- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос на който не мога да си отговоря
Та.. чак толкова съм объркан, че реших да пусна тема в тийнпроблъм..
Ситуацията е следната.. Харесах си едно момиче от даскало, по малка от мен, и след 1-2 седмици се запознахме супер случайно. От това как ме гледа, жестевете и и т.н. си направих заключение, че момичето не изпитва любовни симпатии към мен. В това съм сигурен. Сега какво трябва да направя аз? Да преглътна всичко и да я забравя или по някакъв начин да се опитам да и се харесам? Първоначално си мисля че, това не е възможно, тоест, няма как и с какво повече да и се харесам. Но пък съм срещал случай, при които това се случва. С малко повече прекарване на време, понякога става. Та как трябва да процедирам?
Е... кво да ти кажа момко.
Самоотрязваш се. Не бъди смотльо, а се адаптирай. Като искаш девойката - покажи и че не си толкова тъп за колкото те мисли. Ест.. не почвай да играеш някакви роли, щото ще се оплетеш.
А ако решиш да си тръгнеш - то тогава сам си се отрязал и няма защо да мрънкаш.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Еми пробвай се,покани я да излезете някой път камо двамата,нищо не губишако откаже,ще го преглътнеш,няма да е последната девойка,която ще харесаш
![]()
"За да бъдеш незаменим е необходимо непрекъснато да се променяш" Коко Шанел
О.о Защо трябва да "преглътнеш всичко и да я забравиш"? О.о
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Наистина няма с какво повече да й се харесаш ако сам чувстваш, че е така. Единственото, което може да те обнадеждава в момента е, че тя все още не ти е отказала покана да излезете затова може да се пробваш. Но ако ти откаже, тогава най-добре да приключиш със случая преди да е станало късно и да пускаш една от поредните теми, които заливат раздела, за това тя си играе с теб или си близко до целта...
Ако мислиш ,че това е момичето за теб,давай смело,не се отказай и най-важното ,бъди себе си не някой друг.
^ Побърквате ги хората с това "бъди себе си". А той дали може да си отговори на екзистенциялния въпрос кой точно е, за да разбере как да бъде себе си? Нека бъде какъвто си пожелае, важното е да не става скучен на момичето...
Ако при теб е имало някаква симпатия преди заапознанството ви не е задължително да я има и при нея! С течение на времето може и тя да започне да изпитва нещо повече към теб! Единствения сигурен начин да те забележи и хареса е просто като бъдеш себе си, за да и го покажеш опитай се да се сближиш с нея, да излизате с общи приятели, а защо не и само двамата! Ако не успееш не се опитвай да подръжаваш на някой, защото по този начин губиш възможността да срещнеш подходящата!
Уоу.. не очаквах толкова много отговори.
Така.. нека по детайлно го изкажа.. Въпреки, че за кратко време, успях да и направя приличен психо-анализ. Както казах, по малка е от мене, при нея нещата вървят по пръв поглед. Тя като види някого, преди да си каже "чакай да го опозная този, да полафим малко, може да си допаднем" , тя си вика "оле колко е хубав,колко е сладък" и остава с това впечатление. Явно при мен не се получи така, и изглежда много трудно да и пречупя предубеждението.(не мога да си обясня и за какво обичам такъв човек, просто химия).
А коментари от сорта на: "АБЕ АЙДЕ ПОКАНИ Я НА СРЕЩА КАКВО ЩЕ ИЗГУБИШ" Поставям се на нейно място, някакво момиче което ми е безкрайно безразлично, ако ме покани на среща, на саме, ще се почувствам странно, неловко. Не искам просто да изпадам в такава ситуация.
Все пак, мерси за вниманието, така като гледам и аз не знам какво искам![]()
Проблема ти е че сам се мислиш за безразличен....правиш впечетление на неорентиран(а ти ще излезеш ли с някаква неорентирана?),въпроса е че ти знаеш какво искаш(нея очевидно),въпроса е че не знаеш как да си я вземеш.
☆ Addicted to Addictions
^ Проблемът не е в това, че само го мисли, а в това, че действително е така. И е съвсем естествено. Както и той си го каза, ако го заговори напълно непозната, но и непривлекателна на всичкото отгоре, реакцията му ще е като тази емотиконка >... както и на всеки друг. Щом не те е харесала, а и името вероятно не ти е запомнила, намери някакъв начин да ви свърже нещо като фейсбуук. Предполагам, че е кифла, така че 100% ще има някъде профил. От там като и пратиш покана за приятелство и види снимката ти, ако те е запомнила като опция ще те добави, а ако не ще ти даде игнор. Така е най-лесно да разбереш, макар и да е прекалено шаблонно. Всякакви други увъртания на живо само ще те оплетат и ще си глътнеш езика, особено ако е хубава, а изложиш ли се веднъж, нататък няма да има смисъл от каквито и да било опити. Но ако естествено те приеме в листата си приятели, от време на време слагай по някакъв закачлив коментар, за да си изпросиш поне едно "ей, абе тиии..." някое междучасие когато те засече. И от там насетне лафчето само ще потръгне. Нататък и в скайп разни зарибявки... И все пак тя е малка, едва ли чатенето няма да й се струва интересен вариант. Особено в 8-ми клас това е основна въдица...
Малко смешничко, но наистина ти го казвам насериозно. Изпълни тези стъпки и от там насетне ако нещата потръгнат ще се ориентираш сам постепенно към това, което тя иска, за да задоволиш капризите й по отношение на някакви незначителни детайли... А и както казаха по-горе, просто действай без да се мислиш за смотльо защото дори малките момичета могат да го усещат и това да ги отблъсне. Покажи, че си по-нахакан, по-вещ и си интересния батко когото тя може би си търси...
![]()
Успех!
Не се давай толкова лесно.Покания на среща разкарайте се из паркаПък,ако ти каже НЕ поне ще знаеш,че ще си опитап и ще го преглътнеш по лесно.
Напълно съм съгласен.Първоначално написано от valdesbg
![]()
Първо мисли,а после действай .Защото после ще съляваш,ама ще е късно....
Откажи се на време за да не хлътнеш повече и после да те е яд ..