- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.44
Ако не слушаш, ще се пляскамеПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Първоначално написано от insane7
начи да се замисля.... може и да не слушам вече...![]()
![]()
Lexynnka
Да не си посмялПървоначално написано от L0ST
Ще боли!![]()
оф, руската изобщо не е това, което я изкарват. факт е, че има повече момичета, отколкото момчета(особено, след като любимия ми випуск 2010 завършиха ;\), ама рядко се появява някое яко тъпо парче, което да вири нос и да си мисли, че училището е нейна собственост. и така. от моя клас ще са едни симпатични добри девойки, които цигара и алкохол не са помирисвали през живота си.и да, ще дойдат 2 от 3-те ни момчета в класа.
и толкова. от другите класове си нямам и на идея кой ще идва и кой не. бе ще ви е забавно.
А Н. как така не изяви желание да дойде, смисъл, тя си пада по екскурзии и такива работи?
еее на ХП има решение Remove WGA Ако искаш потърси трябва да го има и за 7цатаПървоначално написано от L0ST
или ако намериш кракната 7ца пиши ми в скайп че и аз търся
![]()
![]()
Diiddy
![]()
Много ли? Може би си заслужава...Първоначално написано от insane7
![]()
![]()
Lexynnka
Не съм говорила с нея и не знам. Ние напоследък не сме толкова близки както преди ;ддПървоначално написано от mArMaLaDkA
Не знам как ви изкарват, но всяко училище си има такива кучки все пак..![]()
Значи с тези от класа ти може и да се разбираме![]()
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._2924630_n.jpgПървоначално написано от insane7
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Diiddy
![]()
не не не не не, ти трябва да ме слушаш.. нема друг начинПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
оу сетих сеПървоначално написано от chefk0
![]()
![]()
Еми сигурно има.... сичко заминава на кино, аз попринцип като го инстлирам си правя image (back up), че да го възстановявам бързо... ся трябва сичко а ново, пък инсталирането на драйвери за видеото на лаптопа си е така да се каже - ужасно - тея педераси се ебават нещо и не са драсни wddm driveri за седмицата, та... гадна работа..Първоначално написано от chefk0
![]()
Иначе аз си ползвах до сега една пре активирана версия и я бях наслагал на 3-те PC-ta у нас и на лаптопите... + на сума си му и приятели... пък ся акто black list-наха ключът ...![]()
Ще търся..аз почти си бях уредил един оригинален ключ от даскало, те ги раздават без пари на училищата..ама нещо се размина, не помня кво, пак ще дрънкам някой..![]()
Lexynnka
добре де.... ще те слушкам многоПървоначално написано от insane7
![]()
А ти мен?
Lexynnka
Тва н95 ли е?Първоначално написано от chefk0
![]()
Lexynnka
18-годишния, струва ли ми се, или наистина не си си изчистил огледалото?д'ге, не може така!
![]()
Ади, приятно прекарване на лагера, ако не се засечем някоя друга вечер.Бтв, вие имахте ли изпит?
Аз в мойто даскало на една даскалка кат и оправях компа и бяха още на ХП (твааа май беше 9-10 клас..) сега не ги знам на кво са ако са на 7цата може да си изпрося и аз един ключ като нищоПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
Diiddy
![]()
Мармаладке верно ли имате 3 момчета? Ние пък имаме 3 момичетадобре де... формално погледнато са 4, ама то не може да се орпедели къв пол е едното...
![]()
Lexynnka
той далеч още ама мерсиПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Имахме, имахме. И аз нещо се изложих.![]()
да. 26 кокошки сме в клас, а трите момчета са за цвят.
ЕДИТ : и аз се изложих, и то много. времето не ми стигна, бях и притеснена и... да. мармалад.![]()
От толко кофеин днес няма да мога да спя![]()
Аз теб? От време на времеПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
ДамПървоначално написано от L0ST
Мармаладке незнам може и да не е чисто аз на ташак реших да се снимам не го правя много често.. ии зеха ,че ми харесаха някои снимки и ги оставих![]()
![]()
Diiddy
![]()
Мен ен може ме накара да преинсталирам омпютри даскала... Той и го казва, че може да умра от мързел някой ден... Ама аз кво да направя -него го домързя да ми помогне с проекта по информатика, мен ме мързи да помагам тамПървоначално написано от chefk0
![]()
Lexynnka
ш съ пляскаме тогава...Първоначално написано от insane7
![]()
Lexynnka
хахаахха не просто не разбира много от комп и ме накара да и сложа БГ ... и за тва пък и да се подмажа за 6цатаПървоначално написано от L0ST
![]()
Diiddy
![]()