.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Крив Зъб

Hybrid View

Крив Зъб

Здр на всички..Така аз имам един крив зъб,който е между предния и кучешкия и е доста навътре,дайте съвети кво да прая..а и между другото много ме е страх от зъболекар на 16 години съм.МОЛЯ ДАЙТЕ СЪВЕТИ КОЛКОТО МОЖЕ ПО-БЪРЗО

Защо ще те е страх.. Като по-малък имах такъв, само че издаден напред.. Отидох и ми го извадиха безпроблемно.. Ще ти сложат упойка (единственото леко болезнено нещо) и след малко- нямаш зъб..

Ако мислиш, че не е за вадене, а просто леко изкривен, пак отиди- може зъболекарят да те посъветва нещо..

Сам нищо не можеш да направиш
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

ми навътре е само 1 и мн ме нерви тва ;( е като ти извадиха зъба после кво , сложиха ти изкуствен ли ?И на колко години беше ?

Banned Повече от фен
    Аве ти добре ли си? Защо пишеш тъпи теми?! Какво друго можеш да направиш освен да отидеш на зъболекар? С какво можем да ти помогнем ние, освен да те посъветваме да отидеш на зъболекар... Ако искаш хвани едни клещи и си извади зъба... Аман от простотии....

Цитирай Първоначално написано от babyface94
    ми навътре е само 1 и мн ме нерви тва ;( е като ти извадиха зъба после кво , сложиха ти изкуствен ли ?И на колко години беше ?

амии, той зъба беше като допълнителен.. все едно нещо като 33.. (сместо 32..) ии постепенно дупката, която се беше образувала, се оправи.. наместиха ми се зъбите..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    И мене ме е страх от зъболекари... знам че няма защо, но от малка имам страх...
    Какво можеш да направиш... амиии страх не страх отиваш на зъболекар и каквото ти кажат в кабинета, това ще правиш. Сам нищо не можеш да направиш. Айде успех!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Крив Зъб

Здр на всички..Така аз имам един крив зъб,който е между предния и кучешкия и е доста навътре,дайте съвети кво да прая..а и между другото много ме е страх от зъболекар на 16 години съм.МОЛЯ ДАЙТЕ СЪВЕТИ КОЛКОТО МОЖЕ ПО-БЪРЗО
    нищо ти няма и нищо няма да правиш!

на 16 да извадиш здрав зъб и да умъртвиш съседен здрав зъб, който да носи коронката с моста и "висящият" фалшив втори зъб е пълно безумие и вечен абонамент за двапъти годишно скъпи стоматологични процедури!

приеми се такъв/а както изглеждаш и това е!!!

Re: Крив Зъб

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    нищо ти няма и нищо няма да правиш!

на 16 да извадиш здрав зъб и да умъртвиш съседен здрав зъб, който да носи коронката с моста и "висящият" фалшив втори зъб е пълно безумие и вечен абонамент за двапъти годишно скъпи стоматологични процедури!

приеми се такъв/а както изглеждаш и това е!!!
    тоя пак...трябва да се ходи един път да видим кво ше кажат

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Обърка ни нещо със зъболекаря !!
    Ние тука с нищо не можем да ти помогнем..Нито със съвети,нито с начини за оправяне на зъба..
    Е,да - ще те посъветваме най-сигурния начин = зъболекар
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    иди на дискотека напсувай някого и сложи едно хиксче на устната точно там където се намира зъбчето...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си