- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Махмурлук.
Звучи логично.Може би си прав, при мен емпиричния опит преобладава над теоретичната част.А емпиричния ми показва че най-лошото ми пиянство беше след оливане с вода (вечерта не можах да спя, постоянно ставах да пия).Но може и да е било заради други фактори като кофти или повече алкохол.
Шкембе чорба с много чесън и една биричка...
♠ The Nuts! ♥
И аз винаги, като се прибирам пиян, сядам за 1-2 часа на компа, за да се съвзема![]()
Иначе досега колкото и да съм пил махмурлук не съм имал.
А относно съвета за пиенето на алкохол и вода едновременно - по еднакво количество ли пиете и от двете? Досега не съм пил така и ми е интересно.
Audio ergo sum
бира, айран, сок от кисели краставички xD или шкембе чорба![]()
Водата понякога като разредител... и как така еднакво количество ли пием и от двете?Първоначално написано от ArrowsOfDeath
Примерно оная вечер на мен ми се случи, че безалкохолното ми свърши и докато чаках сервитьорката да ми вземе поръчката и да ми донесе айрана, някой на масата си беше поръчал минерална вода, та изпих сигурно към половин литър с 50-60гр. алкохол докато ми дойде айранчето
дефакто вода съм била - минералната вода, в айрана дето се съдържа вода, ледчетата в алкохола и на другия ден главата пак ме цепеше![]()
![]()
![]()
абе преди да си легнеш, когато вече си престанала да пиеш, изпий една, две чаши вода и легай...Първоначално написано от cherinka
точно при махмурлук вода не се пие, защото може би ти е ясно какво става. не разбрах каква аргументация искаш, като е прекалено ясно на какво съм се 'възмутил'.Първоначално написано от HarleyFlanagan
не се справям,просто не изтрезнявам![]()
![]()
след махмурлук водата действа като концентрат в стомаха и все едно поемаш алкохола за втори път.. или поне при мен е така
експертното мнение е, че след пиенето на вода при махмурлук, алкохола се разрежда и човек повръща още повече.Първоначално написано от HarleyFlanagan
както искаш го разбирай.Първоначално написано от HarleyFlanagan
да се мъчим/мъчат? напиши твоето мнение по темата.Първоначално написано от HarleyFlanagan
Спя прав в леглото и нямам махмурлук.
disintegration will follow
I've never felt a pain in life so hollow
I've given up
I'm letting go
I'm so scared, of what will follow
I've never felt a pain in life so hollow
letting go of everything I used to know
Има доза истина в това ... при пиене на вода алкохолните изпарения се качват в мозъка и те удря за секунди, но зависи пак... колко си пил, какво си пил и такаПървоначално написано от NqmamName
Аз си пия вода, защото много ме пали на течности, а може и сокове и други...
След като съм се напивал с качествен алкохол махмурлук - нямам !
Преди седмица и нещо се нахакахме с ром "Капитан Фред" ии с него нямам махмурлук, ако се напукам с вино е тогава вече си ЕБАЛО МАЙКАТА ...
зелева чорба ,кисели млека ,сън и така : )
нешо кафенцата не ми го вдигат като имам махмурлук не знам защо :Д
Капитан Морган си е оригинала, това менте наречено Капитан Фред дори не е истински ром, води се спиртна напитка с аромат на ром...Първоначално написано от strangler
Aбе пропадняк не ме ядосвай бе :@Първоначално написано от alexandr0v
"Капитан Морган" това е вносния "Капитан", а "Капитан Фред"
си е българското му копие !!!
А аз "всичко българско и родно, любя, тача и милея !!!"
Ром си е, дори има и светъл ром "Капитан Фред"
Жалко, че последно време много рядко се намира на пазара с тези бандероли и проверки много кофти :/
спрели са почти всякакво производство на етилов алкохол...
Треа да пия шибания "атлантик" който не струва .. има по-добър аромат, но как дере на другия ден, не е истина просто 0.о
Дукато капитана мога и да не го смисам с кола и пак уплясквам едно куршумче на екс ии си нафлиза като у дома си ...
Пич нямаш и на половина моя пиянски опит, за да казваш кой се излага и кой не. Не се гордея с това, но може този ром според тебе да е "долен", но според мен е много по-качествен от останалите евтини водки и други спиртове ! Научил съм над 100 човека да пият такъв ром и коняк.Първоначално написано от HarleyFlanagan
Веднъж отивам на един банкет, със закъснение.. бяхме доста накъркани ии гледам на маста всичко мъжко пие ром капитан фред и коняк "Плиска".
Глава от него няма да те заболи...
Моето момче, продаваш на краставичаря краставици.Първоначално написано от male91
А коняк Плиска става само да си дезинфекцираш тоалетната.
ром капитан Фред не съм и опитвал, но не вярвам да стъпи и на малкия пръст на любимия ми памперо.
Grumpy old madman
Ако знаеш само колко си заблуден. В България ром не се прави - всичко което се продава като български ром е спирт с есенция...Първоначално написано от male91
двойно късо без захар
2 аспирина
1 алказалцер
и летя
![]()
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
пие алкохол от пластмасови патрончета и разбира![]()
то густо, то пусто
Aбе разбирачи кой кога е казал, че предпочитам капитан фред, пред чичо джони или чичо джак... естествено няма база за сравнение между някакъв марков алкохол пред някакъв евтин...
И аз искам да пия коняк метаха или martell, но нали се сещате, че няма винаги финансови ресурси за това ...
Говоря ако съпоставите чичо Фред или коняк Плиска/Поморие с всеизвестните марки водка "Спирт" или "Завой" или някоя още по-забутана като Тасков... Или може би предпочитате ракия Пещера или уиски "Блек Рам" А може би предпочитате бренди "Слънчев бряг" ...
Кой алкохол от евтиния може да ви задоволи нуждите, без на другия ден да ви цепи главата ?
Много неправилно сте ме разбрали, нооо то тука в този сайт до колкото забелязвам всички гледате да избиете комплекса си ии така завъртате нещата, че винаги вие да сте прави![]()