- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Би ли издаржал/а ?
Естествено, че не.![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
трябва да пробвам![]()
Обичам държавата си.
Обичам роднините си.
Обичам траш и хеви метъла.
Обичам бира.
Обичам хората с добри сърца.
100% бих издържала. Ако ме привлича все пак ще ми се въртят мисли за секс, но пък ... хмм... тогава може и да не издържа всъщност. Ако не ме привлича дори ще ме отврати фактът, че е гол до мен!
зависи до какво момиче лежа и дали съм възбуден бая иначе ще издържа но след като свърши сичко и скачам и я почвам щото ще има посинели топки![]()
![]()
![]()
много зависи от ситуацията аз попринцип моето момиче само като е при мен и с лежим и гледаме филм или нещо то сорта и на 20тата минута вече откачам , иначе бих могъл да издуржа ако ми каже , че няма желание или аз съм много изморен или не ми се прави много е относително
One 4 the money , two 4 the show
Първоначално написано от MakeMeLaugh
Хахах тай ще кажеш![]()
![]()
ПТ: да защо да не.
I love my girl <3
Не бих издържал. А ако тя не мисли така ще се постарая да си промени нагласата.
И все пак - по каква друга причина ще сме голи на едно легло освен за да правим секс? Един вид - нужно ли е да издържам?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ако е за физическото издържане... бих. НО, ако ми харесва и не предприема никакво действие ще се чувствам виновен , така че вариант да не опитам няма. Ако се е стигнало до там, че да е гола до мен... ще я бабаня цяла нощ.Първоначално написано от FamauseBaby
Temet Nosce
벨야카
Какво мислите за авторката.. Бихте или не бихте издържали голи с нея в едно легло без секс..![]()
Да, нали ще спя.![]()
Ако е с мъжа ми ще издържа нощта, ама ням да простя на сутринта.
valdesbg, може просто да спите и да е горещо. А някои мацки много обичат така да мъчат мъже, с които си нямат и намерение да правят секс някога...Не от 1 или 2 момичета съм го чувала. Просто да го измъчват и да го дразнят. Непонятна работа.
Да попаднат веднъж на някой психар пък ще има яко *rape*Първоначално написано от krem4et0
*not that hole*
![]()
![]()
После да видим ше се праят ли на интересни![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
зависи кое е момчето![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
ПЪЛНА ЛЪЖА ВЕДНАГА НАЛИТА !Първоначално написано от pebals
![]()
хах.... а неска ....Първоначално написано от Addiced
кой на кога налетя 1во
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
ест че ти на мен и ми пиши в скайп че успами темата !Първоначално написано от pebals
Не. Искам ли някого,или нещо, аз направо действам, и си го получвам.Сама, ако не става доброволно.
![]()
![]()
Лично ми се е случвало, не не издържах, защото до моето легло се правеше секс момичето много ме искаше, колкото до мен беше ми все едно...Та не не бих си заспал с гола жена до себе си, освен ако не сме го направили вече
зависи кой ще е г0л д0 мен![]()
Ако е приятелят ми - Не
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Аз цяла вечер 6е бъда "дърво"![]()
хаха никога. Щом се е стигнало до там да е гол начи не може без да се случи нещо. Аз налитам щом видя, че е с дрехи пък да му мисли ако е пък и гол![]()
Мога....
Аз ще си направя сам нещо![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев