.
Отговор в тема
Страница 7 от 11 ПървиПърви ... 34567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 266
    Не не съм правил. Смятам, че не там е мястото за такива неща ((:

Цитирай Първоначално написано от AniBG Виж мнението
    Много скапана тема...
    За к'во ти е да знаеш кой къде го прави! За секса си има място, а в училище се ходи за друго, както казаха преди мен!

П.П. - никой не се научи, да се спре с тъпите и ненужни теми! Кажи ми, щом си пуснала темата, за какво ти е да знаеш кой къде се ч**а!? Като толкова искаш да знаеш и аз ще отговоря - не, не съм го правила там, защото не искам да влизам в ужасните смърдящи тоалетни като мога да си го правя на чистичко вкъщи!
    аничке не съм съгласен с теб според мен е готино да пробваш на всякъде

Повече от фен Аватара на mirki4a
    Цитирай Първоначално написано от shokoladchety Виж мнението
    ммм...само натискане,обарване,веднъж съм му лапала...но съм малка де...има време

Харесва ми как мислиш хаха
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Angeliki Виж мнението
    Аз не съм казвала никога че съм в пети клас, в седми съм. А имам добър правопис защото майка ми е учителка, всеки ден като си науча уроците тя ме изпитва и ми проверява тетрадките дали пиша правилно. И какво странно има в това че едно момиче на 14 години знае какво значи онанирам. Талкова ли сте захлюпени. Аз още като бях в трети клас открих че като си търкам путето ми прави голямо удоволствие и от тогава не съм спирала. Правя го всеки ден, понякога и по два три пъти. Само че миналата година разбрах че му викат на това онаниране. Четох в интернет за тези неща. От там разбрах също че това бялото което излиза от момчетата се казва сперма.
    Предай на майка си, че първо тя трябва да научи основни пунктуационни правила и тогава да ти проверява тетрадките.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Предай на майка си, че първо тя трябва да научи основни пунктуационни правила и тогава да ти проверява тетрадките.
    нека първо я научи да се държи като достойно момиче па после уроците да гледа...

Banned Голям фен
    Аз не съм казвала никога че съм в пети клас, в седми съм. А имам добър правопис защото майка ми е учителка, всеки ден като си науча уроците тя ме изпитва и ми проверява тетрадките дали пиша правилно. И какво странно има в това че едно момиче на 14 години знае какво значи онанирам. Талкова ли сте захлюпени. Аз още като бях в трети клас открих че като си търкам путето ми прави голямо удоволствие и от тогава не съм спирала. Правя го всеки ден, понякога и по два три пъти. Само че миналата година разбрах че му викат на това онаниране. Четох в интернет за тези неща. От там разбрах също че това бялото което излиза от момчетата се казва сперма.

Please stop...STOP It's starting to hurt LMFAOROFL

Мега фен
    Ох да знаете какво ми се случи преди малко. Бях на гости на една моя приятелка и се прибирах с автобуса. Нямаше много хора и бях седнала отзад. След малко близо до мен седна някакъв мъж. Аз бях с една от любимите ми къси полички от тези дето се закопчават отпред, но винаги оставям последните две копчета разкопчани за да ми се заголят още повече бедрата. Харесва ми когато мъжете ме заглеждат и не свалят поглед от цепката която се получава отпред. По едно време този мъж започна да си пипа парчето през гащите и видях че е доста набъбнало. Говореше ми някакви мръсотии, каза че много му се дърви хуя от такива сладки курвета като мене. За пръв път я чух тази дума, не знаех че така му викат на мъжкия член. Аз почувствах приятна тръпка в слабините. Прииска ми се да онанирам ама нямаше как, само започнах да си клатя бедрата. Пак ми прави удоволствие но без да участват ръцете. Знаех че при разтварянето на краката ми белите ми дантелени гащички се виждат през тънкия ми черен чорапогащник. Този мъж май това и чакаше защото веднага си разкопча панталона и започна да се изпразва. Голямото му парче изпръска много сперма върху седалката пред него. След това мъжа си прибра бързо члена в гащите и изчезна. Исках да му разгледам спермата отблизо и седнах на седалката на която стоеше той. Наведох се и я пипнах с пръст. Бях толкова пламнала от възбуда че не можех да се контролирам. Свалих си леко гащичките разтворих бедра, взех с два пръста от гъстата бяла течност и си намазах путето със сперма. Започнах бясно да онанирам, миризмата на сперма ме подлудяваше а и така приятно се хлъзгаше като си търках путето с нея. Това беше най големия кеф който съм изпитвала досега.
    Евала,В Е Л И К А

Трябва да напишеш книга..Сериозно.....

