Хаха добре бе!Първоначално написано от krokkrok
![]()
Първоначално написано от krokkrok
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ойй аз сега съм зайче, сигурно много ще ме нахранят ... пфф луди хорицаСигурно много болииии
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от iwii
ти сигурно от личен опит знаеш и сега подготвяш следващите![]()
![]()
Не боли..Като изключим главатаПървоначално написано от xrusinka
![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Е стига да аз съм чувал, че само им подхвърляли моркови, но за дъжд от моркови не съм чувал. Казаха ми никога да не взимам моркови
![]()
Абе, аз не се притеснявах особено, моркови, репи - нали съм в НЕГ Бургас, кво ми пука? В нашата стая влязоха 9Д и ни подариха по един ОГРОМЕН картонен морков, пълен с разни работи за ядене, то тва си е традиция в нашето даскало.. та, нямаше много кърви разни
.
Една приятелка даже гризна моркова и после почна да пише подписи по него, учителката дойде и видя, че стената е оранжева, ядоса се и се скара на 9 клас!![]()
днес както си въря с едно момче и една си оправя дънките пред нас и вика на другата "зайците как ме гледат"
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Яяя, презимувалите зайци да си трайкат там.Първоначално написано от meche95
Иначе наш'те зайци са отвратителни. Не са да ядат моркови, шамари трябва да ядат. Толкова нахални и отворени, сякаш цялото училище им е длъжно на пиклите и пикльовците, щото били, представи си, 2ри ден на даскало. Взимай си заешката чантичка и си отивай в СОУ-то, майка ти заешка... Много им се ядосах. Иначе има и готини зайчета. Сладки, милички и стресирани![]()
О б и ч а м.
disappointed. aggrieved.
Hope.
U don`t know me, so please shut the fuck up and fuck off.
А, браво. Поне един човек си стои на земята ;D Другите не знам къде летите, ама сте толкова зайци деветокласниците колкото и осми клас.Първоначално написано от chocolatedidi
Фак ю, феймъз. За малките отворки има други неща, не морковиПървоначално написано от BabyBluee
Първоначално написано от ecstazy
Само да ми паднееш...Първоначално написано от BabyBluee
Ами да, забавно е. Традиция е. И ние сме яли моркови и ни е било забавно. Превземки такива.Първоначално написано от SmilezZz
Който го е страх си седи у тях два денаПървоначално написано от awerw
Ето един позитивен човек, който гледа на това както би трябвало да му се гледа. Успех, миличка.Първоначално написано от co0kiemaster
О б и ч а м.
disappointed. aggrieved.
Hope.
При нас заиците на 1вия етаж и нито един даже не си излиза от стаята. Всичкте приличат на излезли от детската градинаА на 15ти направо ги заляха с моркови. Може би това е причината ..
Иначе заешките ми години бяха най - яките(сега съм 10кл.)
нас ни хвърляха моркови на 15 и неска също имаше малко и като обикалям с една фр и момчетата ни викат зайки![]()
![]()
блаа тука няма такива хвърляния и целения с моркови ;дд на мен ми подариха едно![]()
Няма минало, няма бъдеще, всичко е ТУК и СЕГА! <3
Ох леле това със зайците си мислих, че е шега или нещо метафорично казано, ама Вие сериозно говоритеДогодина ще съм зайче 8 клас .. И вече ''изгарям от търпение'' лол особено това със салатата
![]()
Само някоя зелка да ме фрасне
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Това със замерянето не се е случвало в моето училище, нито е някое друго елитно в града ми. Е, ако става въпрос за СОУ 'Султан Осман' в Исперих... идиотия пълна. И зайците са хора уж :Д
О б и ч а м.
disappointed. aggrieved.
Hope.
Големите батковци и каки идват с морков и трябва да ядеш.Първоначално написано от stella666
Аз не съм яла,въпреки,че доста пъти са ме карали.Какво да направя?Лоша зайка бях
![]()
Оооо държаха се супер с мен!Дадоха ми морков,с чанта и програма и балон![]()
И при нас бяха толерантни по-големите.
Ау, мина супер яко.. даже не бях очаквала![]()
Морковите бяха измити, нарязани в купичка и ти дават. Ако не искаш ти напъхват насила един голям морков в устатаМинаваха с едни зелки и даваха да си скъсаме по едно листенце. Да не говорим, че имаше и картофи
![]()
Неска също имаше позакъсняли, дето още не са потормозили милите зайчетаВлизат в стаята.. разглеждат и се лепват при седящите тихичко и мирно срамежливи дечица
Даже и да гледаш отстрани е забавно.
А да, и 10-11 клас имаше, 9 също.. абе сичките, сборна програма![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Aз имам идея другата седмица ако имам свободен час да минавам по стаите на зайците да викам "Искате ли баничка?"
за неразбралите - тва са думи на Владо Кузов![]()
ми при нас се отнесоха съвсем нормалноникакви морковии тем подобни..
Иначе по коридорите ни гледат много странноа някой днес се провикна "Зайциии"
![]()
Зайци,зайци, ама целия коридор напълваме![]()
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
и ние сме така като излизахме от БЕЛ-а и едни бяха до стаята и викат "ебах тия 40 човека"Първоначално написано от nadetyYy
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek