.
Отговор в тема
Страница 36 от 108 ПървиПърви ... 263233343536373839404686 ... ПоследнаПърви
Резултати от 876 до 900 от общо 2694
    Еми мен лично повече от два пъти няма как да си ме хващал, ама нейсе

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

мале, още си нося последствията от четвъртък. краката ми са още супер нахапаните, от днес вече и коремчето.

Град
    * South Central *
    Цитирай Първоначално написано от L0ST
    А аз пък мислех, че форума е свободен и мога да си пиша каквото си искам, още пвоече в тази тема... но добре щом държите - спирам...
    Аз ще ти кажа друго.. да прочетеш подписа ми на профила точно под това дето съм писал и да не се занимаваш с такива, който ти казват какво да правиш.. писнало ми е от такива....(няма да казвам нищо , за да не обидя някой) , така че прави к'вото искаш и не ги слушай .. ОК ?
    Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.

Мега фен Аватара на L0ST
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Цитирай Първоначално написано от Annonimous
    ^ а си мислех, че само аз не обичам подобни изпълнения.
    аа то бива бива ама то вече несе търпи по цели нощи напрао несе спират кат ш са зарибяят да варят в кофата ги е
    ъъъ, аз говорех на Александър относно това, че не обичам хора, които се наливат с алкохол отведнъж и после развалят веселото на всички.

АделинО, здравей.
    Ем, то и аз не обичам...ама кво да направя, така си е, това е героизъм сега.. Най са ми жалки хорицата дето пит там вко пият и на другия ден ми се похвалят как са повръщали
    Lexynnka

Мега фен Аватара на L0ST
    Цитирай Първоначално написано от uMnePaToPa
    А аз пък мислех, че форума е свободен и мога да си пиша каквото си искам, още пвоече в тази тема... но добре щом държите - спирам...
    Аз ще ти кажа друго.. да прочетеш подписа ми на профила точно под това дето съм писал и да не се занимаваш с такива, който ти казват какво да правиш.. писнало ми е от такива....(няма да казвам нищо , за да не обидя някой) , така че прави к'вото искаш и не ги слушай .. ОК ?
    Зная, споко... Да ти кажа изобщо не ми пука ой какво ми казва... 12 години ми укаше, последните 3 - не.... Но рекох айде да не продължавам тоя спор, че нещо съм в кеф днеска, та да не си развалям насторнието
    Lexynnka

като говорим за повръщане, се сещам как една съученичка се тъпче(ше) с мазни баници и като я попитах 'що пак нагъва такива гадории(при все, че по-рано имахме разговор, че искала да отслабва, нищо че е кльощава), тя каза, че щяла после да я изповръща. тва пуберитета не влияе добре на всички, факт.

Град
    * South Central *
    Зная, споко... Да ти кажа изобщо не ми пука ой какво ми казва... 12 години ми укаше, последните 3 - не.... Но рекох айде да не продължавам тоя спор, че нещо съм в кеф днеска, та да не си развалям насторнието
    Ти поне знаеш , че моето винаги е развалено , та не ебавам никой аз.. В крайна сметка к'во ? тряя да им търпя гламотийте и простотийте ли или да ми вземат душата ли к'во !?! Хах .. задната ми е счупена и аз също чупя наред... Никой не ми е казвал какво да правя 17 години , няма и да ми каже... Taка че еби ги в гъза...

Тва не ще да е пуберитет, ами ще е анорексия или булимия

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на L0ST
    като говорим за повръщане, се сещам как една съученичка се тъпче(ше) с мазни баници и като я попитах 'що пак нагъва такива гадории(при все, че по-рано имахме разговор, че искала да отслабва, нищо че е кльощава), тя каза, че щяла после да я изповръща. тва пуберитета не влияе добре на всички, факт.
    това е булимия... и е болестно състояние..
    Lexynnka

по-скоро позьорщина, отколкото болестно състояние.

Град
    * South Central *
    момче слагаш в подписа си цитати от песни и си мислиш че ти си ги казал точно пък насио дето го казва тва даже той да не признава се вслушва в всичко около него и не взема всичко с леко мисъл и не мисля че ти си чоека точно дето тр казва кое как, сякаш аз немога да кажа като неми харесва нещо ама нали го е казал чоека - прая го щото мога и щот ми става аре опраайте са
    Чааакай , чакай малко .. Не казвам , че аз съм го измислил и да, верно е , от песен е цитата и к'во от т'ва ??! Искам да ми постнеш мястото където съм казал , че това е мое ?!? И не ми обяснявай на мен за Насио и за незнам си кой ... Да от песен е цитата и ми дай да видя къде съм казал , че е мое... Къде тръгна да ми обясняваш от къде е и от кой е и кой к'во е казвал.. Важното е аз какво казвам..

