- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Има ли униформи в ПГТ "Проф. Д-р Асен Златаров" въ
Днес разбрах че съм приета там и се чудя дали има униформи.Ако се окаже че има ще ми кажете ли какви са.
в пловдив ли![]()
всичку ` к0ето не те убива те прави по силен .. !! ;pp
Не във Варна
Това Тохата ли имаш предвид?Ако да,то поне миналата година имаха униформи,мисля,че една жълта вратовръзка и светло синя риза.Тази година нещо не съм виждала да се носят така,но може би не съм обърнала внимание.
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
имат да... светлосиня риза,жълта вратовръзка и тъмно син елек.Не се носят толкова масово,а само при отделни учители,които държат всичко да е по правилатаНооо като цяло не е лоша униформата,като се облече цялата даже е сладурска
![]()
^ ...оБиЧаШ J|и оБиЧаЙ СиJ|нО...МрАзИш J|и МраЗИ зАвИнаГи...Не сЪжaJ|яВаЙ НиКоГа зА НиЩо, зАщОтО еДвА J|и няКоЙ ТеБ Ще СъЖаЛи... ПJ|АчИ ТиХо,сМеЙ сЕ ВисОкО,оБиЧаЙ сИJ|Но... И ОтМъЩаВаЙ ЖеСТоКо ^[!][!][!]
може ли снимки на униформите в ПГТ ''Проф. Д-р Асен Златаров - Варна ?
Последно редактирано от Blackwater : 06-28-2012 на 22:14
Здравейтещях да ви питам 8 клас го завърших със 5.19 и дали с този успех ще мога да вляза в ПГТ "Проф. Д-р Асен Златаров" Варна с сладкраство тази година това ми е целта но не знам дали ще ме приемат ? Тази година и приема е друг 3х по АЕ и оценките по български и по математика и бала ми е 22 казаха ми, че ще ме приемат ама малко се съмнявам знаете ли колко ще е минималния бал тази година и на 2ро класиране дали ще ме приемат?
Благодаря ви предварително!
Последно редактирано от teado : 06-30-2012 на 08:19