- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.44
антибиотици.. Аз попринцип преди мн лесно се разболявах и ме тъпчеха с антибиотици постоянно... та миналта година акто влязох в болницата и ми дръпнаха един 35 дневен курс с анибиотици зарад плевралния излив... и от тогава не съм пил каквито и да е хапчета (тей де, пил съм таквиа дето не са антибиотици), че иначе става кофти вече..Първоначално написано от mArMaLaDkA
те лекуват 1, скапват друго..
![]()
Lexynnka
Първоначално написано от DaemonBoy
Е да.. абе да се спасяват.
Хора много , Човеци малко !
ясно.. и какво мислиш за Митко?Първоначално написано от mArMaLaDkA
Поддържате ли връзка ?![]()
Алекс, аз си прекарах супер на чист въздух. Даже ми гледаха на карти![]()
и btw повечето неща наистина ги познаха макар че кака не е някаква врачка![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Англичаните просто много ме разочароваха на това световно... Мноого зле... Рууни великият играч, голмайстор на Световното го пишеха, а той още няма голПървоначално написано от rebeccaa
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Митко не съм го виждала от... ами от 3 клас.К'вото и да мисля за него, надали вече ще е особено валидно, кой знае колко се е променил.
![]()
Алекс(), откриха ми фарингита точно по тая причина - съмнително често боледувах и все завършвах с антибиотици.
![]()
А, АделинО, колко си висока, че ми е интересно?![]()
Ади, какво познаха...за нас нещо познаха и![]()
Не, че аз не си прекарвам добре на чист въздух... ама нещо не ми се нрави да спя по разни хижи както си го представя майка ми..![]()
Lexynnka
Еми точно, и мене ме разочароваха.Имах някаква надежда тцтц..
Ниска съъъъъъм. Не ме питайте за товаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
160 ;дд
Алекс, ти с каква коса и очи си?
то момчетата около мен бяха много и само 2 от тях бяха по-важни от миналото и бъдещето![]()
Еми.. аз нямам фарингит, но проклетите аб ми бяха отално скапали имунната система... Но след пневмонията съм си добре за сега... повече витамини, плодове, зеленчуци, секи ден тичане, плуване...Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Lexynnka
Еми уморени са според мен... Твърде много мачове.... Но пък квото е за тях такова е и за другите. Испанците да не би да са играли по-малко мачове или пък холандците.... Така като гледам, поне красивият футбол дотук побеждава. А и неочаквано, с момиче много трудно може да се говори с момиче. Евалата ти давамПървоначално написано от rebeccaa
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
За да растеш трябва повечко Нескуик и да спреш цигарите.![]()
Бтв суууупер много ми се излиза, ама пък не ме кефи евентуалната компания, с която ще изляза. ;\ По-добре утре да изляза на кафе и да си прекарам яко, отколкото да изляза сега(не че няма пак да изляза и утре, де, ама...) и да ми се отще да излизам за седмици напред.![]()
не си тей ниска бе, стига глупости..Първоначално написано от insane7
![]()
очи кафяви... коса ддз точно къв свят е, мн тъмно усо.. или пък кестеняво, ддз![]()
![]()
Lexynnka
Аз не пууууууууууушаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Значи тебе те нямаше. То и двете момчета, които излязоха ги знам и кот' каза кака точно това се случи и се случваПървоначално написано от L0ST
![]()
Че и бащата беше там над мен да ме пази![]()
пфу, да му се невиди..Първоначално написано от insane7
![]()
кво се случва?! да не би да ми изневеряваш?![]()
![]()
Lexynnka
т'ва че в началото ходих с Натито и другите до пушалнята не означава, че пушаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Даже и 1 път не съм си дръпнала тази година![]()
Хехе мерси.Аз нека бъда изключение хох.
че по-добре, че не пуши бе.. да си плаща, че да се трови..Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Lexynnka
Не, бе. Как можа да си го помислишПървоначално написано от L0ST
![]()
Кака каза, че за едното момче съм плакала и тъгувала (чак плакала.. ;д), а с другото дето сме скъсали е имало нещо с баща ми (не го харесваше много, но не беше причината той за късането ;д )![]()
^ аз тва го казах, защото си спомням за някои предишни нейни постове.![]()
к'во съм казала пакПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
ех, успокои ме...Първоначално написано от insane7
![]()
Lexynnka
нищо особено, явно съм си направила грешни изводи.Първоначално написано от insane7
все тая е всъщност дали пушиш, или не, то си е за теб. И така. Нещо разговорът кривна в съвсем друга посока.
хора, аз отивам да ям и да гледам филм
чао ви![]()