- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.44
2-3 дни някъде останаха..![]()
Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.
мхм....ако нямахме мат утре, щях да ида само да си занеса тетрадката по геогр...че оная ме накара да преписвам тетрадка![]()
Lexynnka
здравейте
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Аз още си нося учебниците, че мойте даскали не знам какво ще им дойде на ума...Първоначално написано от L0ST
![]()
ЗдравейПървоначално написано от insane7
![]()
к'во праите самички тук
Преживяваме .. По малко , та да има за всеки ден .. ти ?Първоначално написано от insane7
Аз ся вече само тетрадките, по почти сичко съм оформен... по мат не ни иска учебници, така или иначе от некви сборници решаваме.. по история утре ще нося, че тоя полудял даскал ой го н какво ще му хрумне... ще е баси кефа при 1 5-ца и 2 6-ци а ми остави 5 за срока...Първоначално написано от uMnePaToPa
![]()
Lexynnka
скука голяма... нема кво да се прави.... Ти кво праиш слънце?Първоначално написано от insane7
![]()
Lexynnka
Ако е откачен .. само тогава..Първоначално написано от L0ST
![]()
аз пия вода, слушам музика и се оплаквам на една приятелка..
Не знам защо, но ми се ходи на даскало![]()
откачен е.... Наиш ли ва презентация направихме по случай разника на даскалото, пускаха я и на празника пред цялото даскало.. той нибеше поръчал да я правим, тоя обяснява какво да има в нея и т.н... и ай-накрая след нз си колко седмици работа по нея ня даже оценка не написа... ш му еба майката..Първоначално написано от uMnePaToPa
![]()
![]()
Lexynnka
Аббре.. Не дей да се оплакваш.. дай го по-твърдо..![]()
за кво се оплакваш?Първоначално написано от insane7
То и на мен ми се ходи... но не да уча...![]()
![]()
Lexynnka
В моето даскало т'ва не може да стане... Аа. и най-вече е моя клас..Първоначално написано от L0ST
![]()
кое от сичките работи?Първоначално написано от uMnePaToPa
![]()
Lexynnka
е, то ние вече няма да учим за това сигурно ми се ходиПървоначално написано от L0ST
![]()
простотии..
Да направи някой нещо и да не си получи заслуженото ..Първоначално написано от L0ST
http://vbox7.com/play:8a41a829 - тоя ме удари направо![]()
Блазе ви... а аз трябва и утре да се мъкна... и вторника..Първоначално написано от insane7
![]()
Lexynnka
Първоначално написано от uMnePaToPa
Ем тея идиоти мн страхливи... аз си отворих устата рпед него и почти се скарахме.. другите си мълчат като риби...![]()
Lexynnka
Няяма такива работи при нас.. смятай , че и да не сме прави ,а господина/госпожата да са прави ги караме да си мислят ,че не са.. чудят се чак к'во да кажат..Първоначално написано от L0ST
![]()
Айде аз ставам за сега, че тряя да се къпя.. към 23:30 ще намина пак![]()
при нас нещата са други, малко хроа смеят да спорят, дори и когато са прави... и тва ем усеща да видя колко отворен съм станал напоследъкПървоначално написано от uMnePaToPa
![]()
Lexynnka
And I woulda did anything for you
To show you how much I adored you
But it’s over now, it’s too late to save our love
Just promise me you’ll think of me everytime you look up in the sky and see a star
здравейтее![]()
I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)