- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКС ЗА ПЪРВИ ПЪТ
Просто съм любопитна какво Ви е отнушението
.. закво пък да отблъсква.. мм тва е тъпо .. никой не се е родил перфориранна който го отблъсква да си хване курва тя е ебана вече за да е курвичка
![]()
Според мен няма смисъл - Момчетата да отблъскат девствено момиче,но все пак си е до човек..Разни хора,разни идеали
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
________________Първоначално написано от ReachlessGirl
много тъпо дори мога да кажа ;] все пак по-добре да е девствена и да си и първи отколкото да е като няква кофа отдолу ;]![]()
Да, отблъсква ме.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Що пък да ме отблъсква?Като знам,че аз ще съм и първия даже ми е супер...
Мен ме отблъсква !
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
даПървоначално написано от Bianc0
и аз ако бях момче, бих се радвал![]()
Въпроса не е до отблъскване. Вие го изкарахте все едно изпитват отвращение или ги е гнус, а изобщо не става въпрос за това. Отблъсква ги отговорността, която поемат с това си действие. Не всеки е достатъчно отговорен за да бъде първи на някое момиче, а дайте да се разберем, че е по - добре сульо да знае по - отрано и да се откаже да ти е първия, отколкото да те отвори, колкото да се почувства голям в очите си и после да ти бие дузпата.
Не е отблъскващо , защото всеки е бил девствен , но случая е по-деликатен , когато става въпрос за секс.
Според мен на момчетата не им пука мн дали мацето е девствено или не. Ние сме тия дето все си мислим "ама сега дали ще му хареса да е с мен като ми е за пръв път?", "ама дали ще бъде внимателен?" и тн и тн.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Еми от девствено момиче какво да ме отблъсква даже ме кара да съм много по внимателен, щото по тоя начин тя все едно ми дава нещо дет няя да мое да го върне пак и тфа ме кара да се чуствам специален за нея колкото и тъпо да звучи за някои ,а колкото до отблъскването , отблъскват ме разни дет вече не знаят бройката на тея дет са ги оправили (курварлъка) ...![]()
И защо ако може да поясниш???Първоначално написано от Sa6eks
![]()
Дразнят...пънове са. Ако съм тръгнал само за секс, твърдно не. За някоя която обичам, аре 3-4-5 пъти се прежалват, ама такива дет бих обичал ...нещо не са в изобилие. А секса трябва да е в изобилие![]()
Не![]()
![]()
F**K YOU!![]()
![]()
-__________----_____|]= ==
...../_==o;;;;;;;;_______.:/
.....), ---.(_(__) /
....// (..) ),
...//___//
..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
_________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______
ОМГ! За кво да ви отблъсква? .. То даже трябва да ви радва, че вие ще бъдете тия дето ще я '' отворят ''![]()
П.П - Женско съм! xD