Мега фен Аватара на L0ST
    Ти поне знаеш , че моето винаги е развалено , та не ебавам никой аз.. В крайна сметка к'во ? тряя да им търпя гламотийте и простотийте ли или да ми вземат душата ли к'во !?! Хах .. задната ми е счупена и аз също чупя наред... Никой не ми е казвал какво да правя 17 години , няма и да ми каже... Taка че е** ги в гъза...
    заеби, не си струва да се разправя човек с глупостите из форума....пък в реалния живот, малко са хроата които смея да ги ръсят без да се замислят
    Lexynnka

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Ляляляляля

Град
    * South Central *
    Ти поне знаеш , че моето винаги е развалено , та не ебавам никой аз.. В крайна сметка к'во ? тряя да им търпя гламотийте и простотийте ли или да ми вземат душата ли к'во !?! Хах .. задната ми е счупена и аз също чупя наред... Никой не ми е казвал какво да правя 17 години , няма и да ми каже... Taка че е** ги в гъза...
    заеби, не си струва да се разправя човек с глупостите из форума....пък в реалния живот, малко са хроата които смея да ги ръсят без да се замислят
    Tи така като ме гледаш , мислиш ли , че аз мисля ?!?

ти пък, ако не можеш да се отпуснеш в компанията на приятелите си и ти трябва алкохол, за да станеш душата на компанията, значи положението е много зле. ;\

Мега фен Аватара на L0ST
    поне имат с к'во да се хвалят а ти сигурно кат се напиеш и спекваш аз точно пък гледам кат се саберем на голяма поста да се напия по бързо да се отпусна и прая кефа на цялата компания мойка щот кат са налея с бира водка и ром не повръщам нищо ми няма и сам ебахти веселия, точно пък някой като спече и 'разваля кефа' тряя му се помогне Д**а
    да... при мен всичко действа на обратно... като се напия и спеквам... ти трябва да си от моята компания .. ъс сигурнсот си, че ме познаваш толкоз добре
    Lexynnka

Мега фен Аватара на L0ST

Tи така като ме гледаш , мислиш ли , че аз мисля ?!?

Не знам... аз лично мисля, човека ако не ми е направил нищо няма да седна да го плюя без причина я...както често става по форумите, това имах в предвид
    Lexynnka

Град
    * South Central *
    така го каза че все 1 ти си го казал бе к'во? и пък аз щи кажа точно че песента е на респект рекърдс и мойка т'ва пък точно ти ако земаш всичко без чувства и не слушаш кой кво ти говори ти си някав безчувствен сеш са щото няя човек които да не даде няк'во внимание на нещо което му е казал някой пак яня го разбереш в случея го слагаш в подписа си само за "гъзарията" щото само тея психично болните няят чувства ама даже и те имат тайче незнам от к'во си болен
    Aз ли от к'во съм болен ?? Хах .. в форума няма хора , който да ме познават и да ти обяснят от какво съм болен... Иии да, верно е .. безчувствен съм сега , винаги съм бил безчувствен и винаги ще продължавам да бъда такъв.. А нали съм гъзар* и нали това е "гъзарийка" както ти го наричаш си е лично мой проблем.. Стига ми обяснявай за твойте RR ..

Град
    * South Central *
    РР? е аре прай рр аз нти обесняям просто мразя преструфковците а ти за мене лично си доста превзет, аре махам се от тука че и 2мата сте ми някви бавни просто несте ми приятни
    преструфковците се пише с В моето момче и като те гледам к'ви изразчета ми употребяваш , гледам си от най-непревзетите...

Мега фен Аватара на L0ST
    Бах мааму чоек.... той българският ти е толкова зле, че се чудя как си стигнал до 10-ти клас...
    Lexynnka

Град
    * South Central *
    Бах мааму чоек.... той българският ти е толкова зле, че се чудя как си стигнал до 10-ти клас...
    Кой е 10 клас бе човек !?!?

Мега фен Аватара на L0ST
    анонимния мисля, че е 10-ти
    Lexynnka

Град
    * South Central *
    анонимния мисля, че е 10-ти
    T'ва дете не е на повече от 12-13 максимум 14 годинки .. 10 клас Ако е 10 клас, аз по неговата логика трябва да съм пенсионер вече...

Мега фен Аватара на SonataArctica
    proba

Град
    * South Central *
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    proba
    Maра

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си