Цитирай Първоначално написано от December
O трябва да й прочета старите туитове(ъ,не знам как се казва ).
Пак не е много по темата,обаче Блеър ми е много интересна.За сметка на това пък въобще не харесвам сестра й.Някой може ли да разбере какво казва в това видео - http://www.youtube.com/user/juicysta.../1/hS79zNAbBRM - към 6.25 минута.нещо за баща й.Разни книжки има,но не мога да схвана,скарана съм с английския
Тя казва,че щяла да си изкарва книжка за каране на самолет(на бг не знам дали си има термин,на английски е driving licence,pilot licence etc. )Харесвало и и баща и бил си взел неговата книжка за самолет когато бил на 17 и тя се опитвала да вземе нейната до тогава(това видео е от мноооого време,тя вече е на 17)
Не знам дали си забелязала,December,но аз като човек,който следи развитието и от адски дълго време,мога да кажа,че тя СТРАШНО МНОГО започна да се бави с видеотата.Сякаш постоянно си измисля причини да не направи нищо,а когато качи видео,то е я влог,я някоя карта за пазаруване,я някви работи,които са и пратени и тя прави конкурс.Аз искам да гледам уроци,по дяволите.Ясно ми е,че мога да спечеля някои от тези неща,но нека погледнем реално на нещата.Какъв е шанса ти да спечелиш,като се има при условие по колко коментара някои хора пращат А доколкото сестра и - нея от скоро я следя,но забелязвам,че тя е същата.Лежат си двете на старите лаври,с хубавите им стари уроци,и сякаш и пръстчето не си мръдват,наистина да продължат напред.Ако ти отскоро я гледаш,няма как да си забелязала,но като за стар катил като мен,разликата е ОЧЕВАДНА.