- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.44
айде милички, аз отивам до болницата за 30-40 минути ..
Lexynnka
'бахти гнусния "натурален сок", има вкус на степче. ;\
и ми е отпаднало.
и ми се гади.
и нямам апетит.
;\
ама имам сок.
оф, той ми е най-малкия проблем. може ли да се чувствам тооолкова отвратително?(риторичен въпрос)
пламене ти на тва нет ли му викаш аз дето го цепя на 2 компа и имам 2х по-добра скоростПървоначално написано от plamba95
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
ааа..ти се бъркаш..Първоначално написано от mArMaLaDkA
Пешо, то хубаво го цепиш на 2 компа ама при едновременно сваляне и ти е 2х?![]()
На мен единият нет ми е към 60-70мб/с (към 7-8МБ/с) обаче го спряха, че съм забравил да го платя...![]()
Lexynnka
и аз така си мисля. Вчера стоях до един много готин тип в асансьора, навярно така съм забременяла. ;\Първоначално написано от SonataArctica
мм не стабилно си тегля по толкова и от дватаПървоначално написано от L0ST
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Лъчо не се мъчи.... направо да заминава в раздел Секс...те там са специализиани да тговарят на въпроси "Бременна ли съм?" без абсолютно икаква информация...![]()
Lexynnka
Имаше една дето питаше дали е бременна, защото някъф и се е изхвърлил в устата: подобно тоя: http://i40.tinypic.com/mbjtzr.gifПървоначално написано от L0ST
![]()
^ там отговорът винаги е "бременна си с тризнаци". скучно е така, никво разнообразие.
и вие сте скучни.
;\
садец.
Там е мн забавно попринцип.. (в раздела)Първоначално написано от SonataArctica
![]()
Lexynnka
и отговорът: другия път опитай с нещо по-твърдоПървоначално написано от SonataArctica
![]()
Lexynnka