.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Обезкосмяване с епилатор [Момче]

Въпросът ми е следният. Понеже не мога да издуржа на болката а тя е АДСКАА , кажете нещо хапче инжекция ако трябва да притапя болката пробвах като си блускам главата в стената ама няма болката е наистена УНИКАЛНА Ако трябва някакво оръжие пистолет Абе квото и да е само да не осещам тая ужасна болка чеее....Как издържахте първият път

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Е,вие пък какви момчета сте,че не може да издържите на болка..
    Както и да е..Първоначално боли,но после се свиква..За намаляване на болка не знам какво да ти кажа,не съм чувала за токова нещо..Но има някакви епилатори,които имат "екстрата" да намалят леко болката..Виж в сайта на Технополис
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен

Re: Обезкосмяване с епилатор [Момче]

Цитирай Първоначално написано от Tokime
    Въпросът ми е следният. Понеже не мога да издуржа на болката а тя е АДСКАА , кажете нещо хапче инжекция ако трябва да притапя болката пробвах като си блускам главата в стената ама няма болката е наистена УНИКАЛНА Ако трябва някакво оръжие пистолет Абе квото и да е само да не осещам тая ужасна болка чеее....Как издържахте първият път

Като ти гледам прическата,съдейки по написаното от теб стигам до извода,че си ПЪЛЕН ПЕДАЛ. Ако искаш можеш и да си епилираш задника,идиот. Като не издържаш на болка от епилатор що за мъж си?
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq

Цитирай Първоначално написано от iwancho
    Като ти гледам прическата,съдейки по написаното от теб стигам до извода,че си ПЪЛЕН ПЕДАЛ. Ако искаш можеш и да си епилираш задника,идиот. Като не издържаш на болка от епилатор що за мъж си?
    + 1

ходи на кола маска като те боли толкова .. ама аз съм момиче и 1вия път с епилатора беше нищо .. да имаше лееека болка .. ама не и такава, че да искам обезболяващи зависи и от косъма де .. пробвай с депилатоар първия път и като порастнат след 2-3 дни мини с епилатора - няма да те боли толкова

Мега фен Аватара на KumchoValcho

Хехе по-прическата ли съдите пишлемета няма да се орпавите .... Както и да е ивчо ли къв си аи като си голям мъж да се срещним да ми видиш каква ми е косата . Некви пишлемета тука педал вчера научили кво узначава и дай вече да я опотребяват

Мега фен
    Хехе по-прическата ли съдите пишлемета няма да се орпавите .... Както и да е ивчо ли къв си аи като си голям мъж да се срещним да ми видиш каква ми е косата . Некви пишлемета тука педал вчера научили кво узначава и дай вече да я опотребяват

Ми да,то си личи по прическата къв си! Хоуми,отивай да си епилираш "дупИнцитУу" и не си отваряй много много устата,защото някой ден ще те Опотребят някъде..
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq
    някой ден ще те Опотребят някъде..

xaxa .. so true !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си