- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.44
Е, факт, но все пак в днешни дни всяка втора Българска(и не само) тийн метъл банда свири Metallica. Иначе са добри.Първоначално написано от SonataArctica
Добре, ето малко по удължена версия:
Металика -> класика -> популярна -> много се свири -> всеки я свири -> да ги свириш става клише, освен ако не е за загрявка.
Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.
Аха, също доказателство, че това да свириш кавъри на Металика с групата си е банализирано клише. Металика сами по себе си не са клише, да ги свириш обаче е изтъркано, че и протрито.Първоначално написано от SonataArctica
Е тя на мацката едва ли й свирят песни през час, така, че сигурно и от Master Of Puppets ще се впечатли. Баси, толко ме изнерви това, че на Джулая, доколкото си спомням (то аз толко си и спомням де) , май само една банда не изсвири нито една песен на Металика...а бяха 5 или 6 групи, които подгряваха на Кен Хенсли. Знам, ще кажеш Metallica са класика, няма как да минат без тяхно парче, но на мен не ми се нрави тоя стереотип.
(facepalm) Добре, накратко - не е нужно да свириш песен на Металика, за да направиш джам който да се хареса на всички....Първоначално написано от SonataArctica
Ми глей са как си прахосвам времето тука, а тряя да ходя в една приятелка.. Ама нищо, здраве да еДобро утро!Как е ?![]()
Що?Зло да е.![]()
Добър вечер.![]()
ае лека..