- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Би ли издаржал/а ?
А тва е!Първоначално написано от VinDiesel
Why care?
Предполагам да ...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Да не ми пада гол в леглото, че не отговарям - ще го изям.... дори и да не си помисля че ще избяга, както съм му набрала мераци....![]()
Ако момичето е хубаво.... сигурно не
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ако момчето не е приятелят ми, въпросът не седи.
Ако обаче е...
ами да, ако сме го правили преди да си легнем :P
Обръщате се с гръб и готово... издържали сте теста...Първоначално написано от UltrasLife
![]()
![]()
![]()
Само да напомня, че и аз следя темата...![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
При какво условие ?? Ако си имам приятелка ще издаржа ,но няма да ми е ясно ,какво ще правя гол при друга ,но както и да е,но ако нямам приятелка тогава едва ли бих издаржал
![]()
Най-вероятно няма да издържа. Дори и да не ме привлича кой знае колко ще го направя за спорта, пък и отгоре на всичко като е гола.
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Че къде е проблема?Случвало ми се е да спя няколко пъти до момче само по долно бельо ама даже не се целувахме (не че той не искаше
). Пък с любимия си спим голи ама не се сексим нон стоп
![]()
С приятеля ми абсурд.. Веднага ще се награбим.
Тука половината лъжат![]()
Няма да овъртам - НЕ
зависи ,кой е човекът до мен ;]
Hostis Honori Invidia
Да, ще издържа.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
и аз такаПървоначално написано от Grudi_SeXa
аз сам си аз и не ме ебе за вас ,тфа е !!
Случвало ми се е не веднъж ии не ми е представлявало проблем ..![]()
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
slun4ice