Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
Често чета урока и после си го разказвам..Ако пък урока е доста дълъг,то тогава абзац по абзац или отново си го преразказвам,но този път на лист..Помага ми..Но и без това запомням лесно..
Всъщност - Ако имаш желание - всичко ще е като по вода..Ако учиш само насила - то тогава едва ли ще изкараш хубави оценки..Не е важното да зубриш уроците,а да ги разбереш..
Относно подмазването - Не,не се подмазвам..Не го намирам за.....нещо хубаво..
и аз тъй..
това подмазваченските истории са мн тъпа работа ...
Аз така правя по История... По Математика когато уча решавам повечко задачи, прочитам си няколко пъти урока (определения, теореми) , разглеждам решените задачи и така... Химията си я разбирам, по Биология не уча изобщо, защото ми е супер лесна... много лек и приятен предмет. По География ... зависи.. аз не уча.. в смисъл.. лесно е, но на мен този предмет не знам защо, но не ми е от най-приятните.. А Историята направо ми е супер неприятен предмет, защото в 1 урок са събрани 2314123423 дати, събития разни, личности и т.н. , които не са лесни за изучаване.... По БЕЛ не уча.. твърде лесно е Чужд език уча с писане... гледане на филми ... Общо взето е това