.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Звучи логично.Може би си прав, при мен емпиричния опит преобладава над теоретичната част. А емпиричния ми показва че най-лошото ми пиянство беше след оливане с вода (вечерта не можах да спя, постоянно ставах да пия).Но може и да е било заради други фактори като кофти или повече алкохол.

Град
    гр. Пловдив
    Шкембе чорба с много чесън и една биричка...
    The Nuts!

И аз винаги, като се прибирам пиян, сядам за 1-2 часа на компа, за да се съвзема
    Иначе досега колкото и да съм пил махмурлук не съм имал.
    А относно съвета за пиенето на алкохол и вода едновременно - по еднакво количество ли пиете и от двете? Досега не съм пил така и ми е интересно.
    Audio ergo sum

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    бира, айран, сок от кисели краставички xD или шкембе чорба

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    И аз винаги, като се прибирам пиян, сядам за 1-2 часа на компа, за да се съвзема
    А относно съвета за пиенето на алкохол и вода едновременно - по еднакво количество ли пиете и от двете? Досега не съм пил така и ми е интересно.
    Водата понякога като разредител... и как така еднакво количество ли пием и от двете?
    Примерно оная вечер на мен ми се случи, че безалкохолното ми свърши и докато чаках сервитьорката да ми вземе поръчката и да ми донесе айрана, някой на масата си беше поръчал минерална вода, та изпих сигурно към половин литър с 50-60гр. алкохол докато ми дойде айранчето
    дефакто вода съм била - минералната вода, в айрана дето се съдържа вода, ледчетата в алкохола и на другия ден главата пак ме цепеше

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Водата понякога като разредител... и как така еднакво количество ли пием и от двете?
    Примерно оная вечер на мен ми се случи, че безалкохолното ми свърши и докато чаках сервитьорката да ми вземе поръчката и да ми донесе айрана, някой на масата си беше поръчал минерална вода, та изпих сигурно към половин литър с 50-60гр. алкохол докато ми дойде айранчето
    дефакто вода съм била - минералната вода, в айрана дето се съдържа вода, ледчетата в алкохола и на другия ден главата пак ме цепеше
    абе преди да си легнеш, когато вече си престанала да пиеш, изпий една, две чаши вода и легай...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    хубаво!

Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Айде, дай някакво смислено мнение и аргументация, че ми е любопитно на какво си се възмутил/а
    точно при махмурлук вода не се пие, защото може би ти е ясно какво става. не разбрах каква аргументация искаш, като е прекалено ясно на какво съм се 'възмутил'.

Повече от фен Аватара на NqmamName
    Град
    Ин Майами битч
    не се справям,просто не изтрезнявам

Повече от фен Аватара на NqmamName
    Град
    Ин Майами битч
    след махмурлук водата действа като концентрат в стомаха и все едно поемаш алкохола за втори път.. или поне при мен е така

Цитирай Първоначално написано от mushroomm
    Айде, дай някакво смислено мнение и аргументация, че ми е любопитно на какво си се възмутил/а
    точно при махмурлук вода не се пие, защото може би ти е ясно какво става. не разбрах каква аргументация искаш, като е прекалено ясно на какво съм се 'възмутил'.
    Продължавам да не виждам нито един аргумент..

Не, не ми е ясно какво става, защото вече съм споменал в темата, че махмурлук не съм имал, защото взимам определени мерки, та нека чуя експертното мнение...
    експертното мнение е, че след пиенето на вода при махмурлук, алкохола се разрежда и човек повръща още повече.

Изкарва токсините и се облекчава?
    както искаш го разбирай.

Добре.

Мъчете се.

Точка.

да се мъчим/мъчат? напиши твоето мнение по темата.

Град
    a melancholy town where we never smile
    Спя прав в леглото и нямам махмурлук.
    disintegration will follow
    I've never felt a pain in life so hollow
    I've given up
    I'm letting go
    I'm so scared, of what will follow
    I've never felt a pain in life so hollow
    letting go of everything I used to know

Цитирай Първоначално написано от NqmamName
    след махмурлук водата действа като концентрат в стомаха и все едно поемаш алкохола за втори път.. или поне при мен е така
    Има доза истина в това ... при пиене на вода алкохолните изпарения се качват в мозъка и те удря за секунди, но зависи пак... колко си пил, какво си пил и така
    Аз си пия вода, защото много ме пали на течности, а може и сокове и други...
    След като съм се напивал с качествен алкохол махмурлук - нямам !
    Преди седмица и нещо се нахакахме с ром "Капитан Фред" ии с него нямам махмурлук, ако се напукам с вино е тогава вече си ЕБАЛО МАЙКАТА ...

