- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване с епилатор [Момче]
Въпросът ми е следният. Понеже не мога да издуржа на болкатаа тя е АДСКАА , кажете нещо хапче инжекция ако трябва
да притапя болката пробвах като си блускам главата в стената ама няма болката е наистена УНИКАЛНА
Ако трябва някакво оръжие пистолет
Абе квото и да е само да не осещам тая ужасна болка чеее....Как издържахте първият път
![]()
Е,вие пък какви момчета сте,че не може да издържите на болка..![]()
Както и да е..Първоначално боли,но после се свиква..За намаляване на болка не знам какво да ти кажа,не съм чувала за токова нещо..Но има някакви епилатори,които имат "екстрата" да намалят леко болката..Виж в сайта на Технополис
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от Tokime
Като ти гледам прическата,съдейки по написаното от теб стигам до извода,че си ПЪЛЕН ПЕДАЛ. Ако искаш можеш и да си епилираш задника,идиот. Като не издържаш на болка от епилатор що за мъж си?
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
+ 1Първоначално написано от iwancho
ходи на кола маска като те боли толкова .. ама аз съм момиче и 1вия път с епилатора беше нищо .. да имаше лееека болка .. ама не и такава, че да искам обезболяващизависи и от косъма де .. пробвай с депилатоар първия път и като порастнат след 2-3 дни мини с епилатора - няма да те боли толкова
![]()
Първоначално написано от iwancho
![]()
Хехе по-прическата ли съдите пишлемета няма да се орпавите .... Както и да е ивчо ли къв си аи като си голям мъж да се срещним да ми видиш каква ми е косата. Некви пишлемета тука педал вчера научили кво узначава и дай вече да я опотребяват
![]()
Първоначално написано от Tokime
Ми да,то си личи по прическата къв си!Хоуми,отивай да си епилираш "дупИнцитУу" и не си отваряй много много устата,защото някой ден ще те Опотребят някъде..
![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Първоначално написано от iwancho
![]()
![]()
xaxa .. so true !