- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте секс в училище?
Не, но свирки-да
Wild sexy bitch from Mainatown :P
ммм...само натискане,обарване,веднъж съм му лапала...но съм малка де...има време![]()
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
не и не искам да го правя
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Не![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Това е все едно да ме попиташ правя ли секс в офиса. За секса си има място. В училището се ходи за друго
Би било хубаво, но не съм правила.
Аз? спокойно, приличам на останалите..
Не. Но съм от любопитните.
Аз съм правил с чужда ръка, ама май не се брои![]()
Да, беше ми мечта и я изпълнихСъс сегашният ми приятел.Преди 2 години имаше 'парти' в училището, всички бяха в една зала ние излезнахме в тази част, където никой нямаше и го направихме
![]()
Не беше така както си представях.Както казахте училището е предназначено за друго..
И аз съм на това мнение,веднъж се заиграх с рака под на една поличката,много се увлажни и на следващото междучасие искаше да ме изнасилиПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
2 пътивтория ни една съученичка ни усети и стана много... "забавна" ситуация
![]()
интересно е все пак поне веднъж да се пробва де. не че е толкова яко просто е забавно някакво. особено на другия ден
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Това нещо училището за нищо го нямате, да ви питам един по нестандартен въпрос: Учили ли сте в училище?
Bitches!![]()
Училището не е магистрала (т.е работното ви място)!
Ти пък как ти хрумнаПървоначално написано от yahhooo
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Много скапана тема...![]()
За к'во ти е да знаеш кой къде го прави! За секса си има място, а в училище се ходи за друго, както казаха преди мен!![]()
П.П. - никой не се научи, да се спре с тъпите и ненужни теми!Кажи ми, щом си пуснала темата, за какво ти е да знаеш кой къде се ч**а!?
Като толкова искаш да знаеш и аз ще отговоря - не, не съм го правила там, защото не искам да влизам в ужасните смърдящи тоалетни като мога да си го правя на чистичко вкъщи!
![]()
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз едвам стоя там та и тва да правя в нкакъв случай.
![]()
![]()
![]()
Наща хигиениткаПървоначално написано от AniBG
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
И гордеете ли се много (тези, които са го правили) ?!
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от vaseto0o
![]()
![]()
![]()
По темата НЕ,ако орална любов се брои ДА ;p
мда, очите ми се изпълват със сълзи на мъжка гордост при мисълта как след време обяснявам на внуците къде кого съм опънал.Първоначално написано от elito0o0o0
това що го написа а? какво толкова, едното ебане изобщо не виждам къде е проблема. никъде не се казва че секс требе да се прави само в легло на изгасени лампи, требе си и малко авантюра, малко разнообразие, а аз лично не съм го правил там за да мога да се гордея както казваш, а понеже бях с момичето което много, много обичах когато ни нашумяха страстите и изобщо не ни беше до това къде ще си се отдадем докато можеше да сме интимни там и тогава. пък и не сме се бучкали в някакъв мръсен кенеф.
нищо де. ти поне ще се гордееш че най-лудото нещо което си направил е че си правил секс на отворен прозорец
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes