- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- харесвате ли тялото си?
Съжелявам ако има такава тема,но не видях..Е,харесвате ли фигурата си? Какво не харесвате и какво искате да промените?
ПП: Аз си харесвам тялото а и най-интересното е,че ям много а нищо не ми се хваща.![]()
долу горе си го харесвамсамо малко да си стегна корема и бедрата и ще е супер
![]()
обожавам си тялото - ям като луда и не ми се лепи никъде .. е няма да откажа малко гърдите да се увеличат и да стегна коремчето ,защото се е отпуснало малко (съвсем малко ама аз си го искам хубаво)
![]()
Разбира се какъвто съм такъв.. Нали на мене ми харесва![]()
Да,харесвам го. Бих искала да направя малко мусколи на китките на ръцете,защото са УЖАСНО слаби![]()
Искам само да си стегна корема и бедрата.. иначе като цяло си харесвам тялото![]()
Харесвам си го - но искам почече на височина ! .. (не съм от ниските... нормална височина имам но искам да съм от по-високите ..![]()
)
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
еми да, и аз бая ям (повече от баща ми) и не дебелея. общо взето си харесвам тялото, може да стегна бедрата, ама трудно ще стане заради вродената ми антипатия към спорта
![]()
Успял мъж е този, който прави повече пари, отколкото жена му може да изхарчи.
Успяла жена е тази, която намери такъв мъж.![]()
Ами почти...мисля че ако започна да спортувам нещо и се дооформя ще изглеждам много по-добре.
Да..малко циците да са по-големи..ама шанс![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
искам само малко плочки на корема![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Ами сега като се замисля нз ....
не харесвам бедрата си искам ги по слаби ...
харесвам раменете , вратът и ръцете си![]()
корема ми горе доло ставо но ако беше малко по стегнът щеше да е добре
но аз съм от хората който никога не се харесват в огледалото така чеее![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
В себе си харесвам сичко друго,но не и тялото си и характера си....
![]()
![]()
ми харесвам се от както бягам май почнах да си го харесвам повечко![]()
Изобщо,но ще оправя положението.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Уеллл, искам даа съм с 5-6 см по - ниска. (178 съм, искам 170-173)
ии НЕ искам да нося 41 номер(поне 39), защото това е най-ужасното нещо. Все си харесвам прекрасни обувки и няма моите номера, а когато има седи адски грозно. И другото, че за тази височина не мога да нося токове(мога, но не се харесвам..)
Инача като цяло си харесвам тялото. Стегнати са и корема, и краката, и задника, и гърдите(мооже и малко повече да имаше там, но и сега съм доволна).![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
всичко ми е 6 ,ям много нищо не качвам .Харесвам се и в лице и в тяло,само дето в гърдите може малко повечко,ама и така става![]()
![]()
![]()
Краката си харесвамкорема работя по обравянето му.. другото може да се каже, че бива г/д
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
И аз имам същия проблем .... СПАСЕНИЕТО е токчетатаааа ... (10,12 см)Първоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
![]()
А по темата аз искам само да стегна корема , амааа увии все не ми достига воля ..
![]()
![]()
![]()
ira90 ^ ти си си с плосък корем като те гледам![]()