- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Прием след 7 и 8 клас 2010 година
Добрич - ФСГ "Васил Левски" - Икономика и мениджмънт ( след 8 клас )
Абе хора може ли малко помощ.Сега ще съм 8-ми клас ж НФСГ-София и виждам,че има хора от там,само че не знам как да им пиша и да се запозная с тях ... нова съм в сайта![]()
Аз съм от НФСГ-АЕ (сега 8-ми клас) Sofia... които са от тва дск пишете да се запознаем !![]()
И аз ще съм при вас ... аз съм с АЕ пишете да се запознаемПървоначално написано от misspraskofkaa
![]()
И аз съм там само,че с АЕПървоначално написано от viktorya2772
![]()
...
НТБГ - Опер. счет. - НЕ
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
ГПЧЕ "Йоан Екзарх" ЧЕ/АЕ - Варна
приета съм в стара заг0ра в с0у "Максим Г0рки" с испански и френски![]()
![]()
Плевен ПГЕХТ - КМ
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Go Veg! Be Green! Save the planet!
Аз съм в 32 Соу . Пишете,тези които сме
....
Национална Априловска гимназия-гр.Габрово-Български език и летература![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Don't let your fears stray the goal. : ))
31 СУЧЕМ с АЕ/НЕ ( София )
София 31 сучем ИЕ/АЕ
ПМГ "Васил Друмев" , Велико Търново.Паралелката ми е "Информационни технологии с английски" .. 8 клас ще съм.![]()
koito sega e priet v пгт алеко константинов-банкя s hotelierstvo i ae ili ne6to dr nqma zna4enie, da mi pi6e na skype sladka_kykla55![]()
След седми клас-157 ГИЧЕ " Сесар Вайехо", испански, английски, ще съм д клас... ако има някой, макар и не от моят клас ама в това училище да ми пише![]()
Никой ли няма в Васил Златарски ( частното ) ?![]()
I класиране:
по 2 желание
164 ГПИЕ "Мигел де Сервантес"
ЧЕ-ИЕ;АЕ
с бал: 34.216![]()