- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.44
ако пуснеш някоя по-нормална снимка, дори бих се навила да кажа, че си симпатяга.но това с огледалото не мога да го преглътна!
![]()
Само аз мога да те пляскамПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Алекс аз кво да кажа като цялото даскало сме около 1000 души и имаме към 50 момичета ???![]()
![]()
В моя клас няма ни 1..
![]()
![]()
![]()
Diiddy
![]()
Хах, моят даскал разбира доста...но още година и го минавам по информатикаПървоначално написано от chefk0
аз както уча паралелно 2 езика за програмиране..
![]()
на нокиата wi-fi то акк и е... моят како нямаше нз как щях да изкарвам в часовете...те даскалиците се мръщят когато спя...![]()
![]()
Lexynnka
Е кво да напрая да тръгна да се снимам отгоре ли ? Тва пък е ебахти тъпотията... Айде да видиш ,че съм добра душа ще потърся някоя друга ама поне ти като не искаш да те видя си кажи името и годинитеПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
Diiddy
![]()
ебах му майката... то така се губи целият кеф от пръскането с вода през лятото...Първоначално написано от chefk0
![]()
Lexynnka
wi-fi То е перфе само че тва е тъпото че около даскало не ловя... и сега ще гледам от Мтел дали има някви сностни суми да плащам отделно за МБ нет ...Първоначално написано от L0ST
![]()
Diiddy
![]()
не знамПървоначално написано от L0ST
ти да нямаш мерак да ме пляскаш![]()
![]()
Еее ама ние сме мъжка гимназия и за тва (Варненска морска гимназия)Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Diiddy
![]()
е, вие за конкурса "Мокра фланелка" ли ги пръскате? Бахти, хич не е джентълменско така!![]()
Отгоре е селяния да се снимаш, имах предвид стойката. Аз снимки съм си пускала поне пет из форума - с това се приключва въпроса. Дерзай(и търси).![]()
Мармаладкеееее http://prikachi.com/images/652/2268652I.jpg
Заповядай :P :P :P
Diiddy
![]()
След малко ще потърся в този раздел ли е поне или неПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
Diiddy
![]()
Айде дечица отивам да се къпя аз после ако сте будни ще ви пиша![]()
Diiddy
![]()
A в моето даскало има 4 безжични рутераПървоначално написано от chefk0
Ловя от всякъде... нот е и мн хроа имат навик да осят лаптоп из даскало, чи разни презентации из часовете показват ... пък и си играем де.. (то и аз преди доакт не ме мързеше носех)..
Пък сичкибг оператори дерат кожата за безжичен нет... то си е нарпаво срамно такива цени да имат... аз мяот gprs съм го спрял, че все се набутвах... Искаш ли да чуеш нещо интересно - не е нужно да имаш настройките, че да го ползваш - може да си мислиш, че не ти е анстроен и да си спокоен - всъщност настройктие са формалност... без никакви настройки може да си го ползваш и да ти взима пари..![]()
Lexynnka
Първоначално написано от mArMaLaDkA
хубава гледка има, а на тях не м рпечи... .![]()
Lexynnka
Тва го знам аз на моя не съм му слагал никви настроикиПървоначално написано от L0ST
![]()
Diiddy
![]()
ти, да.Ама сега не ми се търсят снимки да показвам приликата.
![]()
Иначе съм пускала и в този раздел, и във "всичко тийн накуп", само че отдавна. Кой знае къде са затрити.![]()
чефко ли бре? глупостиПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
'бахти кифлите, майна.Първоначално написано от L0ST
![]()
абе, прилича на тузаро, бе! точка!![]()