- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.44
Ти само тежко ли си дигал за тази ръка? Или сериики тежко, 2-3 пъти леко и после пак тежко?Първоначално написано от uMnePaToPa
Яворе, то не е важно да видиш къде ти е грешката, а да я разбереш!
Първоначално написано от lenito_sf
Ааа, няма край! Ся сме още в началото![]()
Кво праиш, Лен![]()
Lexynnka
Само тежкоПървоначално написано от Nakadah
Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.
какво прави заека след като навърши две години ...
.. почва трета![]()
утре се чудя дали да ходя за първи час или изобщо да не си правя труда и да се занеса за 3-4-ти? Какво бихте избрали?![]()
после четвърта нали..Първоначално написано от SilverRain
![]()
тцУ ... 3 и половина.... ако доживее до четвъртата банкетПървоначално написано от uMnePaToPa
![]()
![]()
3-ти мн ясно... аз за съжаление трябва да ида за 1-ви, че по физика още не съм оформен (смис не ми е написана оценката) и току виж оная рече да се изгаври с мен...Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Lexynnka
То не се знае нали ще доживее и до 3 и половина..Първоначално написано от SilverRain
![]()
вие още ли не сте свършили бе?
Абе SilverPain стана ли блондинка?![]()
Първоначално написано от SilverRain
![]()
[/quote]
Знаеш ли, как върви в тавата с ориз т'ва ?![]()
неее ... абсолютно всички ме съветват да не го правя ... и не см се замисляла ощеПървоначално написано от Nakadah
![]()
аз не знам дали ще ме дооформят по испански, ама ми е досадно. смисъл, бързам да отида и като отида - пречела съм на репетициите на групата('щото някои от класа ще участват в едно мероприятие), отсъствия не пишат и без това... плюс това утре изкарват списъците с резултатите от изпита и имам нужда от сериозна психическа подготовка.Първоначално написано от L0ST
![]()
Знаеш ли, как върви в тавата с ориз т'ва ?Първоначално написано от uMnePaToPa
[/quote]
http://images.icanhascheezburger.com...0920640109.jpg
знам азз ...ох мамии
![]()
![]()
http://1.bp.blogspot.com/_aA6qUfZ7p3...hko-s-gubi.jpgПървоначално написано от SilverRain
![]()
![]()
гладен съм!!Първоначално написано от uMnePaToPa
![]()
Lexynnka
Вкусно изглежда нали ?![]()
аз заешко не обичам... но все пак съм гладен.... ше ида да потърся ещо сладко... дано има шоколад, че не помня дали не го доизядох миалата нощ![]()
Lexynnka
ох много ... ама защо говорим за храна ... и като си гледам пиленцето вкъщи ...след малко може да останат само перата
Aз не съм толкова претенциозен.. мога и пилета да ям, aко го споделиш![]()
ама въпроса е за кого първо ще стигне тва пилеПървоначално написано от uMnePaToPa
![]()