В елитните гимназии няма такова нещо с моркови и зелки![]()
Примерно аз сега ще съм 9 клас, миналата година ме беше един вид странно викам си че сега всички ще ни целят с моркови, нямаше нищо такова, дадоха ни да ядем там някаква питка с това беше![]()
А и големите - 11 и 12 клас се отнасяха много добре с нас всичко беше перфектно![]()
то в елитните и много от другия брег има
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
кои гимназии са елитни? 0.о
ОДИН!!!
на мен ми беше забавно като го чух и го мислех за майтап ама ся сички мн сериозно ми говорят и зимам да се плашаедин дебелак вика че го уцелили в цицата мн силно с морков
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Аз съм заек тая годинаБяха ми обещали едни познати че ако вляза във ветеринарния ще ме хранят с боб..
Голям късмет - там ме приеха.
ама карай - аз обичам боб
![]()
Хахаааа.... Вярвай сииПървоначално написано от fenche22
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм в една от въпростните елитни гимназии и миналата година такъв дъжд от моркови беше, че просто нямам думи. Помляха ни от всякъде. А като забелязвам класа ми от сега се е насъскал догодина да и целим.Ще бъде страшнооо
![]()
Иначе някво по различно отношение през годината нямаше. Дори напратив, много добре се държаха с нас.![]()
Целят ви с моркови?![]()
![]()
Тука няма такова нещо .. ама са много злобни .. особено в електрониката
Добре че не съм там .. миналата година зайците имаха полиция .. и имаше заек със счупена ръка
.. Ама аз няма кво да се плаша .. където и да съм няма да ме хранят на сила защото ги познавам всичките
![]()
![]()
Вече само 8 клас ли се водят зайци или и 9-ти ?
Хех, миналата година на мен ми се размина ;д ..последната паралелка съм и за нас просто не останаха моркови/зелки ^^ иначе като свърши "приветстването ни", по-големите идваха до нас и ни връчваха културно морови XD и да, спокойно-няма дори да се усетите как е минал целия този момент..
За туй нещо чак сега от темата разбрах , но само аз ли си го представям забавно ?..![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
..хич не е забавно, да ти кажа..особенно, ако те фраснат с някъв морков по главата.
нищо не е забавно, когато се прави със злоба.![]()
големи закани четях по форумите, включително и във форума на училището, в което сега уча, а на 15 нито един морков не изядох, въпреки че ми предлагаха изключително културно и кажи-речи даже ми се молиха.![]()
с моя клас като хранихме изядохме повече моркови от зайцитекъдето видим някой познат с морков - 'дай малко, дай малко' и закусихме с моркови
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
дано и мойте каки и батковци в новото училще да са като тебПървоначално написано от xWandereRx
![]()
![]()
Първоначално написано от chocolatedidi
гледайте да няма такива като мен щото аз като бях 13 клас давах моркови на 12 клас
не подбирам![]()
ОДИН!!!
В старото ми училище нио моркови, нито зелки, нито нищо..а и лошо отношение няма...даже 8мите класове се мислеха за мнго по-важни и бяха значително по-надути от останалите...Сега ще видим в 31 как ще е...
Тая година и аз ще съм зайче...надявам се да не изям някой морков в тиквата..![]()
![]()
абе не е толкова фрапантно..почти нищо нямаше..5 клас пострадаха повече от нас,защото влязоха първи,ама...![]()
аз ще се запася с моркови и зелки за 15-ти ако ме целят да не седя като пън![]()
При нас нищо не се прави, дори зайци не им казват. Скука![]()
Забавно си е,спор няма..Стига да не изям един морков/зеле в главата,че ....... ще отпадне това "забавното"![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