.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    ами човешки живот , но незнам дали е това.
    Баща ми работи близо до една гора и аз бях с него. Там видях едно малко момченце ( ромче) , което се разхождаше само само по някъв раздърпан потник. ( Беше Януари) Казах на тате и той го доведе в нас, където го изкъпахме нахранихме и т.н. Оказа се ,че баща ми познава родителите му и на другия ден го върнахме на семейството му. Дадохме му дрехи ,на другата сутрин тате отиде да го види , ама то е било в същия вид в ,който го намерихме. Тате им даде пари и от тогава незнам какво е станало.

Май не.
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Град
    Плевен
    Не. но ако мога да спася някой ще го направя

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Град
    София
    Да,лятото се къпахме в една река бяхме 5 момчета аз,един мой приятел и други 3ма.И моя приятел не можеше да плува добре и за това се къпеше само на плиткото и после като излезна на един камък да се суши един от другите го бутна в дълбокото,за да си направи шега без да осъзнава,че...може момчето да се нагълта с вода за 10 секунди,а най-близката болница беше....40 минути пеш до селото и после още 5-6 докато дойде линейката и просто скочих и го изкарах навън(от паника за малко той мен да удави) но съм радостен,че му помогнах,защото можеше да стане много лошо...Тва ако се брои за спасяване,това е от мен може да е имало и други случаи,но този беше най-скоро и него си спомням

Да,това лято. Едно дете започна да се дави и аз го извадих от водата. Когато стигнах до него вече се беше нагълтал доста добре с вода и потъваше..Спасителя изобщо не го видя, а хората наокол седяха и гладаха какво става.Само аз и приятеля ми тръгнахме към малкия, за да го иазвади, но ставаше дълбоко, а приятеля ми не може да плува. Това е общо взето.

Голям фен Аватара на CryToDie
    Град
    Razgrad
    Мойто куче беше се отровило и аз го спасих като в продължение на 1-2 седмици хо хранех със мляко, което изпръсквах полека в устата му със спринцовка (без иглата естествено)

Град
    sofiq
    да , брат ми и то много пъти (на 5 год. е нищо не разбира ) ..Щеше да се удави в морето , да падне от колата (когато тя е в движение) .. за други не се сещам , но ОПРЕДЕЛЕНО има такива

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
    Цитирай Първоначално написано от FunkyBoy
    чак живот да съм спасявал, не знам. Но отдаде ли ми се възможност, да помогна на някого, помагам.
    И аз така
    Аз също..

Един път бяхме на басейн с едни приятели,точно се настанявахме на местата си,и тогава едно момче започна да вика че се удавя,и както бяхме с дрехите скочихме в басейна,оказа се че му се е схванал кракът.

Тоя спасителя можеше да дойде навреме,ама кой да зарибява момичетата...

Град
    Русе
    На животинки съм спасявала живота и то не веднъж.. На котенце,което още сучи,храних го доста време с мляко,докато вече не стане самостоятелно,но след това не се намери осиновител и пое тежкия път по улицата,а кученце съм спасявала пак сукалче,само че него вече си го взех ии в момента го обичам безкрайно много !!
    Любовта е неустоимо желание да бъдеш неустоимо желан.

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Аз мене не моем да си опазим ..
    + че

Град
    Русе
    Ами,спасявала съм,но преидмно животни,човешки живот не съм спасявала

Единствената истинска болка е да нараниш някого, когото обичаш...!!!

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Не съм, но ако мога винаги бих помогнала.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Не бих казала, но моя са го спасявали.. Както си пресичам и съм отвеяна са ме дърпали приятелки да не ме сгазят, щях да се удавя като бях по-малка и братовчедка ми ми помогна, хвана ми ръката и някакси преплувах до плиткото... И още случаи има сигурно, но в момента не ми идват на ум.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си