- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЗА или ПРОТИВ мъже с брада
Няма значение, нали съм с него, а не с брадата му...Иначе преди приятелят ми беше с козя брада и страшно много ми харесваше. Сега като я махна пак ми харесва. Но споделям мнението на повечето дами тук, че с леко набола брада си е най-готино
преди се бръснех на 2 дена... сега заради приятелката си се бръсна 1 път в седмицата. Мисля, че това отговаря на въпроса![]()
с леко набола![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ами не обичам брада .. но и да има леко набола не ми пречи толкова много .. стига да не е мн гадна !![]()
на мен ми действа въздуждащо понякога, но това незначи да има брада като на някой поп, просто леки бодлички![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Първоначално написано от Violenza
+1
боцка .. ии ужас .. не ми харесва ... особено някви с големи бради ужас НО ТОВА СИ Е МОЕ МНЕНИЕ!!!
Зависи от това дали му отива .... Аз лично не харесвам момчета с бради ... Но ако има леко набола брада е яко ... обаче с брада на някой поп просто ме хваща гнус ... !![]()
Първоначално написано от ReachlessGirl
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Баа...да има леко набола [2-3мм] ок. Ама да си претеглиш ръката през лицето и да се запилееш в някаква вълна...Иллл. Като ги гледам повечето брадясали мъже не мога да разбeра жените им как знаят кое им е лицето и кое косата.![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.