.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя

нестандартни места за секс ..споделете

И така споделете вашия опит .. кои са най-нестандартните места ,на които сте го правили?

моите са: сауна, басейн, съблекалня, гора ,кола , в кола на паркинг на мол, в училище , в двора на училището, в мазе , джакузи, на пейка ..май са това ..

Вие сте
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Повече от фен
    По-нестандартно, от това, че пишеш три-хилядната поредна тема, НЯМА
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

на стълби

Banned Повече от фен

Re: нестандартни места за секс ..споделете

Цитирай Първоначално написано от bebito0o

моите са: сауна, басейн, съблекалня, гора ,кола , в кола на паркинг на мол, в училище , в двора на училището, в мазе , джакузи, на пейка ..май са това ..

Вие сте
    А на луната не си ли го правила?

ми сиг мойто е на плажа...Но зад плажа има едно кат горичка,с храсти и там...
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    У Бунар

Обществени места.
    Аз съм го правил в парк, другата седмица евентуално и на плаж може.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Град
    Roma, Italia

Цитирай Първоначално написано от tarlyo

Вие сте
    А в учителската стая?
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя

Вие сте

не ..ма там не е гот
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя

Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono

Вие сте
    А в учителската стая?

еййй тфа е идея.. ама това тряя стане в колежа

Супер фен
    Град
    София
    Аз съм го правила в парк, край езеро в планината, в горичка, на плажа, на басейн!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    На тавана на 12-етажна сграда на една хавлийка, беше много брутално И наскоро го направихме в един асансьор, дори ни извикаха, ама стоп-бутонът беше изпробван предварително Иначе - в кола, в мазе, в парка, на морето, на пейка - тея са пробвани, дори не изглеждат нестандартни
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

В пробна на магазин
    "За да бъдеш незаменим е необходимо непрекъснато да се променяш" Коко Шанел

В шкаф,в гардероб,на стълби,в даскало,на диван,на печка,на тераса,на пейка.. май са тва ;д

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Цитирай Първоначално написано от AniBG
    Аз съм го правила в парк, край езеро в планината, в горичка, на плажа, на басейн!
    оу да сега се сетих за планината и аз там на Витоша едно местенце край пътя ..шано шано

Голям фен Аватара на Callisto
    В гардероба, понеже баба и дядо бяха у нас, и кой ли не решаваше от време на време да ни влезе в стаята,а ние искахме да се осамотим замалко и решихме, че там никой няма да ни види. Час след като излязохме баба вика, че дядо и казал, че се тропало много...от какво така и не им е станало ясно.
    Иначето в кола, на плажа, в басейн, на барплота в кръчмата ни, в тоалетната(понеже чухме, че майка ми идва и най-близкото място за криене беше тоалетната, а тя тогава не знаеше, че има някой у нас) ,на балкона, в гората баш до трамвайната релса , в едно влакче-катерушка в Борисовата градина(любимото ми място...ако някой ми е открил чисто новата кутия от цигари там да му е честита) ,в беседка, в гараж, на поляна край езеро...не се сещам за други в момента, но със сигурност има още.

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Цитирай Първоначално написано от EnigmaticSmile
    В шкаф, на печка
    Тея 2те ме изненадаха. Къв е бил тоя шкаф?

По темата - моите са относително стандартни - на диван (имам ебаси удобния диван в квартирата), в банята, на стол, върху маса, върху скрин. Като си купя кола, ще пробвам и вътре.

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    В гардероба, понеже баба и дядо бяха у нас, и кой ли не решаваше от време на време да ни влезе в стаята,а ние искахме да се осамотим замалко и решихме, че там никой няма да ни види. Час след като излязохме баба вика, че дядо и казал, че се тропало много...от какво така и не им е станало ясно.
    Иначето в кола, на плажа, в басейн, на барплота в кръчмата ни, в тоалетната(понеже чухме, че майка ми идва и най-близкото място за криене беше тоалетната, а тя тогава не знаеше, че има някой у нас) ,на балкона, в гората баш до трамвайната релса , в едно влакче-катерушка в Борисовата градина(любимото ми място...ако някой ми е открил чисто новата кутия от цигари там да му е честита) ,в беседка, в гараж, на поляна край езеро...не се сещам за други в момента, но със сигурност има още.

сега се сетих миналото лято като бях на море и с едно момче от софия ,от квартала се уцелихме заедно на морето и понеже наще бяха в апартамента горе на хотела ние отидохме на лобито отдолу и бутаме една врата ,влизаме и какво да видим огромно лоби с много дивани,сепарета,маси и два бара и там беше бруталното..

на стадион,в кола,стълбище

В БМВ
    Why care?

Град
    In the middle of Nowhere
    Не съм го правила на нестандартни места,но много ми се иска някоя вечер пред общината в Бургас там на лампите
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Не съм го правила на нестандартни места,но много ми се иска някоя вечер пред общината в Бургас там на лампите
    И като те набара чичко полицай на другия ден вашите да те прибират от районното. В най-добрия случай ще се разминеш с акт.

В тоалетната на басейна... беше хлъзгаво
    В един парк

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Grudi_SeXa
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    И като те набара чичко полицай на другия ден вашите да те прибират от районното. В най-добрия случай ще се разминеш с акт.
    Знам затова и не го правя :]
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Ми няма с какво да се похваля, но бих искала сред природата на лунна светлина - макар че може би ще е твърдо и ще има мравки, буби и всякви гадости, но ми се струва гот. Така че ако се отдаде възможност - да!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си