- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хубави дрехи на добри цени!
Предлагам да има тема,в която да споделяме от къде пазаруваме хубаво качество дрехи на добри цени и магазини,от които сме доволни.
Също така,ако намерте някакви промоции и намаления споделете.
Аз примерно сега искам да си взема бански,хубаво качество на добри цени.Някой да ми даде идеи от къде мога да намеря.От София съм!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Хубави и качствени дрехи на ниски цени най-вече се намират по Outlet-ите в София. Имам доста добри попадения от Outlet-и на Zara и Adidas. Иначе понякога в Traky има хубави неща на доста добри цени. За бански не мога да ти помогна и аз ще следя темата именно за това![]()
Точно - преди и аз си взимах неща от Traky![]()
Ами във всички магазинчета за бельо има бански на доста приемливи цени.Аз например харесвам банските в New Silhouette,имат магазин на Витошка например,виждала съм и на други места техни магазини,но не мога да ти кажа точни адреси.
"За да бъдеш незаменим е необходимо непрекъснато да се променяш" Коко Шанел
Повечето ми дрехи са от NewYorker-a в мола (от Пловдив съм обаче) винаги има някви супер намаления - тениски/суичъри за по 10 лева, дънки за по 20-30 лева,блузи за по 5-6/10 лева и т.н.
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Първоначално написано от iwancho
Аз в нашите молове не виждам такива нещаМного рядко!Събота и неделя ли са намаленията?
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Хах, не... Просто за определен период от време, докато се изчерпат и докарат новата стока. Тогава бившето ново става намалено и така![]()
Мерси!
А,какво ще кажете за "4 me"![]()
По принцип има и хубави неща, но не са нещо особено. Имам едно потниче с болеро от там. Цените са приемливи.![]()
За София - Traky, Ego
За Русе, Бургас, Слънчев бряг, Несебър и Приморско - Mizy
Магазините са горе долу с еднаква стока...Имат хубави неща, най-вече качествени! Половината ми дрехи са ми от там, че мой близък роднина държи половината магазини![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
подкрепямн Traky-от и Ego-то с две ръце,повечето ми летни тениски и потници са от там и най-скъпите са по 10 лв.Качеството е супер добро за цените,а и винаги има супер сладурски неща![]()
Голяма почитателка съм на New Silhouette, но цените на бельото им не са едни от най-ниските. А по това, което съм гледала, и банските им не са супер евтини. Всеки обаче си има различни представи за скъпо и евтино, изглежда.Първоначално написано от yoyosf
![]()
P.S. New Yorker --> боклуци, кое им е качественото на дрехите от там, пък...
Това, което е лесно, не е интересно.