Град
    •••Пловдив•••
    зелева чорба ,кисели млека ,сън и така : )

нешо кафенцата не ми го вдигат като имам махмурлук не знам защо :Д

Не беше ли Капитан Морган?
    Много капитани нещо

Цитирай Първоначално написано от strangler
    Много капитани нещо
    Капитан Морган си е оригинала, това менте наречено Капитан Фред дори не е истински ром, води се спиртна напитка с аромат на ром...

Цитирай Първоначално написано от alexandr0v
    Много капитани нещо
    Капитан Морган си е оригинала, това менте наречено Капитан Фред дори не е истински ром, води се спиртна напитка с аромат на ром...
    Aбе пропадняк не ме ядосвай бе :@
    "Капитан Морган" това е вносния "Капитан", а "Капитан Фред"
    си е българското му копие !!!
    А аз "всичко българско и родно, любя, тача и милея !!!"
    Ром си е, дори има и светъл ром "Капитан Фред"
    Жалко, че последно време много рядко се намира на пазара с тези бандероли и проверки много кофти :/
    спрели са почти всякакво производство на етилов алкохол...
    Треа да пия шибания "атлантик" който не струва .. има по-добър аромат, но как дере на другия ден, не е истина просто 0.о
    Дукато капитана мога и да не го смисам с кола и пак уплясквам едно куршумче на екс ии си нафлиза като у дома си ...

Не се излагай, бе...
    Пич нямаш и на половина моя пиянски опит, за да казваш кой се излага и кой не. Не се гордея с това, но може този ром според тебе да е "долен", но според мен е много по-качествен от останалите евтини водки и други спиртове ! Научил съм над 100 човека да пият такъв ром и коняк.
    Веднъж отивам на един банкет, със закъснение.. бяхме доста накъркани ии гледам на маста всичко мъжко пие ром капитан фред и коняк "Плиска".
    Глава от него няма да те заболи...

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от male91
    Не се излагай, бе...
    Пич нямаш и на половина моя пиянски опит, за да казваш кой се излага и кой не. Не се гордея с това, но може този ром според тебе да е "долен", но според мен е много по-качествен от останалите евтини водки и други спиртове ! Научил съм над 100 човека да пият такъв ром и коняк.
    Веднъж отивам на един банкет, със закъснение.. бяхме доста накъркани ии гледам на маста всичко мъжко пие ром капитан фред и коняк "Плиска".
    Глава от него няма да те заболи...
    Моето момче, продаваш на краставичаря краставици.
    А коняк Плиска става само да си дезинфекцираш тоалетната.
    ром капитан Фред не съм и опитвал, но не вярвам да стъпи и на малкия пръст на любимия ми памперо.
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от male91
    Цитирай Първоначално написано от alexandr0v
    Много капитани нещо
    Aбе пропадняк не ме ядосвай бе :@
    "Капитан Морган" това е вносния "Капитан", а "Капитан Фред"
    си е българското му копие !!!
    А аз "всичко българско и родно, любя, тача и милея !!!"
    Ром си е, дори има и светъл ром "Капитан Фред"
    Жалко, че последно време много рядко се намира на пазара с тези бандероли и проверки много кофти :/
    спрели са почти всякакво производство на етилов алкохол...
    Треа да пия шибания "атлантик" който не струва .. има по-добър аромат, но как дере на другия ден, не е истина просто 0.о
    Дукато капитана мога и да не го смисам с кола и пак уплясквам едно куршумче на екс ии си нафлиза като у дома си ...
    Ако знаеш само колко си заблуден. В България ром не се прави - всичко което се продава като български ром е спирт с есенция...

Супер фен Аватара на Chrizz
    Град
    в парка
    двойно късо без захар
    2 аспирина
    1 алказалцер
    и летя
    Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    пие алкохол от пластмасови патрончета и разбира
    то густо, то пусто

Aбе разбирачи кой кога е казал, че предпочитам капитан фред, пред чичо джони или чичо джак... естествено няма база за сравнение между някакъв марков алкохол пред някакъв евтин...
    И аз искам да пия коняк метаха или martell, но нали се сещате, че няма винаги финансови ресурси за това ...
    Говоря ако съпоставите чичо Фред или коняк Плиска/Поморие с всеизвестните марки водка "Спирт" или "Завой" или някоя още по-забутана като Тасков... Или може би предпочитате ракия Пещера или уиски "Блек Рам" А може би предпочитате бренди "Слънчев бряг" ...
    Кой алкохол от евтиния може да ви задоволи нуждите, без на другия ден да ви цепи главата ?
    Много неправилно сте ме разбрали, нооо то тука в този сайт до колкото забелязвам всички гледате да избиете комплекса си ии така завъртате нещата, че винаги вие да сте прави

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си