- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- нестандартни места за секс ..споделете
И така споделете вашия опит .. кои са най-нестандартните места ,на които сте го правили?
моите са: сауна, басейн, съблекалня, гора ,кола , в кола на паркинг на мол, в училище , в двора на училището, в мазе , джакузи, на пейка ..май са това ..![]()
![]()
Вие сте![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
По-нестандартно, от това, че пишеш три-хилядната поредна тема, НЯМА![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
А на луната не си ли го правила?Първоначално написано от bebito0o
ми сиг мойто е на плажа...Но зад плажа има едно кат горичка,с храсти и там...![]()
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
Обществени места.
Аз съм го правил в парк, другата седмица евентуално и на плаж може.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
А в учителската стая?Първоначално написано от tarlyo
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Първоначално написано от tarlyo
не..ма там не е гот
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Първоначално написано от gia_sena_mono
еййй тфа е идея.. ама това тряя стане в колежа![]()
![]()
Аз съм го правила в парк, край езеро в планината, в горичка, на плажа, на басейн!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
На тавана на 12-етажна сграда на една хавлийка, беше много бруталноИ наскоро го направихме в един асансьор, дори ни извикаха, ама стоп-бутонът беше изпробван предварително
Иначе - в кола, в мазе, в парка, на морето, на пейка - тея са пробвани, дори не изглеждат нестандартни
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
В пробна на магазин![]()
"За да бъдеш незаменим е необходимо непрекъснато да се променяш" Коко Шанел
В шкаф,в гардероб,на стълби,в даскало,на диван,на печка,на тераса,на пейка.. май са тва ;д![]()
оу да сега се сетих за планината и аз там на Витоша едно местенце край пътя ..шано шаноПървоначално написано от AniBG
![]()
В гардероба, понеже баба и дядо бяха у нас, и кой ли не решаваше от време на време да ни влезе в стаята,а ние искахме да се осамотим замалко и решихме, че там никой няма да ни види.Час след като излязохме баба вика, че дядо и казал, че се тропало много...от какво така и не им е станало ясно.
![]()
Иначето в кола, на плажа, в басейн, на барплота в кръчмата ни, в тоалетната(понеже чухме, че майка ми идва и най-близкото място за криене беше тоалетната, а тя тогава не знаеше, че има някой у нас),на балкона, в гората баш до трамвайната релса
, в едно влакче-катерушка в Борисовата градина(любимото ми място...ако някой ми е открил чисто новата кутия от цигари там да му е честита)
,в беседка, в гараж, на поляна край езеро...не се сещам за други в момента, но със сигурност има още.
![]()
Тея 2те ме изненадаха. Къв е бил тоя шкаф?Първоначално написано от EnigmaticSmile
По темата - моите са относително стандартни - на диван (имам ебаси удобния диван в квартирата), в банята, на стол, върху маса, върху скрин. Като си купя кола, ще пробвам и вътре.
Първоначално написано от Callisto
сега се сетих миналото лято като бях на море и с едно момче от софия ,от квартала се уцелихме заедно на морето и понеже наще бяха в апартамента горе на хотела ние отидохме на лобито отдолу и бутаме една врата ,влизаме и какво да видим огромно лоби с много дивани,сепарета,маси и два бара и там беше бруталното..![]()
![]()
![]()
на стадион,в кола,стълбище![]()
![]()
![]()
![]()
В БМВ
Why care?
Не съм го правила на нестандартни места,но много ми се иска някоя вечер пред общината в Бургас там на лампите![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
И като те набара чичко полицай на другия ден вашите да те прибират от районното. В най-добрия случай ще се разминеш с акт.Първоначално написано от nefchi_bs
![]()
В тоалетната на басейна... беше хлъзгаво![]()
В един парк
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Знам затова и не го правя :]Първоначално написано от Grudi_SeXa
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ми няма с какво да се похваля, но бих искала сред природата на лунна светлина - макар че може би ще е твърдо и ще има мравки, буби и всякви гадости, но ми се струва гот. Така че ако се отдаде възможност - да!![]()