Някой си прави здрава гавра!

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Тва ако го разберат при нас, директно те гонят с черни документи и могат оттам нататъка да те приемат само в някво пропаднало.
    Наскоро имаше такъв случай и до седмица им биха ботуша. И на кифлата, което беше добре, ама и на едно от малкото пича останали...

.. Все още нее

Секс не въпреки че ми остава още малко да ходя на училище и просто се изкушавам да пробвам ;х ..иначе свирки да.

точно секс не. Но съм се натискала с приятелки малко лизбийско звучи но е яко :-*

заради такива като тея чикиджии и "ебачи" ни е такава държавата няколко думи имам за вас: малки тъпи загорели пубери.. следващия път се сберете и си направете една оргийка в учителската стая

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    не
    10 букви

гадно ми е когато слушам как съучениците ми са го правили в училищния кенеф... допадат ми мърсотиите в секса,но това не включва и мърсотията в училищната тоалетна... а и е лесно да те хванат хора които те познават и после да те портят,до момента освен приятеля ми никой друг не знае и така ми харесва,така че твърдо ПРОТИВ!!!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Няма ли кой да го банне тоя трол?!
    maDamn

Мега фен Аватара на trabi_bs
    noop......

За завършването си направихме една оргия даскали и ученици в една от стайте.Голямо мазало стана някой показаха голяма извратеност а други учудваща свенливост.Що за тъпа тема е това всичко друго правите в даскало но не и да учите интересно, какво ще правите след време като децата ви попитат как сте се справяли и с какво помните ученическите си години.За ученическите " фей '' с широко отвореникрака, когато дъщерите ви станат 1 клас вместо буквар им вземете една илюстрована кама сутра да гледат картинки а като станат 13-14 да знаят как да практикуват.

Повече от фен
    Град
    Благоевград
    Не, но има време за всичко

Ха каква смешна коза си избрала за аватар. Ми аз нищо лошо не съм казала, защо трябва да ме баннат? Нали това е форум за секс. Аз още не съм правила секс с момче, за мен секса е да онанирам и също когато момчетата ме опипват под поличката в училище и си търкат надървените парчета в мене. То вярно че това не е истински секс но са пак такива сексуални неща.
    Ти май искаш някой да ти го нач*ка или да го нач*каш на някой с извинение ?? /зависи от какъв пол си, че като ти чета коментарите съм раздвоена./ Иначе по темата. Не съм го правила в училище и нямам такива намерения.

Banned Голям фен
    Ти защо пишеш на английски? Не можеш да говориш добре български ли? Ако толкова те наранява това което пиша не трябва да влизаш във форума за секс. Има други теми които може би няма да ти причиняват такава болка. Ти да не си решил да ставаш монах в някой манастир?
    Напротив мога да пиша на Български! И казах че ме боли ОТ СМЯХ НА ТВОИТЕ ИЗМИШЛЬОТИНИ. :Х Как може да си въобразяваш такива работи бе.ВъххХ та ако Не дай Боже това е истина и ни казваш че ти харесва ти си някаква супер пропаднала..Сериозно та проститудките по магастралите имат повече..повече ох каква ли дуам да използвам АМИ о да САМОУВАЖЕНИЕ..И казвам това защото ти си на 13 ??????????????????????????????? WHERE THE FUCK IS THIS WORLD GOING TO?? GAWD DAMN..:X:XXXXX

мила Angeliki хубаво че си учиш уроците но ТОЧНО такива работи ЛИЧНИ не пиши тука на никой не му пука как си самозадоволяваш и как некъв си там дани те барал....сори ама просто не върви по форума да споделяш такива неща според мен защото както видя някои взеха да те имат за тролер(от които съм и аз) като толкова ти иде са споделяш сподели с мама и тате или почни да си водиш дневник най-добре!

Град
    Beyond reality
    Да козата ми е яка, ти определено не си с всичкия си. Не казвай на хората на какъв език да пишат , при положение ,че не знаеш какво е това нещо запетайка! Нещата ,които ги пишеш,неграмотно при това, не би ги написало едно момиченце. А с тва "да те ебат девствена много боли и тече кръв", абсолютно ме убеди! Само да те информирам, да не се излагаш като се опитваш да тролваш следващият път: Дали сама или с партньор първия път винаги боли.
    Obvious troll is obvious!
    maDamn

Град
    Beyond reality
    Не ми се заяждай с козата,тролче!
    maDamn

Да бе яка, друг път. Колко яка може да бъде една коза? Това е просто едно смешно клепоухо животно.
    да колко може да е яка една 14/15 годишна ? не това е просто едно малко смешно к*рве

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си