- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.44
Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
ми любопитно съм
Ако дадеш и ти снимка а не ме караш да търся..
![]()
![]()
Diiddy
![]()
ама все пак ако дадат някакви хубави пари бих се вслушала в някоя оферта maybe..Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Ай стига бе...аз теб никога не бих си те дал..Първоначално написано от insane7
![]()
Чефко снимка ли скаш? Потърси с търсачката като ключови думи: снимка и като автор - нея... бас ловя, че на първата страница ще я намериш![]()
Lexynnka
много сте ми странни така, като започнете да искате снимки на хора, с които реално никога няма да се видите. убягва ми смисълът на цялото занятие.
Ади(;д), той за много неща не си върши работата. Зимата беше култово, когато в най-големите снегове, снегорините вървяха с вдигнати гребла(ако изобщо се срещнеха по улиците) , а преди месец, при 18+ градуса, продължавах да виждам снегорини.
![]()
тва на снимката не е мармаладка бе...Първоначално написано от chefk0
![]()
Lexynnka
![]()
Стига си ги пускал толкова големи, бре.
Еба майката на страницата![]()
оо я дай да видим мармаладчето
Е тва е така ама ми е инт да видя с какъв човек си пиша отсрещаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
Diiddy
![]()
аз мармаладка точно за 1 мин я намерих...ама няма да ви развалям кефа от търсенето![]()
Lexynnka
честно ли? че аз последно откакто пусках снимка тук, сигурно 5 вола сте направили на темата за снимки.![]()
да не се окаже, че пак сте се объркали.![]()
Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Така ще бъде.. Ама все пак си обичам Русе;д
Ама защо мислиш че смятам че това си ти ? просто ми харесва кака Ади и за това я пуснахПървоначално написано от insane7
![]()
Diiddy
![]()
Нещо ви е станало, сериозно! Как още не сте налягали сичките се чудя![]()
Lexynnka
йес, бе!и все пак, тая снимка е маса грозната, нефотогеничната и етц. Не бях спала, бях болна и прочее.
![]()
Моля се Аделина да ме засече някой ден из любимото Русе и да ви каже, че приличам на човек.![]()
о babyПървоначално написано от L0ST
аз теб чакам, че да си легнем![]()
Как да легна като за втори ден ставам в 14 ? Ама искам не искам след малко ще го напрая ,че иначе тряя ходя до магазина за цигари пък и утре ще ставам в 8 ..Първоначално написано от L0ST
![]()
Diiddy
![]()
А ще спим ли (тва само за инфо)?Първоначално написано от insane7
![]()
![]()
Lexynnka
Е като е така дай тогава по хубаваПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Diiddy
![]()
кака ти Ади не е чак толкова за пред хора.. ще ги докараш до инфаркт с тези големите снимкиПървоначално написано от chefk0
![]()
![]()
бах мааму... аз заспах в 6 и към 10-11 излязох да тичам нагоре из горатаПървоначално написано от chefk0
![]()
Lexynnka