- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.44
то-ва-ми харесваПървоначално написано от SonataArctica
![]()
Знам, ти си ми казвала.. Иначе аз у нас само котка..на село няколко котки и едно куче (бездомно)Първоначално написано от lenito_sf
![]()
Lexynnka
ауди е истината !!Първоначално написано от SonataArctica
Diiddy
![]()
Да, сърцето ми биеше и щеше да имаПървоначално написано от L0ST
ма какво ти дреме
![]()
на 7ми има 3-та водна война, чудя се дали поне на нея да отида![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Къде е истината? Тая снимка не ми я отваря... Я постни новаПървоначално написано от SonataArctica
Има къде не са притиснявайПървоначално написано от lilincituuuu
![]()
Diiddy
![]()
Добра идея лили, може да има някой който цял месец да е пикал в буркан така че да има течност за войната...Първоначално написано от lilincituuuu
Кво е тва... и що не?Първоначално написано от lilincituuuu
![]()
Lexynnka
ма те ще растат още.. искам и папагал.. и ако навия един приятел, ще ми даде неговияПървоначално написано от L0ST
![]()
а и морско прасе искам![]()
Как ги изхранваш 5-те песа бре ... пък и още живи твари искашПървоначално написано от lenito_sf
![]()
Lexynnka
http://www.audipic.com/audi/2009/08/...front_view.jpgПървоначално написано от Nakadah
я пробвай
На мене а2 само не ми харесват и някои по стари 80 (макар и от тях да има доста хубавички) иначе всички са хубавиПървоначално написано от SonataArctica
![]()
Diiddy
![]()
Деца, пускам нов вол, идвайте там
при нас сигурно няма да има трета водна война щото няква празноглава се беше пребила във фонтана на НДК миналия път ;/
Един луд как ме вози с едно ауди 80... повече няма да се кача на таковаПървоначално написано от chefk0
![]()
![]()
Lexynnka