- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.44
хроничен? Кофти..Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Lexynnka
ахаПървоначално написано от L0ST
как мина деня ти?
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
хроничен, да. Въпреки че продължавам да си мисля, че нещата не са предизвикани баш от сладоледите. Така или иначе, утре ще се разбере.![]()
Що? на мен ми харесватПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
не знам, гадни са ми. Тая година 2 пъти максимум да съм яла и все разочарована оставах.![]()
Бтв, имате ли Митко в класа си?
Нормално... легнах сутринта...станах към 11, одих да тичам, одих да ям.. дописвах една програма.. филми гледах.. нищо интересно..Първоначално написано от insane7
Твоят?![]()
Lexynnka
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Кво правите бе? Голяма скука ...
Хора много , Човеци малко !
Аз доколкото помня, не само това е причина...там при прекомерна употреба на АБ, мръсен въздух, цигари...Първоначално написано от mArMaLaDkA
Н не помня де, по спомен дрънкам
![]()
Lexynnka
Първоначално написано от SilverRain
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
дааамПървоначално написано от mArMaLaDkA
познавате ли се?
мен нашите 1 час не можаха да ме събудят. Отидохме малко на пикник насам-натам, заваля леко и се върнахмеПървоначално написано от L0ST
![]()
Пиленца аз ше излизам ше се видим по-късно
пс : лубоф моя чау чау![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АБ?
Гърлото ми е слабото място и с една дума, оттам ми е отслабена имунната система. Изстинат ли ми крачетата - разболявам се. Кихна ли - вече съм болна.Затова никакви студени неща не трябва да се пият и прочие, та съм длъжна да пия топли сокове и коли.
![]()
Ама определено не е от студеното(от сладоледите в частност), 'щото за 1 месец не ядях и не пиех нищо студено, а пак се разболях около 5 пъти жестоко, така че... да. Предпочитам поне да намилам сладоледи в такъв случай.![]()
ААААААААААААААААААААААААА А! 4-1 за ГЕРМАНИЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
чау съкровище..Първоначално написано от SilverRain
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от DaemonBoy
Абееееее да им се незнае в Германците.И аз го гледам.Ядосах се.Тц-тц-тц...![]()
Глупости.Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
а с Натито от кой клас си заедно?
Бекаа, как може да си за тях?![]()
Сериозно ти говоря.Първоначално написано от insane7
С Наталия от 4-ти.
![]()
Кофти, кофти.... наще уж щяха да ме зимат до сф да си купя рутер... ама те заминаха 1 час след като легнах.. та отпаднаПървоначално написано от insane7
![]()
наще се мъчат до беклемето да ме навият да идем на пикник като се оправи времето...те се мъчат и за някъв преход 4 часа да ме навият..ама май няма да ги огрее...
Lexynnka
Ами Германия попринцип са ми много противни.И на всичкото отгоре уча немски език (втф) .
Емии различни хора, различни вкусове. И на мен ми бяха много противни, но с тея младоци, като ги гледам как играят, просто ми изпълват душатаПървоначално написано от rebeccaa