- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.44
Еми мен лично повече от два пъти няма как да си ме хващал, ама нейсе![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
мале, още си нося последствията от четвъртък.краката ми са още супер нахапаните, от днес вече и коремчето.
![]()
Аз ще ти кажа друго.. да прочетеш подписа ми на профила точно под това дето съм писал и да не се занимаваш с такива, който ти казват какво да правиш.. писнало ми е от такива....(няма да казвам нищо , за да не обидя някой) , така че прави к'вото искаш и не ги слушай .. ОК ?Първоначално написано от L0ST
Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.
Ем, то и аз не обичам...ама кво да направя, така си е, това е героизъм сега..Първоначално написано от mArMaLaDkA
Най са ми жалки хорицата дето пит там вко пият и на другия ден ми се похвалят как са повръщали
![]()
![]()
Lexynnka
Зная, споко... Да ти кажа изобщо не ми пука ой какво ми казва... 12 години ми укаше, последните 3 - не.... Но рекох айде да не продължавам тоя спор, че нещо съм в кеф днеска, та да не си развалям насторниетоПървоначално написано от uMnePaToPa
![]()
Lexynnka
като говорим за повръщане, се сещам как една съученичка се тъпче(ше) с мазни баници и като я попитах 'що пак нагъва такива гадории(при все, че по-рано имахме разговор, че искала да отслабва, нищо че е кльощава), тя каза, че щяла после да я изповръща.тва пуберитета не влияе добре на всички, факт.
Ти поне знаеш , че моето винаги е развалено , та не ебавам никой аз.. В крайна сметка к'во ? тряя да им търпя гламотийте и простотийте ли или да ми вземат душата ли к'во !?! Хах .. задната ми е счупена и аз също чупя наред... Никой не ми е казвал какво да правя 17 години , няма и да ми каже... Taка че еби ги в гъза...Първоначално написано от L0ST
Тва не ще да е пуберитет, ами ще е анорексия или булимия
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
това е булимия... и е болестно състояние..Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Lexynnka
Чааакай , чакай малко .. Не казвам , че аз съм го измислил и да, верно е , от песен е цитата и к'во от т'ва ??! Искам да ми постнеш мястото където съм казал , че това е мое ?!? И не ми обяснявай на мен за Насио и за незнам си кой ... Да от песен е цитата и ми дай да видя къде съм казал , че е мое... Къде тръгна да ми обясняваш от къде е и от кой е и кой к'во е казвал.. Важното е аз какво казвам..Първоначално написано от Annonimous
заеби, не си струва да се разправя човек с глупостите из форума....пък в реалния живот, малко са хроата които смея да ги ръсят без да се замислятПървоначално написано от uMnePaToPa
![]()
Lexynnka
Tи така като ме гледаш , мислиш ли , че аз мисля ?!?Първоначално написано от L0ST
ти пък, ако не можеш да се отпуснеш в компанията на приятелите си и ти трябва алкохол, за да станеш душата на компанията, значи положението е много зле. ;\
да... при мен всичко действа на обратно... като се напия и спеквам... ти трябва да си от моята компания .. ъс сигурнсот си, че ме познаваш толкоз добреПървоначално написано от Annonimous
Lexynnka
Първоначално написано от uMnePaToPa
Не знам... аз лично мисля, човека ако не ми е направил нищо няма да седна да го плюя без причина я...както често става по форумите, това имах в предвид
Lexynnka
Aз ли от к'во съм болен ?? Хах .. в форума няма хора , който да ме познават и да ти обяснят от какво съм болен... Иии да, верно е .. безчувствен съм сега , винаги съм бил безчувствен и винаги ще продължавам да бъда такъв.. А нали съм гъзар* и нали това е "гъзарийка" както ти го наричаш си е лично мой проблем.. Стига ми обяснявай за твойте RR ..Първоначално написано от Annonimous
преструфковците се пише с В моето момче и като те гледам к'ви изразчета ми употребяваш , гледам си от най-непревзетите...Първоначално написано от Annonimous
Бах мааму чоек.... той българският ти е толкова зле, че се чудя как си стигнал до 10-ти клас...![]()
Lexynnka
Кой е 10 клас бе човек !?!?Първоначално написано от L0ST
анонимния мисля, че е 10-тиПървоначално написано от uMnePaToPa
Lexynnka
Първоначално написано от L0ST
T'ва дете не е на повече от 12-13 максимум 14 годинки .. 10 клас
Ако е 10 клас, аз по неговата логика трябва да съм пенсионер вече...
MaраПървоначално написано от SonataArctica