- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за....
Та какво мислите за федероските ( Лизане на аналния отвор )![]()
Не ме кефи некакси .. Некфо акано звучи![]()
да, аз също мислех така, но приятелката ми държеше и са съм фен :X
Дай боже всекиму такъв кеф![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
откакто го практикувам съм спестил състояние от тоалетна хартия! почвайте и вие
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Малко жени го заслужават. И хигиената им трябва да е на много високо ниво.![]()
Не съм пробвал,нямам и огромно желание да пробвам,но ще го пробвам,когато открия момичето което заслужава такъв сеанс![]()
НЕ ме кефи..Доста гнусно ми звучи![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Падам си по лизането, но не и на това място. Не съм фен, също и на аналния секс. Подобни мисли (и за двете) са ме спохождали единствено в банята. Там някак си не ми е толкова неприятна и странна идеята като цяло, особено ако съм в ерекция. Колкото до лизането.. ако разполагате с удобна вана или джакузи, не виждам нищо гнусно, така да се каже.
Има един израз: "Сексът след баня е най-сладък.." очевидно защо![]()
Girls: Cigarettes are only sexy in photographs!
На повечето проблемът ще е нечистоплътност и гнусене нек'во. Която прави анален секс би трябвало да има много добра лична хигиена. Така че биха отказали, мисля, само тези, които не го практикуват. Мен така повече ме отпуска преди анален. Приятно е, но е някакво странно да усещаш влажния му движещ се език, баш там.![]()
не ме кефи
не искам да го правя
не искам да ми го правят
Абе готино е !
Иначе точния термин за тва е аналингус. Вярно е, че си има връзка с аналния секс. Правил съм го на една специална мацка. Не бих дал на жена да ми го прави.
Сега какво излиза? Че тези, които не правят анален секс, са мърлячи ли?Първоначално написано от kremen4eto
![]()
![]()
![]()
Не ми казвай, че си стерилизираш правото черво.
За да не е съвсем извън темата:
Не бих позволила да ми правят подобно нещо, нито бих направила.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
твърдо нееееееееееееее![]()
![]()
![]()
прав сиПървоначално написано от Grudi_SeXa
аз сам си аз и не ме ебе за вас ,тфа е !!
Passi0n:
не ме кефи
не искам да го правя
не искам да ми го правят
+1
Знаеш, че има хора с най-различни мисли, задръжки и т.н.Първоначално написано от kalpazanka
Когато момиче не прави анален, момчето има дори и минималното право да се усъмни за хигиената и. Но когато го прави и няма гафове, няма как да си помислиш, че хигиената и не е на ниво.
Не всички не харесват идеята заради хигиената. На някои просто им е странно.
ше внимавамПървоначално написано от Passi0n
![]()
Станислава
оф ама колко тъпа логика имате не е реално ..
това, че на някои хора не им харесва не значи, че не поддържат личната си хигиена ..![]()
![]()
По темата:
Звучи ми кофти .. нито бих позволила да ми правят, нито бих правила ..
Мислех, че въпросът е само за лизането на жени там. Харесва ми да ми го правят. Но не съм си и помисляла дали бих го направила. Знам, че той няма да го поиска. Вече ако го поиска, ще му мислим![]()
kremen4eto, липсата на хигиена ще се усети още при събуването на гащите! Като го лъхне страшен аромат, ще му се изпари желанието за всякакъв секс, камо ли анален!
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!