- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- За манга феновете
Здравейте всички фенове на мангата Dragon Ball, една от най-добрите създавани някога. Имам нещо интересно за вас.
Започнах да превеждам на български Dragon Ball Multiverse, онлайн манга създадена от двама фенове на прочутата творба на Акира Торияма. Това е своеобразно продължение на Dragon Ball Z. Става дума за един турнир с много битки между всички известни герои от серията. Мисля, че рисунките и историята са много добри и наистина си заслужават =D> .
Надявам се да ви хареса. Ако е така, пишете коментари, това ще ме мотивира още повече за превода.
Айде мотивирам те![]()
Обаче,не мисля,че точно Фъна е правилното място за темата ти....
Докъде си със преводите?
И къде ще ги пуснеш?
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Няма ли да ми отговориш![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
плс не спамете така дайте да прайм теми "компютърни игри" и "онлайн игри" шото става голям спамм
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
Пуснах го във Фъна защото самата манга си е написана с чуство за хумор![]()
и това не е спам, защото не става дума за някаква игра ами си е четиво за забавление и никой не иска нищо от никого 100% безплатно
иначе превода напредва, бавно, но славно, той си е вече онлайн, но нещо не мога да публикувам линка тука
затова търсиш наплаво в google Dragon Ball Multiverse и ти излиза веднага
Моите 5 любими манги:
1.Dragon Ball
2.Naruto
3.One piece
4.Gintama
5.Nodame Cantabile
А кои са вашите?![]()
Май в този форум няма фенове на манга![]()
И къде ще пуснеш превода?
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Аз нали ти писахПървоначално написано от fikiri
![]()
![]()
Аз никой ли съм![]()
Е значи ставаме двамаПървоначално написано от December
![]()
ЯкоПървоначално написано от diksi
![]()