- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване на корем при момичета
кола маска![]()
аз пък имах незабележими косъмчета и направих глупостта да си ги скубна с пинсетата и сега вече са по големи, а родителите ми въобще незнаят че имам такива космички по корема ,един път казах на баба ми а тя вика че съм нямала нищо
а ако кажа на майка ми или тате ще видят че съм си правила кола маска и ще ми се карат
начи ето един съвет : след като си направите кола маска ,понякога остават малки косъмчета които не са били дръпнати затова за 1 мин ги изрусявате с блондор (2.00лв) продават го в козметичните магазини и след това за 1 месец си имате спокойствие,а дори и да излязат след кола маската ги изрусете и ще имате повече време за нова кола маска
![]()
Отиди на козметик и тя ще ти ги махне така,че да се получи визуална измама,че нямаш.В смисъм маха ти не на целия корем а като черта и малко в ширина.Въбоще не се забелязва,а като почернееш ще е още по-добре!
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
продават ли ги единично? щото ако родителите ми разберат ще ми се каратПървоначално написано от XheroineX
![]()
и затова трябва да ги крия и смятам да ги взимам единично!!! и колко струват??? само не ми предлагайте някой за 10 лв за една лентичка че свят ми се завива!!! или пък кажете някое тайно място,за да ги скрия в къщи.. немога да измисля
![]()
Искаш да ти кажем тайно място, където да си криеш лентичките? Ми в бюрото си, примерно.
Ама за кви лентиЧКИ говорим? Моите за мустака са по 0.80 за 2 бр (залепени една за друга), ама на теб сигурно ще ти трябват като за крака такива големи? Те са скъпички...
Иначе как къде... намираш един чорап и ги мушкаш вътре при бельото![]()
не няма да ми трябват за крака,за малко място!!! начи като твоите трябва да взимам , така ме зарадва че са толкова ефтиниама какво да кажа като отида да търся такива лентички? Имат ли някаква марка
как няма да се сетя за това В чорапитеее.. Мн. мс..
[/b]
отиди в магазините на dm и ще намериш всякакви марки ленти и то по-ефтини от колкото са в аптеките.
Една кутия на Стреп я взимам от там за 9 и нещо.А в аптеката ми излиза 17![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Косми по корема е силно казано да имам.По-скоро е нещо като мъх,русичък и мек![]()
Ама го махам де.Понякога с пинсетка,а ако ме мързи да се заигравам, и с епилатора,но след това ми се появяват ситни пъпчици на отскубнатите места и е грозно.С кола маска става най-чисто,бързо и няма обриви после.
И аз с епилатора ги махам.По-скоро ме гъделичкаше, отколкото някаква болка да съм почувствала.Опитай.Според мен е най-добрия вариант.
Big or small, lies are lies!
Аз ги махам с епилатор.Мнооого рядко с пинсетка или лентички...![]()
Хора,само чертата ли си махате или по целия корем![]()
Аз с обикновенна самобръсначка на мене си излизат после руси затва нямам никакъв проблем...аз ги махам на целия корем ако ще ходя на плаж или нещо от рода иначе пак като си излизат руси не личат
![]()