- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Прием след 7 и 8 клас 2010 година
Бургас
PepSsS - Търговска гимназия ИКОМОМИКА И МЕНИДЖМЪНТ / АЕ
magince - Немска Гимназия
pepilota96 - Търговска гимназия (оперативно счетоводство)
shokoladchety - ГПНЕ,,Гьоте"
dar4incety - ГПАЕ "Гео Милев"
xdennyx - ГПАЕ "Гео Милев"
baby07 - Търговска гимназия - икономика и мениджмънт НЕ
DvJBanko - ГЧЕ"Васил Левски"-РЕ/АЕ
Sis0k0666 - ПМГ "Акад. Н. Обрешков" ИТ/АЕ
t1nk3rb3ll - ГПНЕ "Гъоте"
rammstein123 - Търговска гимназия, икономика и мениджмънт/НЕ.
ЕЕЕхх никои няма в Търговската с митници в Бургас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма страшно бе хора , всеки ден следя темата до утре всеки един ще бъде добавен![]()
Професионална гимназия по туризъм - Банкя, с профил организация в хотелиерството след 8ми клас![]()
Колкото повече,толкова повече)
София,НГДЕК
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
ПГСАГ Пловдив , строителство и архитектура след 8ми клас .![]()
![]()
((( House Music )))
ПГСАГ Пловдив , строителство и архитектура след 8ми клас .![]()
![]()
((( House Music )))
Много я следиш, бе? За малко да си спазиш и обещанието.Първоначално написано от breathslow
![]()
във ПГСАГ и икономиката ( фсг ) по 1-во желание съм приета ... записах се във фсг със специалност банково дело
от Монтана съм
`only God can judge me!
ВТГ"Г.С.Раковски" - Финансова отчетност
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
И аз ще бъда там, само че 8 клас с икономика и мениджмънт.Първоначално написано от FancyGirl
Абе да ви кажа,някои хора си имат личен живот и не висят постоянно във форумаКато толкова и търсите сметка,защо вие не направихте такава тема ?? Омръзна ми от такива лапетии ...
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Всеки си има личен живот, но празните приказки са излишни. Може поне да каже, че няма време или не може. А да направиш такава тема изисква и доза отговорност.Първоначално написано от breathslow
Аре по спокойно аа ? Кво искаш да седна и след секи един отговор да попълвам ли айде малко по спокойно ако обичашнамали злобата
![]()
Ето готово всичко е наред ама можеше и без нерви![]()
Не, човек. Не е до нервите. Ако искаш ми вярвай, но и грам не съм ти се нервил. Евала ти правя, че си поел отговорност да се занимаваш с такава тема, но просто малко се ядосах, защото каза, че вчера ще го направиш, което предполага, че ще си удържиш на думата. Както и да е - всичко е решено. Бладодаря ти от името на всички!Първоначално написано от breathslow
![]()
91 НЕГ
Първоначално написано от krizko
Еми аз вчера добавях , но явно съм пропуснал някого , няма значение хайде без повече разговори , че дискусиите за забранени ! Продължавайте да пишете всеки един ще бъде добавен)
СГСАГ - София след 8 клас![]()
след 8 клас
Тоха-Бургас-кулинарни изделия и напитки
охо и аз съм там,НГДЕК /София/Първоначално написано от brutaLxxbunny
ПГВМ " Д-р Георги Павлов " - Добрич![]()
dорi и bоlката iма сwоя жестока цена .. струwа тоlкоwа точно колкото е lюbоwта ..
2 ра английска профил АЕ,ИЕ,И СОФИЯ
ГХП"Св.Св.Кирил и Методий" НЕ Пловдив.
ОМГ"Акад.Кирил Попов" град Пловдив , природоматематически/Мат./,АЕ![]()
Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.