- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.44
Партия за нови ?Първоначално написано от DaemonBoy
![]()
![]()
![]()
Diiddy
![]()
Чефо имаш ли при тебе?![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
аз като обера утре царевицата на село ше ви дам ... няма нужда да купувате
Още 2-3 ама са циганчетаПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
Diiddy
![]()
Мале аз съм я обиждал,я се върни малко по-назад в постовете да видим кой-кой,тва ти е малко,ама айде,че си момиче.Първоначално написано от SilverRain
То не беше по адрес на хуй,визия,ама айде щом смяташ,че си права ...
Ся ще кажеш,че пак те обиждам,ама ти си точно като една овца ... ходи,пасе,сере и дава мляко и ако няма някое куче да е прибере в стадото,тя сама няма да се прибере,така и ти,ама ти по-зле,казват ти да се прибереш,ама ти се инатиш и нещеш да признаеш,че си започнала всичко!
Браво,браво,можеш да си запазиш един кочанПървоначално написано от SilverRain
![]()
виж сега за "мъжкия полов орган" нямаше да коментирам, но след като ти казах че си най-големия ... ти реши да ни споделиш че си С най-големия, тука не см ти виновна, просто не можех да позволя да се самозалъгваш![]()
няма да кажа че ме обиждаш .. ама не бях ли коза ?
знам че аз см започнала всичко, ти прост селянино реши да продължиш ... еми аз и така до утре мога![]()
Щом аз съм прост селянин и съм решил да продължа,то следва,че ти си още по БИТА селянка и от мен и реши да допродължиш,явно те копа от вътре,че някой ще те помисли за селянка ли,спокойно и селянина е човек,просто по-тъп и по-ограничен ....Първоначално написано от SilverRain
Еее,ся ако кажеш,че коза е обида ....няма да кажа че ме обиждаш .. ама не бях ли коза ?
Това е едно много полезно животно ... Дава мляко,прави се сирене,месо ... малко мирише но това се оправя след бърз душ и афтършейф![]()
Ако искаш да продължим,с удоволствие бих те поканил в скайп,ако ми дадеш,щото тука е кофти,верно някой ще ни помисли за бити селяни (ти не знам дали си)
вземи си билетче за вип ложето ..Първоначално написано от Tedchy
Продадох последния на един дърт кочПървоначално написано от SilverRain
![]()
филма свърши граждани ... след малко ше ми спрат и нета, че в селоо ...![]()
Ех милатаПървоначално написано от SilverRain
Кажи на жена ти от града да ти вземе от тоя нет на мтел или глобул
![]()
![]()
![]()
Diiddy
![]()
ААААА и забраих..
ако може да ми запазиш 10на литра млЕко за утре![]()
![]()
![]()
Diiddy
![]()
таман си направих сандвич и седнах да гледам... и вие пък спряхте...![]()
Lexynnka
Айде много здраве от мене. Лека ви нощ
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Вия ни взехте за мезе тука,да го ,,,Първоначално написано от L0ST
![]()
Първоначално написано от aciko
![]()
Нищо..утре може пак да се по карате тука...нека да има нещо различно в тая тема от "здр, ко пр"![]()
Lexynnka
найш ко трудно се доят овцете бе чефо ...Първоначално написано от chefk0
ама добре
Айде де знам ,че ме харесваш и би го направила заради менПървоначално написано от SilverRain
![]()
Diiddy
![]()
ся се очаква аз да се навия и да ти кажа да и да пратя ей тая емотикона :Първоначално написано от chefk0
![]()
пробвай пак ...