.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Не, просто си неграмотен, неспособен да изгради смислена позиция и казано на по-прост език - глупавичък си. Никой не ти е виновен, че не можеш да се изразяваш, оплиташ се и говориш пълни дебилщини, които ни карат да ти се подиграваме.

Я, прочети какво си писал и после се самозакрий.
    Да бе вярно, я да прочета...

Цитирай Първоначално написано от male91
    Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Не се излагай, бе...
    Пич нямаш и на половина моя пиянски опит, за да казваш кой се излага и кой не. Не се гордея с това, но може този ром според тебе да е "долен", но според мен е много по-качествен от останалите евтини водки и други спиртове !
    Май нямаш умението да четеш текст и едновременно да го разбираш
    Капитан фред не е с аромат на ром, а си е ром ;]] ии можете да видите какво пише на бутилката:

По-точно пише Light rum
    И относно това дали съм глупав - окей, нека да съм ;] аз знам, че не е така, затова и не ми праска какво мислят другите ;]

аз се обърках.. тоя за ром ли говори, за водка ли, или пък за уиски?
    На бири ше минаваме ли?
    И снимката е много яка!

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Не ти и трябва... :/

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Г-на с богатия пиянски опит има ли си изобщо представа как и от какво се прави ром? Съответно има ли я тази суровина в България?

Може да разкаже и за сибирската гроздова ракия, или бразилската водка.
    Grumpy old madman

хаха абе кавали коя евтина напитка е качествена и не състои от спирт и есенции бе хахахаха
    Въпроса беше, че е доста по-харабежна от другите спиртове, хайде стига сте се правили на велики ...
    Айде аз няма да пиша повече в тази тема, защото е безмислено, а вие можете да си почешите клиторчетата и да лягате да спите

Последно да кажа, че на снимката не съм аз, а един приятел моя е само лапата дето се показва с количката ;]]]

недей писа,пускай снимки с гаден алкохол и зърната си!

Ебаси малоумника, то и на Атлантика отпред пише гръмкото "Red Rum" ама всъщност е далече от истинския червен ром. А следващия път се загледай какво точно пише на гърба на "Капитан Фред" - спиртна напитка, съдържаща 100% чист етилов алкохол и ароматна композиция.

Цитирай Първоначално написано от alexandr0v
    Ебаси малоумника, то и на Атлантика отпред пише гръмкото "Red Rum" ама всъщност е далече от истинския червен ром. А следващия път се загледай какво точно пише на гърба на "Капитан Фред" - спиртна напитка, съдържаща 100% чист етилов алкохол и ароматна композиция.
    Tва на Атлантика съм го чел, аз {}
    Иначе ей ти да се пообразоваш
    http://www.mahmurluk.com/2008/06/blog-post_1645.html

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Толкова е ром това, колкото и кренвиршите са от месо

Самозакривай се по-бързо!
    Grumpy old madman

хахаха а бе де съм казал, че е първокачествен ром ? xaxaxa
    Аре стига сте писали, аз спирам повече няма да пиша в тази тема, че големите разбирачи настъпват ..
    По-умният вънаги отстъпва, Адиос мочачос ;]]]

Цитирай Първоначално написано от male91
    Цитирай Първоначално написано от alexandr0v
    Tва на Атлантика съм го чел, аз {}
    Иначе ей ти да се пообразоваш
    http://www.mahmurluk.com/2008/06/blog-post_1645.html
    Изключително образователно! И източника е много достоверен, евала. И все пак да цитирам какво пише: "ТЪМЕН РОМ “CAPTAIN FRED”
    се произвежда от смесването на чист зърнен алкохол и висококачествени ромови дестилати, отлежавали в дъбови бъчви."
    Тоест според теб това е истински ром така ли???
    Като за последно ще повторя, че "Капитан Фред" е просто спирт с оцветител и аромат на горени гуми. Преди си го сипвах в чая, но като се замисля и за това не става. Дано си ме разбрал и без лоши чувства.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Домашен Алказелцер - сода бикарбонат, лимонов сок и беналгин.

Действието му е доказано, ако не беше той, при едно напиване миналата година цял ден щях да се плюнча над тоалетната чиния.

Re: Махмурлук.

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Може да има или да е имало такава тема, но все пак искам да знам скъпите ми съфорумци как се справят с махмурлука?
    Имам една приятелка, която пие Алка Зелцер и много и помага
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    a melancholy town where we never smile
    Пийте с мярка, а не според марка
    Махмурлукът не е проблем - има начини за справяне с него, ако положението е толкова тежко. По тегава е алкохолната деменция. Като не знаеш що си чинил насам и натам
    disintegration will follow
    I've never felt a pain in life so hollow
    I've given up
    I'm letting go
    I'm so scared, of what will follow
    I've never felt a pain in life so hollow
    letting go of everything I used to know

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си