- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте секс в училище?
Не не съм правил. Смятам, че не там е мястото за такива неща ((:
Тва ако го разберат при нас, директно те гонят с черни документи и могат оттам нататъка да те приемат само в някво пропаднало.
Наскоро имаше такъв случай и до седмица им биха ботуша. И на кифлата, което беше добре, ама и на едно от малкото пича останали...
Секс не въпреки че ми остава още малко да ходя на училище и просто се изкушавам да пробвам ;х ..иначе свирки да.
точно секс не. Но съм се натискала с приятелки малко лизбийско звучи но е яко![]()
![]()
:-*
заради такива като тея чикиджии и "ебачи" ни е такава държаватаняколко думи имам за вас: малки тъпи загорели пубери..
следващия път се сберете и си направете една оргийка в учителската стая
гадно ми е когато слушам как съучениците ми са го правили в училищния кенеф... допадат ми мърсотиите в секса,но това не включва и мърсотията в училищната тоалетна... а и е лесно да те хванат хора които те познават и после да те портят,до момента освен приятеля ми никой друг не знае и така ми харесва,така че твърдо ПРОТИВ!!!
Няма ли кой да го банне тоя трол?!
maDamn
За завършването си направихме една оргия даскали и ученици в една от стайте.Голямо мазало стана някой показаха голяма извратеност а други учудваща свенливост.Що за тъпа тема е това всичко друго правите в даскало но не и да учите интересно, какво ще правите след време като децата ви попитат как сте се справяли и с какво помните ученическите си години.За ученическите " фей '' с широко отвореникрака, когато дъщерите ви станат 1 клас вместо буквар им вземете една илюстрована кама сутра да гледат картинки а като станат 13-14 да знаят как да практикуват.
Не, но има време за всичко![]()
Напротив мога да пиша на Български! И казах че ме боли ОТ СМЯХ НА ТВОИТЕ ИЗМИШЛЬОТИНИ. :Х Как може да си въобразяваш такива работи бе.ВъххХ та ако Не дай Боже това е истина и ни казваш че ти харесва ти си някаква супер пропаднала..Сериозно та проститудките по магастралите имат повече..повече ох каква ли дуам да използвам АМИ о да САМОУВАЖЕНИЕ..И казвам това защото ти си на 13 ??????????????????????????????? WHERE THE FUCK IS THIS WORLD GOING TO?? GAWD DAMN..:X:XXXXX
мила Angeliki хубаво че си учиш уроците но ТОЧНО такива работи ЛИЧНИ не пиши тука на никой не му пука как си самозадоволяваш и как некъв си там дани те барал....сори ама просто не върви по форума да споделяш такива неща според мен защото както видя някои взеха да те имат за тролер(от които съм и аз) като толкова ти иде са споделяш сподели с мама и тате или почни да си водиш дневник най-добре!
Да козата ми е яка, ти определено не си с всичкия си. Не казвай на хората на какъв език да пишат , при положение ,че не знаеш какво е това нещо запетайка! Нещата ,които ги пишеш,неграмотно при това, не би ги написало едно момиченце. А с тва "да те ебат девствена много боли и тече кръв", абсолютно ме убеди! Само да те информирам, да не се излагаш като се опитваш да тролваш следващият път: Дали сама или с партньор първия път винаги боли.
Obvious troll is obvious!
maDamn
Не ми се заяждай с козата,тролче!
maDamn