.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Приятели .. ПРЕДАТЕЛИ

П.П.

Голям фен Аватара на LeDa
    They are whores

Няма да ти кажа да ги зарежеш,защото няма да го направиш,но им се праи и ти на обидена . А туй момче е ибати путьото да те заплашва

Цитирай Първоначално написано от LeDa
    They are whores

Няма да ти кажа да ги зарежеш,защото няма да го направиш,но им се праи и ти на обидена . А туй момче е ибати путьото да те заплашва
    точно така!прави се и ти на обидена!не прекратявай това приятелство зараде един *прочетохте думата отгоре

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    да разбирам ли че всичко е станало заради едно пакетче царевица??? И за кво си ги целила ? детски истории ..
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Супер фен Аватара на WaterLilly
    ХА... ХА... ХА... Хвърляла си царевица?! Ти ненормална ли си?

Единственото разумно обяснение е да сте се запознали като бебета, та затова ви е 12 годишно приятелството.

Мега фен Аватара на iiordanova
    OMG!
    Те са някакви бебета.
    Прави се и ти на сърдита , и не им обръщай никакво внимание!
    Правят се на голеееми .. пички!
    Спокойно , ще се оправите трябва ви само време!

Супер фен Аватара на filmimilmi

Re: Приятели .. ПРЕДАТЕЛИ

Цитирай Първоначално написано от fluffy3
    дет се вика .. кючеци .. танци .. пиене ..
    Истинско културно мероприятие...
    Та както казаха, за да се познавате от 12 години сигурно сте се запознали като бебета.
    По-добре се извини защото никой не е на твоя страна. Или изчакай всичко да отшуми с времето. Няма вечно да ти се дразнят за тази дреболия...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Че цялата история е лигава, така е. Ама и ти си била много зле...супер гадно е някой да ти се лигави, да те дразни и да го молиш да спре, а той да продължава. Баси бебето...и аз бих постъпила като приятелките ти.

според мен тва си е нищо за една царевица а колкото до тях страни известно време а ако още не те потърся не заслужават да те познават

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    А сигурна ли си,че не се е случило нещо друго ? Защото това с царевицата ми е доста странно,само заради това ?
    Както и да е..Не им обръщай внимание..Или им се прави на сърдита,но мисля,че вашето не е НИКАКВО приятелство...Но както и да е..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от fluffy3
    всички изкарвате на яве само царевицата.. то стана по скоро заради момчето.. приятелки приятелки и накрая ми обърнаха гръб заради момче!! и сега ми казват , че аз съм ги зарязала!!..
    Ти самата така го изкара..Всъщност хвърлила си една царевица и момчето започнало да ти се отваря и това е..Нещо не ми се връзва..Ти пък от какъв зор хвърли царевицата ? Но всъщност вече всичко е свършило,така че..Или поговори с тях,или не им обръщай внимание
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

като бях малък , като ходих на село така да се каже , ходихме при един дядка дето беше много мъдър и го слушахме по цял ден. Разправяше ни интересни неща от жовота , найстина беше доста умен .
    Така един ден ни каза : момчета слушайте сега , в живота на никого няма да вярвате ама на никого . Даже и на себе си няма да имате вяра.
    Ние седим и се гледаме и викаме е как така бе дядо и той : "еми ше речем да пръднем и земем , че се насерем " така след няколко години разбрах истинския смисъл на тези послания, просто човека е използвал по различен стил на изказ . Направи си сама изводите

Град
    Bulgaria,Sofia
    Амии .. надявам се да ми послушаш съвета .. защото при мен се получи (: тамм.. остави ги.. не им говори,прави се че не ги виждаш по скайп ако ти се отворят-отваряй се и ти .. но най-вече се први че не ги виждаш и че не ти пука че сте скарани .. аз бях в по-различна ситуация,но се направих на недостъпна и така наречената ми "бфф" ми се извини и пак поиска да сме бф !!! амахаа :Д няма да им позволяваш да те мачкат..кои са те?

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    ХА... ХА... ХА... Хвърляла си царевица?! Ти ненормална ли си?

Единственото разумно обяснение е да сте се запознали като бебета, та затова ви е 12 годишно приятелството.

Супер фен Аватара на diksi
    Ами обади им се питай ги к`во правят и там кажи им, че искаш да се разберете, ако има нещо.. Знам ли - предложи им кафе..

Изчакай да мине малко време. После им се обади и се разберете като хората.

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Кажи им, че не ти е приятно да пишат против теб. Ако не желаят повече да сте приятелки- така да бъде, в противен случай ти си насреща.
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Мега фен Аватара на Concussion
    Това "започнах да им хвърлям царевица" ми прозвуча в първия момент като няк'во остаряло лафче, че си почнала да ги сваляш/флиртуваш и т. н. А иначе ти си прави изводите какви приятелки си имаш, които да застанат против теб заради някакъв мендил...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си