това не им изнася .. обаче ти избираш : да бъдеш силна, да загърбиш миналото, да не им обръщаш внимание (което ще ги накара да престанат) и по този начин да повдигнеш самочувствието си или да им доставиш удоволствието да продължат да се гаврят с теб и да се превърнеш в жертва. Избирай .. или се сливаш с тълпата (което е най- лесно) или се взимаш в ръце (колкото и трудно да е) и се изграждаш като личност и не позволяваш на такива заблудени хорица като тези двечките да ти развалят настроението. Доколкото разбрах от по- горните коментари .. те са от типа "говори си, не ми пречиш" .. от личен опит ти казвам - хора, с които не може да се говори сериозно са .. глупави хора .. това да му говориш сериозно и то да ти се хили в лицето .. еми .. по- скоро ми прилича на някакъв животински изблик, не на нещо, с което човек може да се "изфука" . Стегни се .. замисли се дали подигравките им имат някакво основание и ако да .. помисли дали пък наистина можеш да промениш нещо, което ще е добре за теб (нещо във външния вид например, както LeDa е напарвила )или просто те си нямат работа и се правят на велики. НЕ позволявай някой да се отнася по този начин към теб. Покажи характер. Успех.![]()
ами знам какво трябва да променя и занм ,че проблема ми не е във външния вид ,а в характера ... чествам се свсе едно съм няква забила и това трябва да променя ... все се опитвам но.... винаги си викам от другата година ... и се надявам вече най- после да става зщото ми писна да съм такаваПървоначално написано от m0n4yyy
Това не става така .. "от другата година" .. казваш ПРОМЕНЯМ СЕ .. и това е. Не утре, не вдругиден, а днес ! Това е до психическа нагласа. Просто се настрой така .. ако се чувстваш кофти си повтаряй някакви окуражителни думи от сорта на "Ще се справя", " По- силна съм от преди" и т.н. И не отлагай за по- късно .. действай на момента !!Първоначално написано от sExYbEbS
![]()
![]()
![]()
П.С.: Тези "окуражителни думи" помагат много ..
Но да те предупредя .. не си казвай неща от сорта на " Те няма да ми се подиграват" или други такива, в които фигурира отрицание .. защото подсъзнанието ти сякаш пропуска това "не" и се получава обратния ефект. Хайде успех ..![]()
![]()
0-мри.
ъ-гонизирай.![]()
Мила, и аз бях в същото положение 3-4 години подред - самочувстието драстично ми спадна - от нормалното до най най - ниското и това заради хора, които не заслужават да ги погледнеш. Какво ли не съм правила.. не обръщах внимание, детските истории с наще щото се бях депресиралапобоища и т.н. макар че това не помага освен да повиши някво уважение което не ти е нужно от хора които са ти неприятни. Моят съвет е да ги игнорираш, да си гледаш живота с една дума и да не си хабиш психиката заради " тормозещи лепки ".. всичко се връща нали знаеш
и по въпроса с боя - само докато ти се ежи може да го смлатиш стига да знаеш как и не бива да се плашиш, това че са 2 е в техен минус докато оправиш едната другата ще бяга или ако ти е в лошия случай да скачат и 2те - отказваш и си претендираш за 1 в 1.. но БОЯ НЕ РАЗРЕШАВА ПРОБЛЕМИТЕ.. игнорирай ги ;p
Колкото повече,толкова повече)
Ама путко смотана.Няма 11 да та еба в насраното лапе.Изобщо не ме познаваш,че да ме класифицираш ма смотло олигавена.Много сте пекани и големи в нета.Да ви еба майката посранаПървоначално написано от 101001011
ари стига с цинизми деПървоначално написано от remix1912
![]()
![]()
![]()
онеправдан герой, ше знаеш.. пу ваш'та ма'а...Първоначално написано от remix1912
![]()
Била съм преди време в подобна ситуация. Игнорирай. В противен случай, знаеш,че всичко ще го отнесеш ти. Насилието няма да доведе до различен резултат. А ако е различен - ще е по зле. Търси по-добра компания. Намира се. Изливай си чувствата върху хартия, с химикал, бои. Когато се чувствам зле след поредната къвга или неудобрение правя това![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
ем тва е живота или тъпчеш или те тъпчат.. стягай се и не допускай такива неща![]()
Обещанието е учтива форма на отказване.
Хората който са ти писали да се стягаш са прави но има и друго... голяма роля играят приятелите ти близките ти околни ако си сама ще ти е много по трудно намери си добра компания поотърси се малко и от там си знаеш... Око за 2 зъб за чене![]()
Дано нещата да се оправят и успех