запозната съм с темата отблизо,тъй като една от най-добрите ми приятелки беше танцьорка по клубове,заведения,дискотек и.
според мен си още мъничка за горепосочените места.приеми танцуването сега като хоби,запиши се на модерни танци или салса ...
не се напрягай да го приемаш като професия,и в никакъв случай като постоянна работа,това ще те сблъска с много хора,повечето от които едва ли ще ти бъдат приятни ,а ти ще трябва да им танцуваш ,да им се усмихваш,те ще те докосвят,ще ти говорят на ухото,ще чуваш доста непрелични неща...ще виждаш доста непрелични неща ,... а заплащането определено не си струва + това непрекъснато си на високи обувки,не можеш да си почиваш когато искаш,а когато ти кажат и няма такова "неразположена съм",работиш нощно време,нямаш нормален живот,а още по-малко нормална връзка ...
А за "Комиците" и "ГЕ" не знам как стоят нещата,но както дават по телевизията,има си кастинг за тази работа,а повечето са танцували по заведения,или в балет... и гледат да им излезне късмета
за да успееш трябва да си мн добра в танцуването,да си харизматична,красива (може и по свой начин) и дай боже да имаш късмет