- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мнение за фотоапарат
Какво мислите за този фотоапарат, добър ли, качествен ли е като за цената си и струва ли си? http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051908
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Имам подобен. Според мен си заслужава.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Аз като си купувах моя го гледах и този,става,но може и много по-добре да еДо колко лв. искаш да е?
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
дасамсунга е страшен апарат просто.. 5 годинки си бях с един и не се развали..перфектни са
![]()
М/у другото-не си избирай така от интернет,защото и аз така правих,ама като отидох в Техномаркет си избрах съвсем друг![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Попринцип самсунг не са най-добрите марки (от гледна точка с кви матрици ги правят). Но за да сисе снимаш си е супер за тази цена. Аз също имах еид самсунг, който правеше хубави снимки преди 3-4 години, карах с енго бая време. Може да огледаш панасоник или сони, също имат хубави оферти.
Lexynnka
в малките си апаратати Самсунг са най-добрите, при големите -> Канон
но все пак за 120 кинта не знам какъв апарт ще земеш(отг: Боклук)
Абе цената малко ме съмнява..
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
на работа имаше такъв, ми не прави качествени снимки..
6б3З10
оо човек mn е як една фр има същия обаче розофф и е мн якк
имам подобен, пак самсунг.. при моя дразнещото е, че имам само 2 възможности ( автоматично и изключено) при светкавицата, а съм забелязала, че при други има и "включено".. не знам дали и при този не е така
Не харесвам.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.